Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 ασιατικές γευστικές στάσεις για φαγητό

Η ασιατική κουζίνα στα καλύτερά της σε 4 έθνικ εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2019

Το Check In Cyprus σου δίνει τέσσερεις πολύ καλές επιλογές για καλή ασιατική κουζίνα ανάμεσα σε fine dining και casual εστιατόρια όπου μπορείς να απολαύσεις μία πανδαισία γεύσεων από την κινέζικη, ιαπωνική αλλά και ινδική κουζίνα. 



China Spice 
Από τότε που ξεκίνησε το 2003, το China Spice είχε μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο που οι κριτικοί λένε ότι «είναι ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια του νησιού». Το μινιμαλιστικό στιλ και το μοντέρνο ντεκόρ δημιουργούν ένα τέλειο σκηνικό για την απόλυτη εμπειρία δείπνου. Πολλοί επιλέγουν να δειπνήσουν 'al fresco' με θέα το μπαμπού και τους καταπράσινους θάμνους και δέντρα. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, με μόνο τα καλύτερα συστατικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν παραδοσιακά και πρωτοποριακά πιάτα. Η λίστα κρασιών είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να συμπληρώσει τη μεγάλη ποικιλία πιάτων, με μια ποικιλία κρασιών από όλο τον κόσμο.


Special Events 
Με χωρητικότητα 130 θέσεων, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να φιλοξενήσετε πάρτι, επαγγελματικά γεύματα και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Επίσης, το China Spice προετοιμάζει ειδικά πιάτα για τους Κινέζους επισκέπτες toy και προσφέρει ιδιωτικό χώρο για φαγητό σε μικρές ομάδες.



> Κάθε Τρίτη το China Spice προσφέρει μία συναρπαστική ποικιλία από παραδοσιακά και δημιουργικά κινέζικα πιάτα σε ένα πλούσιο μπουφέ, στην τιμή των €20 το άτομο
> Δοκίμασε το Delicious Set Menu που είναι διαθέσιμο από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη (19.00 – 23.00) και Δευτέρα μέχρι Κυριακή (12.00-15.00) με μόνο €20 το άτομο. 
> Καθημερινά το China Spice προσφέρει Happy Hour Δευτέρα με Κυριακή (12.00-15.00 & 19.00-21.00, τελευταία παραγγελία στις 20.00) με €15 το άτομο. 

Δοκίμασε: Αρωματική πάπια Πεκίνου με πανκέικς, κρεμμυδάκι και αγγουράκι (€10.60).  Ποικιλία dim sum με επιλογές  από διάφορες γεμίσεις χορταρικών, κρεατικών και θαλασσινών (€8) και καραμελωμένη μπανάνα και μήλο με παγωτό βανίλια. 
Info: (22875875) Πινδάρου 26, Λευκωσία. Δ-Κ 12.30-15.00 & 19.00-23.30. www.chinaspice.com.cy



Kona Kai 
Το ασιατικό εστιατόριο της Λευκωσία Kona Kai εδώ και 20 χρόνια συναρπάζει με τις πολυασιατικές του γεύσεις τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας στην πρωτεύουσα. Δημιουργώντας ένα δεύτερο πολυτελή νέο χώρο στην περιοχή του Στροβόλου, με ατμοσφαιρικό φωτισμό και διακόσμηση, αυξάνει τις επιλογές εστίασης που φέρουν την υπογραφή του. Το μενού επιμελούνται έμπειροι σεφ με επιλογές από σούπες, διάφορα ορεκτικά, θαλασσινά, noodles, πιάτα πάπιας, κοτόπουλο, βοδινό, χοιρινό, σε μια μοναδική ποικιλία γεύσεων με συνταγές από Κινεζική κουζίνα, Ινδική και Θαϋλανδέζικη. Το Kona Kai αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία χρόνων στην αναζήτηση πιάτων δημιουργημένα από φρέσκα υλικά, σε σταθερές αλλά και ευφάνταστες συνταγές. Το Kona Kai διαθέτει υπηρεσία Take Away και Delivery και εξυπηρετεί με εξαιρετική εμπειρία την φιλοξενία προσωπικών και επαγγελματικών γεγονότων μέχρι 50 ατόμων. Ένας κομψός χώρος για να απολαύσεις τις κινεζικές, ταϋλανδέζικες και ινδικές γεύσεις μεσημέρι και βράδυ. Προσφέρουν ικανοποιητικές μερίδες για dine in αλλά και για delivery και take away. 
Info: (77776968) Γραβιάς 3, Στρόβολος & (77776968) Λεωφ. Λάρνακος 43, Λευκωσία. Τρ-Σ 12.00-22.30 & Κ 18.00-22.30. Για παραγγελίες στο www.konakai.com.cy και 77776968. 

Montparnasse Asian Fusion Cuisine
Με πολλά χρόνια φροντίδας και αφοσίωσης στην κινέζικη κουζίνα και με βαθιά εκτίμηση σε όλα τα ασιατικά προϊόντα που τους ενέπνευσαν για να προσφέρουν μια πολύ επιλεγμένη ποικιλία πιάτων από κάθε ξεχωριστή εθνοτική κουζίνα που επέλεξε η ομάδα του Montparnasse να μας σερβίρει. Οι Κινέζοι, Ιάπωνες και Ινδοί μάγειροι προετοιμάζουν τα καλύτερα πιάτα της χώρας τους με πάθος και αφοσίωση συνδέοντας πολιτισμούς, εθνικότητες και μοιράζοντας μαζί μας μία οικουμενική γαστρονομική εμπειρία.



Special Events
> Κάθε Τετάρτη απολαμβάνουμε πλούσιο ασιατικό μπουφέ με δημιουργικά σούσι και πιάτα από την κινέζικη κουζίνα με €22 το άτομο. 
> Κάθε Δευτέρα βράδυ το Montparnasse προσφέρει αυθεντικό ινδικό μπουφέ με €20 το άτομο. 

Δοκίμασε: Τριλογία Tandoori με κοτόπουλο και γαρίδες (ινδικό πιάτο) (€11.90) και ιαπωνέζικο έδεσμα με πικάντικο σολομό, καβούρι, αγγουράκι, αβοκάντο με πικάντικη σάλτσα του σεφ (€8.50). Για επιδόρπιο προτείνουμε καραμελωμένη μπανάνα και μήλο με παγωτό βανίλια, καραμελωμένα καρότα με γάλα και μαρμελάδα από χουρμάδες (ινδικό) και σπιτικό παγωτό φυστίκι με σαφράν και τριαντάφυλλο (ινδικό). 
Info: (22878000) Ακροπόλεως 1, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ 1.00-15.00 & 18.00-23.00. 


Wok n Roll
Στο Wok n Roll θα γευτείς ποιοτικές ασιατικές γεύσεις μέσα από εκλεκτές ασιατικές συνταγές που αναδεικνύουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Και αυτό γιατί το Wok n Roll δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη γεύση, αλλά την ικανότητα να σου προσφέρει ποιοτικό ασιατικό φαγητό, φτιαγμένο πάντα από τα πιο φρέσκα, υγιεινά και θρεπτικά υλικά.

Κινέζικη κουζίνα 
Γλυκιές, αλμυρές, πικάντικες ή ξινές, οι γεύσεις στο Wok n Roll είναι πολλές. Διαλέξτε ένα από τα μοναδικά μας πιάτα, και απολαύστε πλούσιες και ποιοτικές γεύσεις κινέζικης κουζίνας.



Ιαπωνική κουζίνα 
Υγιεινές και απολαυστικές μπουκιές sushi, φτιαγμένες από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Από nigiri και sashimi μέχρι California rolls και σαλάτες, η ιαπωνική μας κουζίνα προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε sushi.

Κουζίνα υγιεινής διατροφής
Αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τότε η κουζίνα υγιεινής διατροφής του Wok n Roll είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Τα γεύματα υγιεινής διατροφής μας είναι πάντα φρέσκα και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές θρεπτικές αξίες.



Για έναν εύκολο και υγιεινό τρόπο ζωής
Το Wok n Roll, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα ενός ποιοτικού και υγιεινού φαγητού, έχουμε συγκεντρώσει μία ομάδα από τους καλύτερους προμηθευτές και πιο έμπειρους διατροφολόγους και σεφ, με στόχο να δημιουργήσουμε γεύματα υγιεινής διατροφής, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.
Info: (77771707) Αγίας Φυλάξεως 97, Λεμεσός. Δ-Κ 11.00-23.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close