Eating News , Εστιατόρια

Γνωστό εστιατόριο της Κύπρου υποψήφιο στα The World Luxury Restaurants Awards

Μία πολύ τιμητική διάκριση για το δημοφιλές εστιατόριοτης Carob Mill Restaurants Artima Bistro

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2019

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο της Carob Mill Restaurants απέκτησε ένα ανανεωμένο και ελκυστικό εσωτερικό χώρο με τόνους χρωμάτων και μοντέρνες πινελιές που δημιούργησαν μία πολύ σικάτη αισθητική. Νέα πιο άνετα καθίσματα, φροντισμένος φωτισμός και τραπέζια τοποθετήθηκαν στον χώρο κάνοντάς τον πιο ελκυστικό για καθένα που απολαμβάνει εκεί εξαιρετικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας.


Το ανακαινισμένο Artima Bistro 

Μαζί με τον ανανενωμένο του πρόσωπο το γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού υπερηφανεύεται και για μία ακόμη διεθνή αυτή τη φορά διάκριση αφού είναι υποψήφιο των The World Luxury Restaurants Awards. 

Το World Luxury Restaurant Awards είναι η κορυφαία πρωτοβουλία παγκόσμιων βραβείων για τα πολυτελή εστιατόρια, αναγνωρίζοντας το απόλυτο επίτευγμα στον κλάδο των πολυτελών εστιατορίων.Ο θεσμός αφορά τα εστιατόρια που έκαναν το επιπλέον βήμα και διαφοροποιήθηκαν από τα "καλά εστιατόρια" μέχρι τα "εξαιρετικά εστιατόρια". Η πολυτέλεια δεν είναι μόνο καλό φαγητό ή υπηρεσία. Είναι όλο και περισσότερο η διακριτικότητα και η απλότητα. Ένας συνδυασμός διαφορετικών παραγόντων, όπως εξαιρετικό φαγητό, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άριστη εξυπηρέτηση, προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελεσματική διαχείριση και πολλά άλλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας τελείως εξαιρετικής γαστρονομικής εμπειρίας.

Πάρε μέρος σε αυτή τη διαδικασία ανάδειξης του Artima Bistro και ψήφισε ΕΔΩ 

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close