Μουσική , Music News

Eurovision 2019: Οι εκπλήξεις που περιμένουμε στη φετινή διοργάνωση

Όλες οι λεπτομέρειες για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2019

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε πριν λίγες ώρες ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της διοργανώτριας χώρας του Ισραήλ, KAN, αποκαλύπτοντας μας όλα τα events, τους guest stars και τις εμφανίσεις που πρόκειται να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του μεγάλου πάρτι στο πλαίσιο του φετινού 64ου Διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ!

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στον Διαγωνισμό
Ανάμεσα στα ονόματα των καλλιτεχνών συναντάμε πασίγνωστους Eurostars, ανάμεσα τους και νικητές προηγούμενων διαγωνισμών της Eurovision, αλλά και γνωστών καλλιτεχνών της χώρας.

Η νικήτρια του περσινού Διαγωνισμού, Netta θα εμφανιστεί στον πρώτο Ημιτελικό, όπου και θα ερμηνεύσει μια διασκευή του Toy, ενώ στον Μεγάλο Τελικό θα τραγουδήσει ένα νέο τραγούδι της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Η Dana International, μεγάλη νικήτρια για το Ισραήλ το 1998 θα εμφανιστεί σε έναν από τους δύο Ημιτελικούς αλλά και στον Μεγάλο Τελικό με ένα δυναμικό τραγούδι.

Η Conchita θα ερμηνεύσει το Heroes, το τραγούδι του Måns Zelmerlöw, με το οποίο πήρε τη νίκη για την Σουηδία το 2015, ενώ αντίστοιχα ο Måns θα παρουσιάσει ένα medley των τραγουδιών της Ελένης Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει το τραγούδι με το οποίο η Verka Serduchka κέρδισε τις εντυπώσεις το 2007 για την Ουκρανία, Dancing Lasha Tumbai, ενώ η Verka θα τραγουδήσει το Toy!

H Conchita, o Måns, η Φουρέιρα και η Verka, σε μια πεντάδα – έκπληξη μαζί με την Gali Atari, θα ερμηνεύσουν το Hallelujah, το τραγούδι που η Gali είχε παρουσιάσει μαζί με τους Milk and Honey και είχε φέρει την δεύτερη νίκη στη σειρά για το Ισραήλ το 1979.

O Ιzhar Cohen, o ερμηνευτής που είχε φέρει την πρώτη νίκη για την χώρα του το 1978, θα παρουσιάσει την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών του Ισραήλ.

Η Gal Gadot, γνωστή ηθοποιός και μοντέλο της χώρας της, θα συμμετέχει στον Διαγωνισμό σε έναν ρόλο που δε μας αποκαλύπτουν ακόμα.

To ισραηλινό συγκρότημα The Shalva Band θα εμφανιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό με το τραγούδι τους Million Dreams.

O Kutiman, γνωστός ισραηλινός μουσικός, προετοιμάζεται για περίπου μισό χρόνο, καθώς πρόκειται να είναι ο εκφωνητής των δύο Ημιτελικών, ενώ ο Lior Suchard που είναι «mentalist» και παρουσιαστής αντίστοιχου σόου της ισραηλινής τηλεόρασης πρόκειται να κάνει εμφανίσεις κατά την διάρκεια και των τριών σόου, ημιτελικών και Τελικού.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Madonna
Το μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Madonna, όπως έγινε και επίσημα γνωστό πριν λίγες μέρες, αναμένεται να εμφανιστεί στον Μεγάλο Τελικό. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές, τόσο της διάσημης ποπ σταρ, όσο και του ΚΑΝ. Η παρουσία της Madonna αναμένεται να στοιχίσει σχεδόν 1,3 εκατομμύρια δολλάρια, ποσό που θα καλυφθεί από τον δισεκατομμυριούχο Sylvan Adams. Η Madonna θα τραγουδήσει μια παλαιότερη παγκόσμια επιτυχία της, καθώς και ένα καινούργιο της τραγούδι από το άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι προετοιμασίες για τον Διαγωνισμό και τα events που αναμένονται
Ο δήμαρχος της διοργανώτριας πόλης, Ron Huldai ενημερώνει πως οι εργασίες στο δελφινάριο του Τελ Αβίβ προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί το EuroVillage που θα φιλοξενήσει όλους τους συμμετέχοντες της Eurovision 2019 βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο. Εκατοντάδες χιλιάδες λουλούδια έχουν φυτευτεί στην πόλη του Τελ Αβίβ προκειμένου να δημιουργήσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ο Huldai τόνισε επίσης πως όσες προσπάθειες και αν έγιναν να σαμποτάρουν τον Διαγωνισμό στο Ισραήλ δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Το πάρκο Charles Clore της ισραηλινής πρωτεύουσας θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο χώρο όπου από τα απογεύματα μέχρι και τις 23.00 το βράδυ θα διοργανώνονται διάφορα events με γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας, μεταξύ των οποίων συναντάμε ξανά τα μεγάλα ονόματα των Yizhar Cohen και Dana International.

Τόσο οι δύο Ημιτελικοί, όσο και ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision, πρόκειται να μεταδοθούν στον υπαίθριο αυτό χώρο, σε τεράστιες οθόνες, προκειμένου οι δεκάδες χιλιάδες τουρίστες που αναμένεται να επισκευτούν το Τελ Αβίβ, αλλά δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το Expo Tel Aviv να μπορέσουν να απολαύσουν τον Διαγωνισμό. Παράλληλα θα παρέχεται φαγητό, τουριστικές πληροφορίες αλλά ακόμα και ένα στούντιο όπου θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα της χώρας, τα εβραικά.

Στην «Λευκή Νύχτα» του Ισραήλ, η οποία θα διεξαχθεί στην πλατεία Kedumim το απόγευμα του δεύτερου Ημιτελικού στις 16 Μαΐου, αναμένεται να εμφανιστούν γνωστοί DJs αλλά και ερμηνευτές από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Στα σχέδια του ΚΑΝ, συναντάμε και μια ελληνική ταβέρνα στο λιμάνι της παραθαλάσσιας ιστορικής πόλης, Jaffa όπου θα διοργανωθεί ένα σόου κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, καθώς επίσης και πολλά άλλα events.

Σύμφωνα με τον Zivit Davidovich, τον βασικό παραγωγό του 64ου Διαγωνισμού της Eurovision, απασχολήθηκαν περιίπου 1600 άτομα συνολικά για την διεξαγωγή του φετινής ESC, συμπεριλαμβανομένων και 500 εθελοντών, ενώ περίπου 230 φορτηγά χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να μεταφέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η μετάδοση στο Ισραήλ θα ξεκινήσει στις 21.40 τοπική ώρα, από την Yardena Arazi που είναι ερμηνεύτρια και ηθοποιός, ενώ ανάμεσα στους έντεκα σχολιαστές του σόου, συναντάμε και τα ονόματα των γνωστών στη χώρα τους καλλιτεχνών, Sharon Teicher και Eran Zerachovitch.

Ο Eldad Koblenz, επικεφαλής του ΚΑΝ, δηλώνει με αισιοδοξία πως αναμένεται να είναι η καλύτερη διοργάνωση του Θεσμού στα χρονικά και μαζί του και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε όλες τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει φέτος το Ισραήλ!

Πηγή: eurovisionfun.com / ESCKAZ.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close