Διαγωνισμοί

Κέρδισε 40 εισιτήρια για την προβολή της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι

Η ταινία είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη ανατροπές που περιπλέκονται με ξεκαρδιστικές καταστάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2019

H VOURATE PRODUCTIONS Ltd, ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης και ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας με χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζουν μια ολόφρεσκια κινηματογραφική παραγωγή, βασισμένη στην ιδέα της ομότιτλης σειράς που έκανε τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στην Κύπρο το 2001 - 2005 και απέκτησε φανατικούς οπαδούς ανάμεσα στους Κύπριους όλου του κόσμου. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Ρίκκου, της Ναστάζιας, του Αρτεμάκη, της Σώτιας, του Γιαννή, της Κικίτσας, της Πέπας, του Όμορφου, της Βαθούλλας, του Κάττου, του Σοφρώνη, και όλων των αγαπημένων γειτόνων, ξαναζωντανεύουν σε μια νέα περιπέτεια, που αυτή την φορά ξετυλίγεται στην εποχή των κόκκινων δανείων και της οικονομικής κατάστασης της Κύπρου σήμερα.  

Η ταινία είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη ανατροπές που περιπλέκονται με ξεκαρδιστικές καταστάσεις, εμπλουτισμένη με μοναδικές λήψεις και ειδικά εφέ και θα προβληθεί μόνο στους κινηματογράφους.

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι ένας από τους 40 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 1 ατομικό εισιτήριο για την προβολή της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί στους κινηματογράφους σε όλη την Κύπρο, βρες το post του διαγωνισμού στο Facebook του Check in Cyprus,κάνε like και share και μπες στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 2 Απριλίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν με post στο facebook page του Check In Cyprus. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close