Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Για τσιπουράκι, μεζεδάκι και μουσική πάμε Πρωταρά

Πίνουμε τα τσίπουρά μας στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2019

Το δημοφιλές μαγαζάκι Τσιπουράκι-Μεζεδάκι της Λευκωσίας, το γνωρίζεις ήδη! Βρίσκεται σε ένα γραφικό σημείο της παλιάς Λευκωσίας, στην οδό Οθέλλου, και είναι από αυτά τα στέκια, που κουβαλούν τον αέρα των αθηναϊκών μαγαζιών που συναντάς στα στενά σοκάκια της Πλάκας. Ξεχωρίζουν βέβαια τα ξύλινα τραπεζάκια, η όμορφη διακόσμησή του και οι αυθεντικές γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.

Παρόμοιο σκηνικό στήθηκε φέτος και στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον Πρωταρά, όπου πολύ πρόσφατα λειτούργησε ένα ακόμα Τσιπουράκι Μεζεδάκι σε έναν επίσης πολύ όμορφο χώρο.  

Έτσι λοιπόν μετά από πέντε χρόνια στη Λευκωσία, απολαμβάνουμε το Τσιπουράκι μας και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάππαρη.

Ανανεωμένη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση...
Με την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για την ελληνική κουζίνα και με τα πιο αγνά προϊόντα, το Τσιπουράκι Μεζεδάκι σού μαγειρεύει και σε διασκεδάζει σε έναν όμορφο χώρο στον Πρωταρά.

Απ’ όλα έχει το μενού
Με ένα νέο, εμπλουτισμένο μενού έρχεται να σου προσφέρει περισσότερα θαλασσινά, όπως καλαμάρι και χταπόδι σχάρας, μπακαλιάρο σκορδαλιά, καθώς και ψάρι ημέρας.

Η Σεφ Βάια Σταυρακάκη επιμελείται το μενού παντρεύοντας την ελληνική κουζίνα με τα κυπριακά προϊόντα. Γι’ αυτό και δεν λείπουν ούτε και τα κρεατικά, όπως αρνάκι στον φούρνο, μπριζολάκια χοιρινά και χοιρινή τηγανιά. Και για τους πιο επιλεκτικούς, σερβίρει και φιλέτο βοδινό rib-eye με πουρέ μελιτζάνας.

Και με μουσική
Μάθε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι παίζει ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά.

Ποσειδώνος 11, Κάπαρη, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου. 
Τηλ.: 70002225
Facebook: tsipourakimezedakicy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close