Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πήγαμε στο νέο μπεργκεράδικο της Λευκωσίας

Μία καινούργια αλυσίδα από το εξωτερικό προσγειώθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2019

Ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο franchise φαγητού έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στο κέντρο της Λευκωσίας. Το Rocomamas με ειδίκευση στα μπέργκερ ξεκίνησε την πορεία του από την Νότια Αφρική ανοίγοντας το πρώτο του εστιατόριο στο Γιοχάνεσμπουργκ το 2013. Έκτοτε, η εταιρεία έχει ανοίξει πάνω από 70 καταστήματα σε Αφρική, Αυστραλία και Ινδία ενώ η Κύπρος αποτελεί τον πρώτο της ευρωπαϊκό προορισμό.


Wings με BBQ sause 

Πρόκειται για μία αλυσίδα με κύριο πιάτο της τα πληθωρικά μπέργκερ, σε διάφορες εντυπωσιακές εκδοχές ενώ στο μενού της θα βρεις σαλάτες, nachos, ribs, wings και μία σειρά από φανταστικά milkshakes και waffles.

Το Rocomamas ξεχωρίζει για τα φωτεινά του χρώματα με το πορτοκαλί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ για να παραγγείλεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε στυλό αφού σημειώνεις από μόνο σου στο μενού αυτό που θέλεις να φας. Εμείς ξεκινήσαμε πρώτα από τα limited edition burger και επιλέξαμε το Retro Swag (€8.50) με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, λιωμένο cheddar τυρί και προσθέσαμε μπέικον (€1) και καραμελωμένα κρεμμύδια (€1.50). Μαζί επιλέξαμε και το Black BBQ (€6) με μαύρο φραντζολάκι, southern fried chicken φιλέτο, μπέικον, τυρί και τη μαγιονέζα του καταστήματος.

Αν και το μενού περιλαμβάνει διάφορες αμερικάνικες λιχουδιές από τις εμείς καταλήξαμε στα wings τα οποία θα βρεις σε πέντε διαφορετικές γεύσεις σε μερίδες από τέσσερα (€3), οκτώ (€8) και δεκαέξι (€16) κομμάτια. Αν και περιμέναμε λιγάκι μεγαλύτερα τα μπιφτέκια εντούτοις ήταν πολύ νόστιμα, αγαπήσαμε τα wings και εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την ευγένεια ολόκληρης της ομάδας του Rocomamas. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close