Μουσική , Συναυλίες & Events

Πάσχα & Πρωτομαγιά: οι συναυλίες και τα live που δεν πρέπει να χάσεις

14συναυλίες που δεν χάνουμε με τίποτα τις μέρες του Πάσχα

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2019

Την περίοδο του Πάσχα οι περισσότεροι επιλέγουν να διασκεδάσουν με φίλους και να εκμεταλλευτούν τις αργίες απολαμβάνοντας καλή μουσική.

Για όσους λοιπόν μείνουν στην πόλη, επιλέξαμε και σας προτείνουμε εκληδώσεις, συναυλίες και lives για την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και ιδέες για την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Μότσαρτ Ρέκβιεμ
Ο Γιάννης Χατζηλοΐζου επιστρέφει στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου για ακόμα μια παράσταση με το πολυαγαπημένο έργο του παγκόσμιου ρεπερτορίου, το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ. Ήταν με το ίδιο έργο όταν ο Μαέστρος Χατζηλοΐζου έδωσε στους Orphean Singers Cyprus την πρώτη τους εμπειρία με Ορχήστρα, σε μια πλήρη αίθουσα και μια φανταστική ερμηνεία στο ξενοδοχείο Annabelle, με την Υψίφωνο Ειρήνα Ζένιου, τη Μεσόφωνο Έλλη Αλονέφτου, τον Τενόρο Αντώνιο Κουτρουπή, και τον Βαρύτονο Ανδρέα ιακωβίδη. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κύπρου, που ιδρύθηκε από τον ίδιο το Μαέστρο, ήταν και πάλι στη σκηνή. Έκτοτε, ο Μαέστρος Χατζηλοΐζου καθοδήγησε τους Orpheans σε μεγάλες παραστάσεις και διεθνή σκαλοπάτια. Το Ρέκβιεμ του Φωρέ το 2011 στο Ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, το Χριστογεννιάτικο Ορατόριο του Σαιντ-Σανς στο Μαρκίδειο το 2012, Ένα Γερμανικό Ρέκβιεμ του Μπραμς στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία το 2013, ξανά το Ρέκβιεμ του Φωρέ με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου στη Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου το 2014, μια σπουδαία περιοδεία με το εντυπωσιακό έργο του Πουτσίνι Μέσα ντι Γκλόρια ξεκινώντας από το Μαρκίδειο ενωρίτερα το 2014, κι ακολούθως στον παγκοσμίως περιβόητο Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Βιέννη το 2015, την εμβληματική Λα Μαντελέιν στο Παρίσι και τη Βασιλική της Ιερής Καρδιάς στη Μασσαλία το 2016, το Γκλόρια του Βιβάλντι και το Ρέκβιεμ του Ράττερ σε αυτόνομη ιδιωτική συναυλία στο Μπέλαπαϊς το 2017, και Οι Ειρηνευτές του Τζένκινς στην Πάτρα το 2018, είναι μόνο μερικές από τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράστηκε μέχρι σήμερα ο πιο επιτυχημένος μουσικός γάμος στη Νήσο της Αγάπης.
>> Κυριακή, 28 Απριλίου, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 20.00. 

Ελένη Δήμου
Φέτος το Πάσχα θα το περάσουμε με την Ελένη Δήμου, η οποία έρχεται για ένα Live στο Vinylio Wine Etc. Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου, βάζουμε τα γιορτινά μας κσι τα ανοιξιάτικα μας και πάμε στο Vinylio wine etc που υποδέχεται με μεγάλη χαρά (για ακόμα μια φορά) μια από τις πιο ζεστές γυναικείες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου την Ελένη Δήμου. Σε "εφ όλης της ύλης" τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε και μας ταξιδεύουν ακόμα! Τραγούδια όπως τα "Προσωπικά", "Πάρε με", "Τραγούδι γενεθλίων (Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια)". Στις 28/4 θα βρεθούμε για ακόμα μια φορά σε κόσμους γεμάτους νότες που συνθέτουν αγαπημένα τραγούδια απ’ το προσωπικό της ρεπερτόριο και όχι μόνο. Τραγούδια παλιά αγαπημένα, τραγούδια καινούργια που θα γίνουν αγαπημένα! Πιάνο-φωνή Μαρίνα Τσοκάνη.
>> Κ 28 Απρ | Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30 Πληρ. 99300430.

Ορφέας Περίδης
Ο Ορφέας Περίδης, κορυφαίος μελωδός της γενιάς του, προς τέρψιν των πολυπληθών Κυπρίων φίλων του, θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην Κύπρο την περίοδο του Πάσχα. Ο τραγουδοποιός ο οποίος το 2019 γιορτάζει τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την επικαιρότητα αλλά αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες, πετυχαίνοντας την διαχρονικότητα μαζί με την επίκαιρη και φρέσκια διάθεση σε κάθε καινούρια του μουσική πρόταση. Ο Ορφέας Περίδης με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες καταφέρνει απ΄ τη μία να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση. Στην μουσική του παράσταση, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να «σκάνε» και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι. Συμμετέχουν: Θοδωρής Δαμουράκης: ηλεκτρική κιθάρα, Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί.
>> Κυριακή 28 Απριλίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία.
>> Δευτέρα 29 Απριλίου, Μουσική Σκηνή Κύκλος, Λεμεσός. 
Τιμή Εισόδου €20. Προπώληση εισιτηρίων www.tickethour.com.cy και ACS Courier. Πληροφορίες – κρατήσεις 77 77 70 40, 99059257 & 96245929.

Νίκος Ζωιδάκης
Την Κυριακή του Πάσχα 28/04/19 το A Club παρουσιάζει τον Νίκο Ζωιδάκη. Όνειρο του και επιθυμία του, όπως δηλώνει, είναι "να ακουστεί η Κρητική μουσική και η λύρα και να αγαπηθεί όσο γίνεται περισσότερο"....
>> Κυριακή 28 Απριλίου, A Club, Αγία Νάπα. Πληρ. 97722150.

Γιάννης Κρητικός 
Ο Δήμος Παραλιμνίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του (ΔΕΣ όλο το πρόγραμμα εδώ) για το φετινό Πάσχα, μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε με τον ταλαντούχο Γιάννη Κρητικό που θα μας ξεσηκώσει με το ταμπεραμέντο του και τις μαντινάδες του. 
>> Κυριακή 28 Απριλίου, Πλατεία Μητροπόλεως, Παραλίμι, 20.30.

Γυμνά Καλώδια
Δευτέρα του Πάσχα και σας προσκαλούμε στην πιο δυνατή συναυλία του μήνα! Τα Γυμνά Καλώδια επιστρέφουν κοντά μας με ακόμη ένα δίσκο στις αποσκευές τους για να μας ανεβάσουν στα ύψη σαν το πιο δημιουργικό και δυναμικό σχήμα των τελευταίων χρόνων! Ανοίγουν οι NOFRENO. Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου «Έβαψα Μαύρο τον Ήλιο», τα Γυμνά Καλώδια γεμάτα ενέργεια ταξιδεύουν στην Κύπρο, και μαζί τους φέρνουν και τις μουσικές τους, που για 19 περίπου χρόνια μας κρατάνε παρέα. Σκοπός τους, όπως και σε κάθε συναυλία, να βγούμε από το σκοτάδι, να το δαμάσουμε με στίχους και μουσικές, και να ταξιδέψουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια σε δρόμους και σε μονοπάτια της ψυχής μας. Τα Γυμνά Καλώδια είναι οι: Χρήστος Καλογράνης: φωνή – κιθάρα, Θανάσης Μπουρίκας: τύμπανα, Κωνσταντίνος Γεροδήμος: μπάσο – φωνή.
>> Δ 29 Απρ, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.00. 
>> Τρ 30 Απρ, Ravens, Λεμεσός, 22.30.

Λούκας Γιώρκας
Στις 29 Απριλίου 2019, το ALSOS cafe bar, παρουσιάζει τον Λούκα Γιώρκα με φουλ μπάντα, στο Άνω Πόλης στην Πάφο για μια μοναδική νύχτα. Ο Κύπριος τραγουδιστής αναμένεται να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του. 
>> Δευτέρα 29 Απριλίου, Άνω Πόλης, Πάφος, 21.30. Είσοδος 15 ευρώ. Πληρ. 99961169.
>> Τρίτη 30 Απριλίου, Tokio Restaurant Bar, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25321313.

Νάσος, Εύα Μπάϊλα και Πάνος Ψάλτης
Τη Δευτέρα του Πάσχα το πρόγραμμα στην Αγία Νάοα θα αρχίσει στις 16.00 με σούσες και τσιαττιστά κάτω από την τουμπεζιά  από τον Χορευτικό ΄Ομιλο του Δήμου Αγίας Νάπας Στις 17.30 θα πάρουν σειρά τα παραδοσιακά παιγνίδια, στα οποία θα συμμετέχει ενεργά το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου. Στις 7.30μ.μ θα ξεκινήσει το Πασχαλινό ξεφάντωμα, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυκτα. Θα περιλαμβάνει συναυλία με τους Νάσο, Εύα Μπάϊλα και Πάνο Ψάλτη, χορούς, τραγούδια, λαϊκή ποίηση, τσιαττιστά με τους Ηλία Χατζημιχαήλ, Θεοφάνη Θεοφάνους και Αντώνη Κορυζή.
>> Δευτέρα 29 Απριλίου, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου

Μάκης Δημάκης
Έρχεται ο μοναδικός Μάκης Δημάκης στο Asmation Live! Ελάτε σ' ένα ξεφαντωτικό πάρτι τη Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου. Μια βραδιά ατελείωτης διασκέδασης και κεφιού με τον ανεπανάληπτο Μάκη Δημάκη live! Οι μεγάλες του επιτυχίες όπως «Κανείς δεν είναι κανενός», «Ανησύχησα», «Ψυχολογικά» θα σε ανεβάσουν... και θα σε διασκεδάσουν.
>> Δευτέρα 29 Απριλίου, Asmation Live, Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 22878878.

Πασχάλης
Την Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου, ο Πασχάλης επιστρέφει στο Buono Cafe Lounge Bar στην Λευκωσία για ένα μοναδικό πάρτι με αγαπημένα τραγούδια, ξένα και ελληνικά που έγιναν επιτυχίες. 
>> ευτέρα 29 Απριλίου, Buono Cafe Lounge Bar, Λευκωσία, 21.00. Είσοδος: Φαγητό / Μπουφέ: €30, με ένα ποτό: €20. Πληρ. 22253060.

Λευτέρης Πανταζής
Ο ανεπανάληπτος Λευτέρης Πανταζής έρχεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Loft Club στην Πάφο. Άλλωστε, όλες του οι εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή είναι πάντα ιδιαίτερα επιτυχημένες, καθώς είναι απο τους καλλιτέχνες που όταν πας να τους ακούσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.
>> Δευτέρα 29 Απριλίου, Loft Club, Πάφος. Κρατήσεις: 7777 7742 ή στο loftclub.eu/reserve/.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς (Τρ 16 Απρ, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου), η λαϊκή ερμηνεύτρια επιστρέφει εκ νέου στο νησί, αυτήν τη φορά για μια μεγάλη εμφάνιση στο Pavilion, με άρωμα μαστίχας. Ένα Μαστίχομα by night, λοιπόν, με ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από τα πιο γνωστά δικά της τραγούδια, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια από το σύνολο του ελληνικού πενταγράμμου, ισάξιο του προγράμματος που παρουσιάζει στην Αθήνα αυτόν τον καιρό μαζί με τους Πέτρο Ιακωβίδη και Stan.
>> Τρ 30 Απρ | Pavilion, Λευκωσία. Πληρ. 22322222.

Γιώργος Σαμπάνης
To Re.Buke Lounge παρουσιάζει το νούμερο ένα τραγουδιστή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον Γιώργο Σαμπάνη, για μια μοναδική μουσική βραδιά που θα σας απογειώσει. Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες.
>> Τρίτη 30 Απρ | Re.Buke Lounge, Λάρνακα, 22.00. Πληρ. 24626212.

ΑΚΟΜΑ... 



Ο σημαντικότερος και πιο επιτυχημένος συνθέτης των τελευταίων 25 χρόνων Γιώργος Θεοφάνους, ξαναβρίσκεται επί σκηνής με τη σημαντικότερη και πιο επιτυχημένη pop-rock τραγουδίστρια της γενιάς της, την Ευρυδίκη, συνεργάζεται και φέτος με έναν από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές, με σήμα κατατεθέν του τη ξεχωριστή φωνή του και τις ξεσηκωτικές live εμφανίσεις του, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και συναντά την αισθαντική και συνάμα δυναμική ερμηνεύτρια Δέσποινα Ολυμπίου, με συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παλιά γνώριμη στις Notes Live, αφού το 2016 τερμάτισαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου πρώτοι στην κούρσα της νυχτερινής διασκέδασης της Κύπρου.
>> Για τις μέρες του Πάσχα, οι Notes ανακοίνωσαν ότι θα μας διασκεδάσουν την Κυριακή 28, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου. Πληρ. 25344344.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close