Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εξαιρετικό οινοποιείο με εστιατόριο στο βουνό

Εδώ θα δοκιμάσεις παραδοσιακές κυπριακές συνταγές, αλλά και δημιουργικά πιάτα με πολιτισμικές επιρροές

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2019

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός, για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του κρασιού και να απολαύσουν ταυτοχρόνως μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία από εκλεκτά πιάτα. Τις Κυριακές, οι επισκέπτες του Οινοποιείου Santa Irene, θα περιηγηθούν στους ξεχωριστούς αιωνόβιους αμπελώνες του, μια οινική κληρονομιά εκατοντάδων ετών  και θα συνεχίσουν το ταξίδι της μύησής τους, με μπουκίτσες τυριών και μικρές γουλιές κρασιών, εντός του χώρου παραγωγής της εξαιρετικής του ποικιλίας. Η «μεθυστική», αυτή γνωριμία με το κρασί του Santa Irene μπορεί να συνεχιστεί δίπλα, στο εστιατόριο του, Ierambelos Fusion Cuisine, με γευστικές προτάσεις που θα ταιριάξουν αρμονικά με το κρασί σας. 



Η κουζίνα του, δεν εμπεριέχει μόνο αγαπημένες, παραδοσιακές κυπριακές συνταγές, αλλά και δημιουργικά πιάτα με πολιτισμικές επιρροές, πλούσια σε χρώματα και αρώματα. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι επισκέπτες θα επιλέξουν μέσα από την ποικιλία των εδεσμάτων του μενού του α λα καρτ, η οποία υπόσχεται να ικανοποιήσει και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα, ενώ κάθε Κυριακή, μπορούν να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ, καθώς και άκρως δελεαστικά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες και μια εξαιρετική ποικιλία από λαχταριστά επιδόρπια. 



Η μεγάλη εξωτερική βεράντα, αποτελεί ιδανική πρόταση για φωτογραφίες με πανοραμική θέα τα πανέμορφα βουνά του Φαρμακά, παρακινώντας τον κάθε επισκέπτη, να επιστρέψει στο ονειρεμένο αυτό σημείο. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close