Style Stories , Shopping

3 εξειδικευμένα γυμναστήρια σε βάζουν σε φόρμα

Αν ψάχνεις τον καλύτερο χώρο για να φτιάξεις τη φυσική σου κατάσταση το Check In Cyprus σου δίνει 3 ιδανικές επιλογές

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2019

Η εγγραφή στο γυμναστήριο, είναι η σκέψη που υπάρχει στο μυαλό σχεδόν όλων των ανθρώπων που δεν ασχολούνται με την άσκηση. Σίγουρα ο καθένας έχει πολλές δικαιολογίες για να υποστηρίξει την αναβλητικότητά του, ωστόσο αν βρεις παρέα αλλά και ένα γυμναστήριο-υπόδειγμα που θα σου προσφέρει όλες εκείνες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζεσαι τότε θα πειστείς για να ενταχθείς στο πρόγραμμα. Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει η εγγραφή σε ένα καλό γυμναστήριο στριφογυρίζει στο μυαλό μας για να μπούμε ξανά σε ένα πρόγραμμα και να φτιάξουμε τη φυσική μας κατάσταση. 

Το σώμα μας οφείλουμε να το φροντίζουμε ώστε να έχουμε υγεία, ευεξία και ταυτόχρονα καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Βάλε ως πρώτο στόχο σου το φετινό καλοκαίρι και άλλαξε τη ζωή σου με την εγγραφή σου σε ένα καλό γυμναστήριο που μελλοντικά θα γίνει τρόπος ζωής σου. Οι επιλογές για γυμναστήρια σήμερα είναι πολλές. Εμείς, όμως, σου προτείνουμε 3 διαφορετικές επιλογές ώστε να τις μελετήσεις και να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει είτε είσαι αγύμναστος είτε και γυμνασμένος. Και να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις την αρχή.

1. FITNESS FACTORY NICOSIA
Το Fitness Factory ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 από τον Αντρέα και τον Μαρίνο οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος: τη γυμναστική και βοηθούν τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους! Και οι δύο έχουν Crossfitting εδώ και χρόνια. Ο Ανδρέας και ο Μαρίνος συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο, ενώ και οι δύο μελέτησαν την αθλητική επιστήμη. Έκτοτε, ο στόχος τους είναι να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν την προπόνηση και γι’ αυτό δημιούργησαν το Fitness Factory όπου ο στόχος τους είναι η φυσική κατάσταση και η ευεξία των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί.

Το γυμναστήριο βρίσκεται στην Έγκωμη και παρέχει ένα είδος προπόνησης που θα βοηθήσει οποιοδήποτε άτομο με οποιοδήποτε αθλητικό υπόβαθρο να επιτύχει τους στόχους του, αλλά με διασκέδαση. Η ατμόσφαιρα του γυμναστηρίου είναι φιλόξενη και διαθέτει μια πολύ υποστηρικτική ομάδα αθλητών και προσωπικό έτοιμη να βοηθήσει τον οποιονδήποτε επιδιώξει να αποκτήσει μία καλή φυσική κατάσταση.



Λειτουργική προπόνηση 
Το Fitness Factory ασχολείται με τη λειτουργική προπόνηση που είναι μία ευρέως διαδεδομένη μέθοδος προπόνησης η οποία έχει ως στόχο να ετοιμάσει τον ασκούμενο είτε για τις προκλήσεις της καθημερινότητας είτε για το συγκεκριμένο άθλημα στο οποίο διαγωνίζεται. Για αυτό οι ασκήσεις που επιλέγονται πρέπει να έχουν άμεση σχέση με τα άτομα που έχουμε μπροστά μας. Σκεφτείτε τις λειτουργικές ασκήσεις σαν συνέχεια-εξέλιξη τις κίνησης για την οποία έχει να προετοιμαστεί ο ασκούμενος. Σαν άνθρωποι εκτελούμε ένα μεγάλο εύρος κινήσεων με τα ποιο βασικά να είναι το κάθισμα, προβολή, το σκύψιμο, η ώθηση, η περιστροφή, το τράβηγμα και το κουβάλημα

Εδώ στο Fitness Factory Nicosia οι άνθρωποι αγαπούν να βλέπουν τους ασκούμενους τους που είναι αθλητές της καθημερινότητας και για αυτό επιλέγουν ασκήσεις οι οποίες θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της ζωής, με πρώτιστο στόχο την ασφάλειά τους. 

Προπόνηση δύναμης και φυσικής κατάστασης
Η προπόνηση δύναμης και φυσικής κατάστασης στο Fitness Factory έχει ως στόχο την ολοκληρωτική ανάπτυξη του αθλητή και την βελτιστοποίηση της αθλητικής του απόδοσης. Επίσης έχει ως στόχο την μείωση των τραυματισμών και την εκμάθηση σωστής τεχνικής πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του αθλήματος. Στο Fitness Factory Nicosia εργάζονται με αθλητές όλων των αθλημάτων καθώς και με μέλη των ειδικών δυνάμεων.

Info: (99919512) Πίνδου 4Α, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Παρ 08.00-21.00 & Σ 10.00-13.00. 
www.fitnessfactorynic.com
Facebook:
 Fitness Factory Nicosia
Instagram: fitness_factory_nicosia
  

 


 
2. NS6 FITNESS NICOSIA
To γυμναστήριο NS6 FITNESS NICOSIA λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία από το 2006 και είναι εγκεκριμένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) (Αρ. Μητρώου 133).  Εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο κόσμο του fitness και στελεχωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους γυμναστές, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εκγύμνασης.  Μέσα από την προσωπική επαφή και καθοδήγηση και εφαρμόζοντας εξελιγμένα προγράμματα, ικανοποιούνται οι πιο υψηλοί και απαιτητικοί στόχοι άσκησης και προπόνησης.    Ανάλογα με τους στόχους και λαμβάνοντας υπόψη την φυσική κατάσταση και το ιατρικό ιστορικό του κάθε πελάτη, οι γυμναστές μας ετοιμάζουν και εφαρμόζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα αποτελέσματα στα οποία έχουμε στοχεύσει.  

Γυμναστική για όλους
Σε αυτό το γυμναστήριο οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν χρησιμοποιώντας powerplate, power bike, spin bike, crank cycle, fitbox, τραμπολίνο, agility ladder, gymstick, βάρη και λάστιχα μέσω προσωπικών ή ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης. Επίσης προσφέρονται μαθήματα Pilates και ειδικά προγράμματα για εγκύους, και/ή για άλλες ειδικές κατηγορίες, όπως καρκινοπαθείς, άτομα με συγκεκριμένες αναπηρίες, καθώς και για επαγγελματίες αθλητές.



Υπηρεσίες διατροφολογίας
Πέραν της προπόνησης, στο NS6 FITNESS NICOSIA προσφέρονται υπηρεσίες διατροφολογίας, ως επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται διάφορες μετρήσεις, όπως fat measure test, sit and reach test, VO2 test, cellulite και water retention test.  Η εξέλιξη της φυσικής κατάστασης των πελατών μας παρακολουθείται με συχνά τεστ φυσικής κατάστασης με την βοήθεια καρδιοσυχνόμετρου. Η καρδιά αποτελεί τον πιο σημαντικό μυ στο σώμα, ο οποίος με ρυθμική συστολή και διαστολή στέλνει αίμα στους πνεύμονες και άλλα μέρη του σώματος.  Ο αριθμός των καρδιακών ρυθμών ανά λεπτό αποτελεί την καρδιακή συχνότητα, η οποία αυξάνεται κατά την δραστηριότητα και αποτελεί αξιόπιστο δείκτη της φυσικής κατάστασης και του επιπέδου της άσκησης.  Επομένως, ο έλεγχος της καρδιακής συχνότητας κατά την άσκηση και η παρακολούθηση του συγκριτικά με προηγούμενες μετρήσεις αποτελεί ένα καλό τρόπο να «ακούσουμε» το σώμα μας και τις ανάγκες του οργανισμού μας. 

Άλλες δραστηριότητες
Το γυμναστήριο NS6 FITNESS NICOSIA διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, όπως bootcamps στην Κύπρο και Ελλάδα, dark disco workouts, συμμετοχές στο σε άλλες διοργανώσεις  (Legion Run), καθώς και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς, όπως αιμοληψία στους χώρους του γυμναστηρίου για σκοπούς εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

Info: (99553421) Γεωργίου Χριστοφόρου 12ή πάροδος Λεωφ. Αθαλάσσης, Ακρόπολη, Λευκωσία. Δ-Παρ 06.30-21.00 & Σ 07.00-15.00 
www.ns6gym.com
Facebook: NS6 Fitness Nicosia
Instagram: ns6_fitness_nicosia

 


3. #SQUAD FITNESS GYM
Το #SQUAD Fitness Gym είναι το boutique γυμναστήριο της Λευκωσίας και θα το βρεις στην Ακρόπολη, στην οδό Αρσινόης 12Α. Λειτουργεί έξι ημέρες την εβδομάδα (την Κυριακή είναι κλειστό) από τις 6.30 το πρωί έως τις 21.30. Το μοντέρνο και minimal design του χώρου αλλά και το πολύ φιλικό προσωπικό θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα και ευχάριστα κατά την ώρα της εκγύμνασης σου. Ο προσεγμένος χώρος εκτείνεται σε δύο ορόφους, στο χώρο του γυμναστηρίου και στο χώρο των τάξεων.

Κλασσικό γυμναστήριο και δυναμικές τάξεις
Η ατμόσφαιρά του #SQUAD θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή και αποτελεί σίγουρα ένα από τα βασικά του ατού αφού το έμπειρο προσωπικό είναι γεμάτο θετική ενέργεια και όρεξη κάτι που σίγουρα θα το διαπιστώσεις με το που θα μπεις στο χώρο. Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται πάντα στο γυμναστήριο και οι εκπαιδευτές θα εστιάσουν σε σένα και θα σε ωθήσουν να γυμναστείς σωστά για να έχεις την επιθυμητή εξέλιξη. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις το κλασσικό γυμναστήριο μαζί με τις δυναμικές τάξεις για να πετύχεις το επιθυμητό fitness level. Στο #SQUAD όλες οι τάξεις σχεδιάζονται από τους έμπειρους γυμναστές και αλλάζουν κάθε 3 βδομάδες.



Η νέα τάση του fitness
New in: Το Indoor Rowing είναι η νέα τάση του fitness σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, την οποία πρώτο το #SQUAD την έχει φέρει και στην Κύπρο. Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις τί είναι το Indoor Rowing, μάθε πως πρόκειται για το Ultimate workout καθώς γυμνάζει το 85% των μυών με ένα μοναδικό τρόπο και με σχεδόν μηδαμινά ποσοστά επιβάρυνσης στις αρθρώσεις, κάνοντας το σώμα σου να φτάσει σε επίπεδα που ξεπερνούν κάθε σου προσδοκία. Στο #SQUAD αυτή η πολύ ιδιαίτερη τάξη γίνεται σχεδόν καθημερινά και πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσεις πριν το καλοκαίρι. Επίσης στο #SQUAD έχεις την δυνατότητα να κάνεις την Hustle η οποία είναι μια δυναμική λειτουργική προπόνηση υψηλής έντασης, την Powerhouse, μια μοναδική προπόνηση δύναμης, την VO2, μια τάξη με ξέφρενο ρυθμό και δυναμική που εστιάζει στη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας με το βάρος του σώματος σου.

Μία ενδιαφέρουσα τάξη για γυναίκες
Από τον Απρίλιο ξεκίνησε και μια πολύ ενδιαφέρουσα τάξη για τις γυναίκες η οποία ονομάζεται Glutes AF, και θα προετοιμάσει αποκλειστικά και μόνο γλουτούς και πόδια για το καλοκαίρι. 
Tip: Με την συνδρομή σου έχεις απεριόριστες ώρες και επισκέψεις στο γυμναστήριο αλλά και σε όλες τις τάξεις, έτσι ώστε να γνωρίσεις όλα τα προγράμματα μας και να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο. 

SQUAD is the place to meet up, have fun and take your workout seriously!

Info: (22261717) Αρσινόης 12Α, Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Παρ 06.30-21.30 & Σ 09.30-14.00. 
www.squadfitnessgym.com
Facebook: squadfitnessgymnicosia
Instagram: squadfitness__gym


Sponsored content 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close