1 May 2019
Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ετοιμάσου για ένα ξεχωριστό brunch, που θα συζητηθεί πολύ

Το “The Haze Brunch” επιστρέφει στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, σε μια floral εκδοχή που θα συζητηθεί πολύ

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2019

Την Πρωτομαγιά, το “The Haze Brunch” επιστρέφει στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, σε μια floral εκδοχή που αναμένεται να συζητηθεί πολύ από τους fans της Haze Team.  

Το ξεχωριστό αυτό lifestyle concept θα ξεκινήσει στις 11:30 με το εντυπωσιακό brunch buffet που επιμελείται η Pandora Catering, το οποίο θα περιλαμβάνει ποικιλία κρύων και ζεστών επιλογών, vegetarian / vegan πιάτων και γλυκών! Η ομάδα του Starbucks Cyprus θα σερβίρει τους αγαπημένους cold & hot καφέδες, καθώς και τα λατρεμένα Starbucks cookies & donuts στο pop-up station που θα στηθεί στον χώρο.

Μετά τις 13:30, η μουσική θα δυναμώσει και οι πρώτες σαμπάνιες Moët & Chandon θα εμφανιστούν με σκοπό να σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο Day Party με live performances και House, EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές από τους DJs Andrew P και Pat Siaz.

Φορέστε λοιπόν, το καλύτερό σας outfit (μια βόλτα από τα αγαπημένα GANT stores είναι must) και ετοιμαστείτε για το πιο exclusive event της φετινής Άνοιξης!

Όσον αφορά το απαραίτητο γυαλί ηλίου, μην ανησυχείτε, αφού ο αποκλειστικός “eyewear provider” της Haze, “The Bespoke Dudes Eyewear" θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του event τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου “Spring/Summer 2019". 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στο τηλέφωνο  99 092932 ή επισκεφθείτε επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.
https://www.facebook.com/haze.teamcy/
https://www.instagram.com/hazeteam/

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο “The Haze Brunch” που διοργανώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι έγινε μέσα από το official aftermovie

 


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close