Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δύο από τις πιο πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, επιστρέφουν και φέτος

Ενόψει Πάσχα μία γνωστή παγωταρία μας βάζει στο κλίμα των ημερών που έρχονται

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2019

H παγωταρία της Λεμεσού, Gelato Mio, η οποία διαθέτει δύο καταστήματα στη Λεμεσό, εκ των οποίων ένα απέναντι από το Παλιό Λιμάνι και ένα δεύτερο στον Άγιο Αθανάσιο, είναι ήδη φημισμένη για το υπέροχο, homemade παγωτό που φτιάχνει.

Ωστόσο, γι' αυτό που είναι ακόμα πιο φημισμένη είναι για το γεγονός ότι ξεφεύγει από τις συνηθισμένες γεύσεις παγωτών δημιουργώντας γεύσεις που δεν θα φανταζόσουν ποτέ!

Το Gelato Mio λοιπόν φτιάχνει αυθεντικό ιταλικό παγωτό με πάνω από 30 διαφορετικές γεύσεις που δεν είναι μόνο οι… γνωστές.

Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις παγωτό γαλακτομπούρεκο, κουμανταρία, αλμυρή καραμέλα, red velvet με νουτέλα, κανταΐφι λιβανέζικο τριαντάφυλλο, φαρίν λακτέ, κυπριακό παστελάκι, σουτζιούκο, δούκισσα, μελομακάρονο τα Χριστούγεννα, αναρόκρεμα, μιλφέιγ, ουίσκι, ρούμι με σταφίδες, γεύσεις από γνωστές σοκολάτες και πολλές άλλες εκδοχές παγωτού μοναδικές, ίσως, στην Κύπρο.

Για τις ημέρες του Πάσχα οι ευρηματικοί ιδιοκτήτες του μαγαζιού θα βάλουν και πάλι στις βιτρίνες του παγωτό φλαούνα και τσουρέκι νουτέλα για το καλό των ημερών. Έτσι, τα αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα γίνονται παγωτό και μας δροσίζουν.

Το κατάστημα πέραν του ιδιαίτερού του παγωτού φτιάχνει κρέπες, καφέ, brownie και σπιτικά μπέργκερ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close