Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ξενοδοχείο ιδανικό για να ζήσεις μαγικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα

Πρόσφερε σε αυτούς που αγαπάς όμορφες στιγμέςδίπλα στηθάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2019

O καιρός ήδη «μυρίζει» άνοιξη. Ο χειμώνας, που μας ταλαιπώρησε αρκετά φέτος, μας εγκαταλείπει σιγά-σιγά και η σκέψη οδηγείται σε ξέγνοιαστες στιγμές. Ο ήλιος που ξεπροβάλλει όλο και περισσότερη ώρα, οδηγεί το μυαλό σε μαγευτικές ακρογιαλιές, χαρούμενα πρωινά και όμορφα ηλιοβασιλέματα…Η χώρα μας έχει να προσφέρει αμέτρητες ομορφιές και τοπία. Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από τριάμισι εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο κλείνουν εισιτήρια για να επισκεφθούν την Κύπρο και να περάσουν εδώ τις διακοπές τους.

Σε όποια πόλη κι αν βρεθούμε, θα συναντήσουμε ιδιαίτερα στοιχεία που την κάνουν να διακρίνεται από την άλλη. Παραλιακές, ορεινές και άλλες περιοχές περιμένουν κάθε χρόνο να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους και να τους εντυπωσιάσουν. Ησυχία, ξεκούραση και διασκέδαση είναι μερικές από τις προτεραιότητες των τουριστών, η πλειοψηφία εκ των οποίων θέλει στις διακοπές της και να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει αλλά και να δει τα αξιοθέατα της περιοχής. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία που προσφέρει μια μέρα στη θάλασσα.

Μια πόλη που συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία, είναι η Λεμεσός. Η κοσμοπολίτικη αυτή πόλη που τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό έχει όλες τις ανέσεις και διασκέδαση που ζητούν μικροί και μεγάλοι στις διακοπές τους. Γραφικά δρομάκια, εστιατόρια της κυπριακής και διεθνής κουζίνας, μπαρ και νυχτερινά κέντρα, δραστηριότητες για όλη την ημέρα και φυσικά το πιο μεγάλο παραλιακό μέτωπο είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα να χαλαρώσει. 

Για να ζήσεις όλες αυτές τις εμπειρίες και να επιστρέψεις στο σπίτι σου με αξέχαστες αναμνήσεις θέλεις η βάση σου να είναι κοντά σε όλα, να προσφέρει τις ανέσεις που χρειάζεσαι και ασφαλώς να μπορείς αν θες να περάσεις εκεί όλες τις ώρες της ημέρας. Οι επιλογές φαινομενικά είναι πολλές αλλά το Royal Apollonia, το πεντάστερο ξενοδοχείο – ορόσημο της Λεμεσού, προσφέρει όλα όσα θέλει ακόμα και ο πιο επιλεκτικός επισκέπτης και ακόμα παραπάνω. 

Η πολυτελής φιλοξενία πρώτης κατηγορίας συνδυάζεται με την εκπληκτική θέα της Ανατολικής Μεσογείου δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου που όμοια της δεν θα συναντήσεις αλλού. Ο ήχος των κυμάτων και η αλμύρα σε προσκαλούν για εξαιρετικές στιγμές δίπλα από τη θάλασσα μαζί με την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, τον σύντροφό σου. 

Με μια σειρά διακρίσεων όπως το Διεθνές Περιβαλλοντικό Βραβείο "Πράσινο Κλειδί" για το 2019 και με βαθμολογία 8,9 στα 10 από τους ταξιδιώτες της booking.com το 2018, το Royal Apollonia ξεχωρίζει και διακρίνεται σε όλα τα επίπεδα. Κάνε κράτηση στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels και χάρισε στους δικούς σου μαγικές στιγμές δίπλα από τη θάλασσα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close