9-12 May 2019
Things to Do , Προσεχώς

To εντυπωσιακό Limassol Boat Show 2019 επιστρέφει στη Μαρίνα Λεμεσού

Limassol Boat Show: Σημαντικές προσθήκες στημεγαλύτερη ναυτική διοργάνωση της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2019

Τις πύλες του θα ανοίξει και φέτος το Limassol Boat Show στη Μαρίνα Λεμεσού στις 9-12 Μαΐου προσφέροντας θέαμα, δράση, μοναδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και πολλή διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότεροι από 120 εκθέτες από δέκα χώρες θα παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων αθλημάτων, ψυχαγωγικής αλιείας, κατάδυσης και άλλων υπηρεσιών του κλάδου.

Ξεχωριστές παρουσίες
Το Limassol Boat Show αποτελεί πλέον αφετηρία για αρκετές εταιρείες που επιθυμούν να παρουσιάσουν καινούργια προϊόντα για πρώτη φορά στην Κύπρο. Έτσι και φέτος, θα υπάρχει μια πλούσια συλλογή από πολυτελή σκάφη αναψυχής, αξεσουάρ και είδη ψαρέματος αλλά και διάφορες καινοτόμες υπηρεσίες. 

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Το Limassol Boat Show, πέραν από τον εμπορικό του χαρακτήρα, θα προσφέρει εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα σεμινάρια με θέμα τα σκάφη, το ψάρεμα αλλά και το περιβάλλον. Παράλληλα, μέσω του κέντρου ενημέρωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας με θέμα το ψάρεμα, face painting, επιδείξεις θαλάσσιων αθλημάτων, αλλά και έκθεση θαλάσσιας φωτογραφίας θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση με περισσότερη δράση. 

Παρουσίαση Ολυμπιακών Αθλημάτων
Φέτος, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ή ακόμη και να συμμετέχουν σε διάφορα ολυμπιακά αθλήματα. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν μαθήματα από τους προπονητές του Ν.Ο.Λ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 17:00, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 22:00. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαΐου από τις 15:00 μέχρι τις 22:00, και την Κυριακή 12 Μαϊου από τις 14:30 μέχρι τις 21:30.

Χρυσός Χορηγός του Limassol Boat Show είναι και φέτος ο Όμιλος Πηλακούτα, ενώ Αργυρός Χορηγός, η εταιρεία Πετρολίνα. Το Limassol Boat Show υποστηρίζεται από τον Δήμο Λεμεσού, την Furuno Cyprus, την εταιρεία Photos Photiades Group, την Τράπεζα Κύπρου, την εταιρεία Jotun και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού. Επίσημος Αερομεταφορέας είναι η εταιρεία Blue Air.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Limassol Boat Show  https://limassolboatshow.com/ ή να επικοινωνήσετε με την Dacor Advertising and Media Ltd στο +357 25 577 750, info@dacor.com.cy και https://www.dacor.com.cy/.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close