Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Nomad Bread & Coffee σου φτιάχνει εξαιρετικό καφέ, ψωμιά και γλυκά Kalopesas

Νέα ενδιαφέρουσα άφιξη με artisan αρτολιχουδιές, καφέ και γλυκά

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2019

Μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη έκανε πολύ πρόσφατα την εμφάνισή της σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στην οδό Γλάδστωνος. Πρόκειται για το Nomad Bread & Coffee ένα μικρό γουστόζικο μαγαζάκι που φέρνει ένα άλλο αέρα στον τομέα του καφέ στο κέντρο της πόλης και ξεχωρίζει για τα artisan προϊόντα του, τον πολύ καλό καφέ του, την ποικιλία από τσάγια, τα μοναδικά ψωμιά του και φυσικά τα πολύ εκλεπτυσμένα γλυκά του που φέρουν την υπογραφή του γνωστού pastry chef Μιχάλη Καλοπέσα.  

Εδώ θα απολαύσεις specialty coffee, τον γνωστό ‘The Underdog project’ που έρχεται από την Ελλάδα. Στο Nomad θα γευτείς μοναδικά και πολύ ποιοτικά ψωμιά που ζυμώνονται καθημερινά από το πρωί στο εργαστήρι του μαγαζιού. 

Όλα τα ψωμιά φτιάχνονται με προζύμι, χωρίς μαγιά με διάφορες τεχνικές οι οποίες αναδεικνύουν τις γεύσεις και τα αρώματά τους. Θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα ψωμιά όπως τα Sesame bread, brioche, ciabatta, καπνιστό ρώσικο ψωμί, σικάλεως με κόλιανδρο, ολικής αλέσεως, ψωμί με ενεργό άνθρακα μαύρου χρώματος με σπόρους chia, οργανικά ψωμιά και πολλά άλλα.

Ο γνωστός pastry chef της Λευκωσίας Μιχάλης Καλοπέσας φέρνει μοναδικά και εκλεπτυσμένα γλυκά στη βιτρίνα του μαγαζιού με υπέροχες γεύσεις όπως το caramelo φουντουκιού και λευκή σοκολάτα, το sύννεφο βανίλιας με παντεσπάνι από τραγανή βάση μπισκότου και σοκολάτα γκανάζ και τραγανό καρπό κακάο. Δοκίμασε μία μοντέρνα παραλλαγή του ρωσικού παραδοσιακού γλυκού Medovik με λεμόνι. 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα παριζιάνικα premium τσάγια Kusmi tea, τις διάφορα αρτολιχουδιές, τα μπισκότα, τα quiche, τις ελιωτές, χαλλουμοτές, ταχινοπιττές και αλλές λιχουδιές που θα βρεις στα ράφια του νέου μαγαζιού της Λεμεσού. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close