Μουσική

Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε φέτος

Η σκηνή του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και φέτος μερικούς από τους επιτυχημένους Έλληνες και Κυπρίους καλλιτέχνες

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2019

Στις 3, 4 και 5 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, θα κτυπά η καρδιά της νέας γενιάς. Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Στις 3 Ιουλίου: Επιστρέφει στη σκηνή του Φεστιβάλ η μοναδική Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στην Κύπρο που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Στις 4 Ιουλίου: Ο βασιλιάς της ελληνικής ροκ Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια βραδιά γεμάτη με τις πιο μεγάλες του επιτυχίες.

Στις 5 Ιουλίου: Η αυλαία θα πέσει με ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Μαζί στη σκηνή οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας και Χρήστος Μάστορας.

Στη Λαϊκή Σκηνή, θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Στην Μπουάτ και φέτος θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα.

Κάθε μέρα, ο χώρος του Φεστιβάλ θα γίνεται χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών και ζύμωσης, μέσω των συζητήσεων, αλλά και των θεματικών κέντρων. Η μικρή Πολιτεία θα αποτελείται από: τη Διεθνούπολη, το Φοιτητικό και Μαθητικό Στέκι, το Στέκι Νέων Εργαζομένων, το περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», το Δικοινοτικό Στέκι, τη Γωνιά Εικαστικών και άλλων Τεχνών, την Αθλητική Γωνιά, τα περίπτερα φιλοξενίας εθελοντικών οργανώσεων, τη Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης, την Έκθεση Βιβλίου και το Παζαράκι.

Τιμή προπώλησης εισιτηρίων 20 ευρώ και για τις 3 βραδιές, ενώ για μια βραδιά στην τιμή των 15 ευρώ. Από τα ταμεία εισόδου το εισιτήριο και για τις 3 βραδιές θα πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ.

Πληροφορίες για τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν αργότερα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close