Cine News , Κινηματογράφος

Ανησυχία για το μέλλον της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς Star Wars

Σε παύση η παραγωγή ταινιών μετά την κυκλοφορία του 9ου επεισοδίου

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2019

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς ταινιών Star Wars, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή καθώς το επερχόμενο Επεισόδιο 9 (Episode IX) θα είναι το τελευταίο πριν την παύση της παραγωγής.

Σε συνέντευξή του με το Bloomberg ο διευθυντής της Ντίσνεϊ Μπομπ Ιγκερ είπε ότι οι συντελεστές της σειράς θα κάνουν ένα διάλειμμα από τον γαλαξία του Star Wars. «Θα κάνουμε μια παύση για κάποιο χρονικό διάστημα για επαναφορά γιατί η ιστορία του Skywalker φτάνει στο τέλος με την ένατη ταινία», εξήγησε. «Θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες Star Wars, αλλά πρώτα θα κάνουμε μια παύση από την παραγωγή».

Επιπλέον, ο Ιγκερ αποκάλυψε ότι παρόλο που υπάρχουν ταινίες σε στάδιο ανάπτυξης, οποιαδήποτε ανακοίνωση δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας. «Δεν έχουμε ανακοινώσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για τις επόμενες ταινίες. Φυσικά και υπάρχουν δουλειές σε ανάπτυξη». 

Ο Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος υποδύθηκε τον Λουκ Σκάιγουοκερ, είχε αφήσει να εννοηθεί πρόσφατα ότι μπορεί και να υπάρξει «κούραση» γύρω από το γεγονός ότι κυκλοφορούν τόσα επεισόδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. «Δεν θα πω στην Ντίσνεϊ πως να λειτουργήσει την επιχείρησή της, όμως είναι πιθανό να κουραστούν οι θαυμαστές με τόσες ταινίες; Νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Το έχω ζήσει σε κάποιο βαθμό, αλλά ποτέ κανείς δεν ακούει τις ιδέες μου έτσι και αλλιώς οπότε ποιος τις χρειάζεται;», είπε ο Χάμιλ. 

Το ένατο επεισόδιο του Star Wars θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Δεκέμβριο του 2019.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close