Style Stories , Shopping

Η Fashion Designer Αθανασία Αμβροσίου μάς συστήνεται

Σύγχρονα και δημιουργικά ρούχα, από μία νεαρή δημιουργό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2019

Η Αθανασία Αμβροσίου, η Fashion Designer που βρίσκεται πίσω από το ομώνυμο brand athanasia amvrosiu, μιλά στο Check in Cyprus, συστήνοντας τις δημιουργίες της! 

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της μόδας;
Από μικρή ηλικία διαπίστωσα ότι είχα δημιουργικότητα. Σε ό,τι είχε να κάνει με το σχέδιο και τις κατασκευές ήταν το καλύτερό μου. Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός ερασιτέχνης ζωγράφος και αγιογράφος, οπότε στα γονίδιά μου υπάρχει το ταλέντο. Φτιάχνοντας τα δικά μου ρούχα -χωρίς να έχω καμία εμπειρία- αντιλήφθηκα ότι αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε και με ενέπνεε. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας και σπούδασα σχέδιο μόδας στο Λονδίνο στο Middlesex University.

Πώς είναι να δουλεύεις στο Λονδίνο για επώνυμους σχεδιαστές μόδας;
Παράλληλα με τις σπουδές μου, δούλευα για να αποκτήσω εμπειρίες, οι οποίες με βοήθησαν στη συνέχεια. Δούλεψα με τον Piers Atkinson, που είναι ένας από τους πιο μεγάλους σχεδιαστές καπέλων στο Λονδίνο και ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα. Επίσης, δούλεψα με τους Sorapol, Louise Gray, Nympha, Nasir Mazhar και Mitch Dulce.

Τι ξεχωρίζεις από την εμπειρία σου στο Project Runway Greece, όπου κατάφερες να φτάσεις μέχρι τον ημιτελικό;
Για μένα το Project Runway ήταν ακόμα ένα μάθημα ζωής. Εκτίμησα ακόμα πιο πολύ τον εαυτό μου, την αξία μου, το ταλέντο μου και πάνω απ’ όλα την αυθεντικότητά μου. Προσωπικά και επαγγελματικά αισθάνομαι ότι αποκόμισα σημαντικά οφέλη και εφόδια που θα με βοηθήσουν στην πορεία μου. Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την στήριξη που εισπράττω από την οικογένειά μου και νιώθω πραγματικά πολύ τυχερή για τους φίλους που έχω στη ζωή μου.

Ποια είναι η ταυτότητα του brand σου;
Τα ρούχα μου πιστεύω ότι είναι σύγχρονα και δημιουργικά, συνδυάζουν μια άλλη εποχή με το τώρα. Ξεχωρίζουν, γιατί δίνω μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Πιστεύω ότι θα τα διάλεγαν γυναίκες με προσωπικότητα που θέλουν να
ξεχωρίζουν.

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;
Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως άνθρωπος και να γίνομαι καλύτερη. Όταν γίνει αυτό, όλα τα άλλα έρχονται. Τα όνειρα είναι δωρεάν και επαγγελματικά το πιο μεγάλο μου όνειρο είναι να καταφέρω να καταξιωθώ και στο
εξωτερικό.

INFO (Facebook: Athanasia Amvrosiu, Instagram: athanasiaamvrosiustudio) Αγκύρας 72, περιοχή Κάστρου, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close