Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η Margherita pizza artigianale, μόλις άνοιξε νέο εστιατόριο

Η νέα Margherita παρουσιάζει ένα μοναδικό conceptγια πρώτη φορά

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2019

Βραβευμένη τα τελευταία 5 χρόνια ως η καλύτερη πίτσα στην Ελλάδα, και μέσα στις καλύτερες χειροποίητες της Ευρώπης, είναι αυτή που συνδέει τη παράδοση και τη κουλτούρα της Νάπολης με τις σπανιότερες πρώτες ύλες της Ελλάδας, της Μεσογείου και πλέον της Κύπρου!

Η συνταγή απλή, ένας μοναδικός Ιταλικός ξυλόφουρνος, ξύλα οξιάς και ελιάς, Ιταλικό αλεύρι del miο sacco, χειροποίητο ζύμωμα με 24 ώρες ωρίμανση!

Η νέα Margherita της Λάρνακας όμως και για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα μοναδικό concept! O Pizzaiolo έχει στη διάθεση του έναν ολόκληρο ανοιχτό κήπο με αρωματικά Ελληνικά και Κυπριακά φυτά! Φρέσκο βασιλικό για τη margherita, Κρητικό θυμάρι για την μοναδική pizza funghi με φρέσκα μανιτάρια porcini από τα Γρεβενά, δενδρολίβανο για τη Porchetta, αρωματική ρίγανη για την uova pizza με φρέσκο αυγό και καπνιστή πανσέτα από τη Δράμα!

Η Κουζίνα θα παρουσιάσει πιάτα με φρέσκια πάστα, από αυθεντική καρμπονάρα έως vongole με αχιβάδες που έρχονται φρέσκες από την Εύβοια, μοσχαρίσια bistecca και ταλιάτα επίσης ψημένες σε ξυλόφουρνο, αλλά και Ιταλικό burger με provolone, ενώ θα διαθέτει και αρκετές vegetarian και vegan επιλογές.

Εκτός από την αναβαθμισμένη και προσεγμένη λίστα κρασιών και το παντοπωλείο με προϊόντα από όλη τη Μεσόγειο, από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί υλικά για το σπίτι του, έκπληξη στη νέα Margherita θα είναι η Pasticceria Artigianale όπου φρέσκα tiramisu, μπαμπάς σε κουμανταρία και μοναδική σοκολατένια μους που θα γίνονται a la minute στην ανοιχτή κουζίνα.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close