6-7 May 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

Αστερισμός Hypernova με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Ευρυδίκη κ.ά.

Μια αξέχαστη συναυλία με τη συμμετοχή Ρώσων, Ελλήνων και Κυπρίων αστεριών

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2019

Μια αξέχαστη συναυλία με τη συμμετοχή Ρώσων, Ελλήνων και Κυπρίων αστεριών, συνοδευόμενων από την Παραδειγματική Ορχήστρα της Εθνικής Φρουράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στις 6 Μαΐου, ο δημιουργικός αστερισμός HYPERNOVA θα γεννηθεί στο Αρχαίο θέατρο Κουρίου. Η συναυλία θα συγκεντρώσει έναν γαλαξία από σύγχρονα αστέρια από τη Ρωσία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος:
- Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο αγαπημένος Έλληνας ροκ μουσικός, του οποίου οι συναυλίες συγκεντρώνουν σταθερά πλήθος κόσμου.
- Η Ευρυδίκη, η διάσημη Κύπρια και Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε την Κύπρο τρεις φορές στη Eurovision
- ο βαρύτονος Vladislav Kosarev, ένας τακτικός συμμετέχων σε συναυλίες στα κεντρικά κανάλια της ρωσικής τηλεόρασης, που αιχμαλωτίζει με την πολύχρωμη, πάντα διαφορετική, βαθιά, πλούσια φωνή, το ταμπεραμέντο του και μεγάλο εύρος του ρεπερτορίου.
- ο τενόρος Yevgeny Shapin, ο οποίος για πολλά χρόνια ενίσχυσε τη δόξα του θεάτρου Μπολσόι και της Κρατικής Όπερας του Βερολίνου.
- Η Τατιάνα Σοροκίνα, σολίστ του θεάτρου Moskontsert, που δίνει συναυλίες με μεγάλη επιτυχία τους καλύτερους χώρους συναυλιών στη Μόσχα.
 η χορωδία "Lyubava" του Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου, νικήτρια του κυπριακού διαγωνισμού "Φωνή".

Η όλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ζωντανή συνοδεία της Παραδειγματικής Συμφωνικής Ορχήστρας των στρατευμάτων της Εθνικής Φρουράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας που αποτελείται από 80 μουσικούς.

Ένα αξέχαστο θέαμα, με απροσδόκητα ντουέτα, πολλές εντυπώσεις και εκπλήξεις!

Εισιτήρια για τη συναυλία μπορείτε να προμηθευτείτε στη διεύθυνση www.soldoutticketbox.com και να κάνετε κράτηση μέσω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου roscentcyprus@gmail.com ή τηλεφωνώντας στο 22 761 607.

Εισιτήρια - VIP - € 30 (για ενήλικες) / € 15 (για παιδιά κάτω των 12 ετών, συνταξιούχους και δικαιούχους) και Κανονικό - € 20 (ενήλικες) / € 10 για παιδιά κάτω των 12 ετών, συνταξιούχους και δικαιούχους)

Στις 6 Μαΐου στις 19:30 στο βραδινό ουρανό πάνω από το Αρχαίο θέατρο Κούριο υπό τον ήχο της ζωντανής συμφωνικής μουσικής που εκτελείται από την Ορχήστρα Rosgvardia θα γεννηθεί ένας εντελώς καινούριος αστερισμός από την Κύπρο, την Ελλάδα και τη Ρωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close