Cine News , Κινηματογράφος

Οι νέες κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο στην Κύπρο

Οι σούπερ ήρωες έχουν την τιμητική τους τον Απρίλιο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2019

Ο Απρίλιος θα μας βάλει στις κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακαλουθήσουμε νέες κινηματογραφικές ταινίες με κύριους πρωταγωνιστές αγαπημένους μας σούπερ ήρωες. 

The Beach Bum
Πρεμιέρα Πεμ 4 Απρ (95') | Σκηνοθέτης: Harmony Korine Πρωταγωνιστές: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher
Έξι χρόνια μετά την ανατρεπτική κωμωδία 'Spring Breakers', η οποία εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές, ο Harmony Korine κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπογράφει το σενάριο του 'The Beach Bum', μίας ακόμα stoner κωμωδίας, έχοντας στη διάθεσή του τον -πάντα- εξαιρετικό Matthew McConaughey, ο οποίος υποδύεται τον Moondog, έναν αντιδραστικό και περιθωριακό τύπο, που πάντα ζει με τους δικούς του κανόνες. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι: Isla Fisher, Martin Lawrence, Snoop Dog και Zac Efron. 



Avengers: Endgame
Πρεμιέρα Τετ 24 Απρ | Σκηνοθέτες: Anthony Russo, Joe Russo Πρωταγωνιστές: Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth 
Θα είναι το 'Avengers: Endgame' η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του 2019; Δεν χωρά αμφιβολία για αυτό, αφού εκατομμύρια φανατικοί της σειράς ταινιών φαντασίας της Marvel το περιμένουν με μεγάλη αγωνία να βγει στις αίθουσες! Το 'Avengers: Endgame' σκηνοθετούν και πάλι οι Anthony και Joe Russo, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, αφού θα ξεπερνά τις τρεις ώρες σε διάρκεια! Το 'Avengers: Endgame' μάς μεταφέρει ακριβώς μετά τα γεγονότα του 'Avengers: Infinity War', με το σύμπαν να τελεί υπό κατάρρευση. Οι επιζώντες Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους πρέπει να ενωθούν για να ανατρέψουν την καταστροφή που προκάλεσε ο Thanos, να φέρουν την αρμονία πίσω στο σύμπαν και να ακυρώσουν τα σχέδια του Mad Titan. Όσο για πρωταγωνιστικό καστ; Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Evangeline Lilly και πολλοί άλλοι λαμπεροί σταρ του Χόλιγουντ αναμένεται να μας χαρίσουν το πιο επικό φινάλε σε ταινία της Marvel!



Shazam!
Πρεμιέρα Πεμ 4 Απρ (132') | Σκηνοθέτης: David F. Sandberg Πρωταγωνιστές: Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Billy Batson (Asher Angel), χάρη στην ευγενική 'χορηγία' ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη Shazam!, μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! (Zachary Levi)! Ωστόσο, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Θα χρειαστεί όμως να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ κακό Dr. Thaddeus Sivana. H Marvel Comics μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού τα τελευταία χρόνια μέσα από τις superhero ταινίες της, οι οποίες σημειώνουν όλες τεράστια επιτυχία στο box office συγκεντρώνοντας πολλά εκατομμύρια, κάνοντας έτσι το αντίπαλον δέος της -την DC Comics- να ψάχνει απεγνωσμένα (αλλά συνήθως αποτυχημένα) να βρει τρόπους να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Όχι αυτήν τη φορά, αφού το 'Shazam!' είναι ό,τι πιο απολαυστικό έχουμε δει από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC τα τελευταία χρόνια!

 



Pet Sematary
Πρεμιέρα Πεμ 4 Απρ (100') | Σκηνοθέτες: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer Πρωταγωνιστές: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz
Βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King, το 'Pet Sematary' ακολουθεί τον Δρ Louis Creed (Jason Clarke), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Rachel (Amy Seimetz) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει έναν μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος, δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Louis στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Jud Crandall (John Lithgow), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες. Ο Stephen King εξέδωσε το μυθιστόρημα το 1983, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1989 από τη Mary Lambert, ενώ ακολούθησε και μια συνέχεια το 1992. Η ταινία των Kölsch και Widmyer αποτελεί remake, με το σενάριο να παραμένει πιστό στην ιστορία του βιβλίου. 



Hellboy 
Πρεμιέρα Πεμ 11 Απρ | Σκηνοθέτης: Neil Marshall Πρωταγωνιστές: David Harbour, Milla Jovovich, Daniel Dae Kim 
Η επιστροφή του γνωστού υπερήρωα Hellboy είναι γεγονός! Ο Guillermo del Toro δίνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας στον Neil Marshall για το reboot, με τον David Harbour του 'Stranger Things' να πρωταγωνιστεί και τον δημιουργό του κόμικ, Mike Mignola, να επιμελείται το σενάριο. Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Nimue (Milla Jovovich), σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως 'Βασίλισσα του Αίματος' ή 'Κυρά της Λίμνης' από τον μύθο του Αρθούρου. H Nimue βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της είναι η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να τη σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι: Ian McShane, Sasha Lane και Daniel Dae Kim.



The Curse of La Llorona
Πρεμιέρα Πεμ 18 Απρ (93') | Σκηνοθέτης: Michael Chaves Πρωταγωνιστές: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Sean Patrick Thomas 
Μια γυναίκα που θρηνεί. Μια απόκοσμη παρουσία κάπου ανάμεσα στον ουρανό και την κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μοίρα σφραγισμένη από το ίδιο της το χέρι. Η απλή αναφορά στο όνομά της προκαλεί τρόμο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για γενιές. Ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την Anna Garcia, μία κοινωνική λειτουργό, η οποία, εν έτει 1973 στο Λος Άντζελες, αρχίζει να προβληματίζεται ολοένα και περισσότερο για μία υπόθεση πάνω στην οποία εργάζεται και απροσδόκητα θα βρεθεί στο στόχαστρο ενός αδιόρατου δαιμονικού εχθρού. Η Anna καταλαβαίνει ότι μία σκοτεινή δύναμη κυνηγάει χρόνια τώρα την οικογένειά της και ζητά από μία πνευματίστρια να τη βοηθήσει, αλλά η La Llorona, θα αποπειραθεί να γίνει ένα μαζί της και δεν θα πάψει να την καταδιώκει απειλώντας ακόμη και τα παιδιά της. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Ο μετρ των ταινιών τρόμου James Wan ('The Conjouring') εμπνέεται αυτήν τη φορά από τον ομώνυμο ανατριχιαστικό θρύλο της μεξικανικής λαογραφίας, με τον Michael Chaves να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.



Missing Link 
Πρεμιέρα Πεμ 18 Απρ (95') | Σκηνοθέτης: Chris Butler Πρωταγωνιστές: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson

Ο κύριος Link είναι ένα ελαφρώς αφελές, αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο, που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του Ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Link βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Lionel Frost -του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο- και της Adelina Fortnight που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη, ο οποίος οδηγεί στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του. Μαζί θα ξεκινήσουν μια απίθανη Οδύσσεια σε όλο τον κόσμο. H Laika και ο σκηνοθέτης Chris Butler, παρουσιάζουν άλλη μία μαγευτική ιστορία κινουμένων σχεδίων, με διάσημους πρωταγωνιστές όπως Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson και Zach Galifianakis να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Στη μεταγλωττισμένη εκδοχή συμμετέχουν οι: Κωστής Μαραβέγιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close