Shopping , Fashion & Beauty

Ένα ρομαντικό brand μόλις απέκτησε τη δική του στέγη στην πρωτεύουσα!

The Robe Romance: Ένα κατάστημα μόνο για ρόμπες

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2019

Ένα brand που γεννήθηκε πριν ενάμισι περίπου χρόνο, απέκτησε επιτέλους την δική του, κουκλίστικη θέση στην καρδιά της Λευκωσίας! Ακολουθώντας την απόλυτη τάση του pyjama trend, όπως έχει φορεθεί από τις διασημότερες celebrities και fashionistas του κόσμου, η Βανέσσα Χατζηιωσήφ σχεδιάζει τις πιο μοναδικές και glamorous ρόμπες, εμπνευσμένες από τις κινηματογραφικές της σπουδές, που παραπέμπουν κατευθείαν στην χρυσή εποχή του Hollywood και την δεκαετία του ’20 με ένα μοντέρνο twist. 

Πλέον, η ρόμπα αποτελεί must κομμάτι, εντός και εκτός του σπιτιού, με ατέλειωτες επιλογές styling. Το πρωί, με μποέμ αύρα, συνδυασμένη με τζιν και T - shirts, ενώ το βράδυ, σαν κιμονό ἠ σαν φόρεμα, για εμφανίσεις που μαγνητίζουν.  

Η signature design ρόμπα του The Robe Romance είναι φτιαγμένη από πολυτελές και ανθεκτικό σατέν ύφασμα, που αγκαλιάζει και κολακεύει το σώμα, με ρομαντικές διαφάνειες από σιφόν στα μανίκια και στην βάση της, για μια πιο μοντέρνα και αέρινη αισθητική. Εκτός από το signature design, ο κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του custom-made σχέδιο, επιλέγοντας το αγαπημένο του χρώμα ή ακόμα να κάνει personalise την ρόμπα του, με κάποιο όνομα η σχέδιο που τον εκφράζει. Επίσης, την τιμητική τους έχουν και τα iconic σατέν σλιπ φορέματα των 90’s supermodels, που θα αποτελέσουν το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας για «day to night» εμφανίσεις. 
Άλλο ένα στοιχείο που κάνει το brand να ξεχωρίζει είναι η ειδική συλλογή για την νύφη, τις παράνυμφες και τον γαμπρό. Το ιδανικότερο δώρο - ενθύμιο για την ξεχωριστή εκείνη μέρα, για τις ώρες της προετοιμασίας πριν από τον γάμο, καθώς και για τα bachelor και hens πάρτι.

Το concept του brand πηγάζει και βασίζεται στον ρομαντισμό. Ειδικά την σημερινή εποχή, που ο ρομαντισμός έχει καταντήσει πολυτέλεια, η Βανέσσα, μας παροτρύνει να τον κάνουμε τρόπο ζωής. Ε ξ ου και η εξέλιξη στην καριέρα της, από τον κινηματογράφο σε συνδυασμό με το σχέδιο, και συγκεκριμένα στις αγαπημένες της ρόμπες, που για την ίδια αποτελούν σύμβολο αισθησιασμού και ρομαντισμού, μια μορφή πρακτικής πολυτέλειας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μότο της δημιουργού έρχεται από τον μοναδικό Warren Beatty: «Έχεις επιτύχει στον τομέα σου όταν δεν ξέρεις αν αυτό που κάνεις είναι δουλειά ή παιχνίδι». Και η Βανέσσα φαίνεται να το καταφέρνει!

 
Δείτε τις δημιουργίες της Βανέσσας από κοντά, στο εορταστικό, opening event και S/S199 Launch που προγραμματίζει στον χώρο της, την Παρασκευή, 12 Απριλίου από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 και αποκτήστε τις δημιουργίες της με 20% έκπτωση ειδικά για την ημέρα του event. H έκπτωση θα ισχύει και για όσους επισκεφθούν το κατάστημα, την επόμενη ημέρα, Σάββατο, 13 Απριλίου. 

The Robe Romance: Προμηθέως 14Δ, Λευκωσία, τηλ. 96836093, www.theroberomance.com.      

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close