Eating News , Εστιατόρια

Το πιο χλιδάτο πασχαλινό μενού στο Ritz του Λονδίνου

Το ξενοδοχείο Ritz στο Λονδίνο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ενόψει του Πάσχα 2019, σε συνεργασία με τον οίκο Fabergé

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2019

Ο executive chef του ξενοδοχείου, Τζον Ουίλιαμς δημιούργησε ειδικό πασχαλινό μενού τριών πιάτων, το Fabergé Easter luncheon menu εμπνευσμένο από συλλογή των πολύτιμων αυγών του ρωσικού οίκου κοσμημάτων Φαμπερζέ.

Το πρώτο πιάτο είναι ένα βρώσιμο αυγό Fabergé, εμπνευσμένο από μία από τις πιο εικονικές δημιουργίες της μάρκας: το Μωσαϊκό Αυγό του 1914.

Το αυθεντικό αυγό Fabergé από χρυσό, πλατίνα, σμάλτο, διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, τοπάζια, χαλαζίες, ζαφείρια, σεληνόλιθους, γρανάτες κυκλοφόρησε σε 50 κομμάτια.

Φτιάχτηκε ειδικά για τη Ρωσική Αυτοκρατορική Οικογένεια και ήταν έργο της πρώτης γυναίκας σχεδιάστριας Alma Pihl. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να κατασκευαστεί. Το αυγό Fabergé ανήκει στη Βρετανική Βασιλική Συλλογή.


Το αυθεντικό αυγό από χρυσό, πλατίνα, σμάλτο, διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, τοπάζια, χαλαζίες, ζαφείρια, σεληνόλιθους και γρανάτες.

Ο σεφ Τζον Ουίλιαμς αναπαράγει το φίνο, πολύτιμο, πολύχρωμο σχέδιο του Μωσαϊκού Αυγού σε ένα κέλυφος διακοσμημένο με κολοκυθάκια, μελιτζάνες και καρότα γεμισμένο με απαλή μους αστακού. Το αυγό Fabergé σερβίρεται πάνω σε μία στρώση χαβιάρι.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι θαμώνες του εστιατορίου του The Ritz London μπορούν να απολαύσουν αρνί συνδυασμένο με φρέσκα σπαράγγια και εύγευστες μορχέλες και φασόλια φάβας. Για επιδόρπιο θα δοκιμάσουν μους ψημένου φουντουκιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Standard η Σάρα Φαμπερζέ, η τρισέγγονη του διάσημου ιδρυτή του οίκου παρουσίασε περίτεχνα σετ κοσμημάτων Fabergé με εκθαμβωτικά διαμάντια.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και του εστιατορίου μπορούν να επισκεφθούν το pop-up salon Fabergé για να δουν τις συλλογές.

Το πασχαλινό γεύμα Fabergé θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Απριλίου έως τις 22 Απριλίου σε τιμή 388 δολαρίων, κατ' άτομο.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση εξασφαλίζουν επίσης συμμετοχή σε διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα χρυσό μενταγιόν με αυγό Fabergé.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close