Wine Guide , Εστιατόρια

Τώρα μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος στο Wine & Business Club

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τοWine Business Club (WBC) που δημιουργήθηκεστην Κύπρο.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2019

Η French Depot, η εταιρεία που ασχολείται με το εμπόριο κρασιών, οινοπνευματωδών ποτών και ειδών delicatessen, με παρουσία σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο, ανακοίνωσε τη δημιουργία του Wine & Business Club (WBC) στην Κύπρο.

Το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει στις 28 Μαρτίου του 2019, σε δείπνο που θα γίνει στο Ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό. Το WBC Cyprus θα διοργανώσει επτά gala dinner το 2019 και 9 το 2020, με το πρόγραμμα να έχει ήδη διαμορφωθεί ήδη και τα ονόματα των προσκεκλημένων σεφ να έχουν ήδη "κλειδώσει".

Συγκεκριμένα για το 2019 έχουν ανακοινωθεί οι ακόλουθες ημερομηνίες: 25 Απριλίου, 30 Μαΐου, 27 Ιουνίου, 26 Σεπτεμβρίου, 31 Οκτωβρίου και 28 Νοεμβρίου.

Το club στοχεύει σε μέλη υψηλού προφίλ μεταξύ όλων των επιχειρηματικών και επαγγελματικών κοινοτήτων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και αναζητούν χώρους υψηλής ποιότητας για να απολαύσουν πλούσιες, ιδιωτικές βραδιές.

Οι εκδηλώσεις του κυπριακού club, είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για τα μέλη του και θα πραγματοποιούνται στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό. Έτσι έχουν στόχο να αποτελέσουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία δικτύωσης, όπως εξήγησε ο Christophe Chaillou, πρόεδρος του club και director, της French Depot και για χρόνια στον τομέα του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εμπορίας κρασιού και delicatessen,.    

Ακολουθώντας τη συνταγή των αντίστοιχων club του εξωτερικού, τα μέλη στην Κύπρο έχουν την ευκαιρία στα δείπνα που θα πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας που συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, αλλά και καλού φαγητού. Στο πρώτο δείπνο για την Κύπρο, τα κρασιά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και το φαγητό φέρει τη σφραγίδα του βραβευμένου σεφ με αστέρι Michelin, Aνδρέα Μαυρομμάτη και θα ετοιμαστεί από τον σεφ, Πανίκο Χατζητοφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του κυπριακού club θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα δείπνα αντίστοιχων WBC στην Ευρώπη, καθώς μέσα στον χρόνο έχουν καταφέρει να καταστούν ένα από τα πιο ισχυρά ευρωπαϊκά δίκτυα για τους επιχειρηματικούς ηγέτες που είναι λάτρεις του κρασιού αλλά και του καλού φαγητού.

Τα WBC απαριθμούν σήμερα σε 2.500 μέλη σε 15 club σε 14 ευρωπαϊκές πόλεις μεταξύ των οποίων Παρίσι, Λυών, Μασσαλία, Τουλούζ, Γένοβα, Λουξεμβούργο και Μοντέ- Κάρλο, ενώ στόχος είναι η αύξησή τους σε 100 club σε όλο τον κόσμο σε πέντε χρόνια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close