Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτή θα είναι η Πριγκίπισσα της Άνοιξης στα Ανθεστήρια Αμμοχώστου

Ο κοσμοπολίτικος Πρωταράς υποδέχεται την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2019

Με τη γνωστή σχεδιάστρια και μοντέλο Άννα Δωροθέα σε ρόλο Πριγκίπισσας της Άνοιξης, ο κοσμοπολίτικος Πρωταράς υποδέχεται την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου.

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, ώρα 6μ.μ., η οδός Πρωταρά θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους καλεσμένους της μέσα σε ένα λουλουδένιο κλίμα, με ηχητικές και μυρωδικές εικόνες της ΑΝΟΙΞΗΣ.

Πολιτιστικά σύνολα, οικειοθελείς οργανισμοί, αθλητές, εθελοντές, δημότες θα συμμετέχουν σε μια γιορτινή πομπή κατά μήκος της οδού Πρωταρά (λεωφόρος ξενοδοχείων), υπό τους ανεβαστικούς ήχους του DJ Αndreas Zambas.  

Τι θα δούμε: ευφάνταστα και πολύχρωμα λουλουδοστολισμένα άρματα καθώς και πεζοπόρα τμήματα κάθε ηλικίας. Την πανέμορφη και κοσμική Άννα Δωροθέα ως Πριγκίπισσα της Άνοιξης με δική της δημιουργία.

Η Άννα Δωροθέα είναι μια φρέσκια και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στα 15 της χρόνια ως μοντέλο και παρά το νεαρό της ηλικίας της κατόρθωσε να αποκτήσει διεθνή αναγνωρισημότητα έχοντας στο ενεργητικό της catwalks σε Σαγκάη, Μιλάνο, Αθήνα και άλλες πρωτεύουσες της μόδας. Μπορεί το modelling να ήταν η αφετηρία μιας υποσχόμενης καριέρας, όμως στην πορεία αυτό που την κέρδισε ήταν το Σχέδιο Μόδας με αποτέλεσμα να φοιτήσει στις καλύτερες σχολές της Ευρώπης, όπως το Instituto Europeo di design στο Μιλάνο και το Central Saint Martins στο Λονδίνο. 

Η Άννα διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την Επαρχία Αμμοχώστου, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παραλίμνι όπου και γαλουχήθηκε στις αξίες και στα ήθη της θαλασσοφίλητής μας περιοχής. Φοίτησε στο Γιώρκειο Νηπιαγωγείο Παραλιμνίου, στο Γ’ Δημοτικό Παραλιμνίου και κατόπιν στο ιδιωτικό αγγλόφωνο σχολείο Xenion High School στο Παραλίμνι και στα 18 της χρόνια άνοιξε τα φτερά της για να κυνηγήσει το «μεγάλο όνειρο». Οι ομορφότερες παιδικές και εφηβικές της αναμνήσεις  είναι αλληλένδετες με το γαλάζιο της θάλασσας του πανέμορφου Πρωταρά. Η ίδια δηλώνει συγκινημένη από την πρόταση του Δήμου Παραλιμνίου για να υποδυθεί την Πριγκίπισσα της Άνοιξης στα Ανθεστήρια Αμμοχώστου, ως τιμώμενο πρόσωπο που διαπρέπει στον χώρο της μόδας. Αναμένουμε λοιπόν να θαυμάσουμε την φετινή Πρέσβειρα των Ανθεστηρίων Αμμοχώστου, η οποία φυσικά θα είναι εκθαμβωτική μέσα στην κατάλευκη δημιουργία που θα φέρει την υπογραφή της.

Χρήσιμες πληροφορίες: Η πομπή θα ξεκινήσει από το χώρο που διεξάγονται οι εκδηλώσεις Κατακλυσμού Αμμοχώστου (πάνω από την παραλία  Fig Tree Bay) και θα τερματίσει στη Δημοτική πλατεία Εκδηλώσεων ΛΕΥΚΟΛΛΑ όπου και θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις, όπως η πομπή των «Παναθήναιων», πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και φυσικά ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όπως φουσκωτά, face painting, αγγειοπλαστική, κατασκευές με λουλούδια, εδέσματα και ποτά από φιλανθρωπικούς οργανισμούς. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close