Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου

Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2019

Το Καρναβάλι Αμμοχώστου, που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από όλους, επιστρέφει και φέτος δριμύτερο, και με πολλές εκδηλώσεις, τις οποίες ήδη έμαθες από το Check in Cyprus.

Διάβασε ακόμα: Καρναβάλι Αμμοχώστου: φέτος ξεφαντώνουμε στο Παραλίμνι

Το μόνο που μένει λοιπόν προτού πας μασκαρεμένος και έτοιμος για ξεφάντωμα, είναι να ενημερωθείς για τους δρόμους που θα κλείσουν, ώστε να αποφύγεις κάθε ταλαιπωρία. 

«Νυχτερινή Ποδαράτη»
Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/3/19 και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ με σημείο συγκέντρωσης/έναρξης τη Γρίβα Διγενή στη συμβολή με την Τάσου Μάρκου. Καρναβαλιζόμαστε και ξεχυνόμαστε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με μοναδικές αμφιέσεις και απολαμβάνουμε τα καρναβαλίστικα μπιτ που πλαισιώνουν ηχητικά τους δρόμους. Οι δρόμοι από όπου θα περάσει η παρέλαση θα κλείσουν από τις 7:15 το βράδυ και θα παραδίδονται στη τροχαία σταδιακά, με το πέρας της παρέλασης, η οποία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί:
Οι δρόμοι που επηρεάζονται είναι η οδός Τάσου Μάρκου, μέρος της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή και μέρος των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Αγίου Γεωργίου, Εφέσου, Ιονίας, Βυζαντίου, Ρωμανού, Νίκης, Αντώνη Παπαδοπούλου και Λεωφόρος Πρωταρά. Η «Νυχτερινή Ποδαράτη» θα έχει συντροφιά την ομάδα κρουστών “BATUKINIO” από τη Λεμεσό και με τη συνοδεία πλήθους καρναβαλιστών θα καταλήξει στην Πλατεία Μητροπόλεως για ένα ξέφρενο πάρτι».

«Καρναβαλίστικη Παρέλαση»
Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη «Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι από το Β’ Δημοτικό Παραλιμνίου και θα καταλήξει στην Πλατεία Μητροπόλεως στο χώρο όπου έχει τοποθετηθεί μεγάλη τέντα, για να δοθούν αναμνηστικές πλακέτες στα σύνολα.

- Στην παρέλαση οι δρόμοι που θα επηρεαστούν από την παρέλαση είναι η Λεωφόρος Πρωταρά και οι οδοί Τάσου Μάρκου, Γρίβα Διγενή, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Δημητρίου, Ακροπόλεως, Αντώνη Παπαδοπούλου, Σαλαμίνος, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β’, Κωνσταντίνου Κοτζιάπασιη, Δήμητρας και Περσεφόνης.

Οι δρόμοι θα κλείσουν από τη μία το μεσημέρι, θα ανοίξουν στις τέσσερις το απόγευμα και οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην σταθμεύουν πάνω στα πεζοδρόμια και να σταθμεύουν στους διαθέσιμους δημόσιους χώρους στάθμευσης. Όλοι οι δημόσιοι χώροι Στάθμευσης διαθέτουν χώρους στάθμευσης για ΑμεΑ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close