News , Guide

Αναβαθμίζονται τα καταστήματα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Ετοιμάζεται έναςμοντέρνος ανασχεδιασμένος χώρος, που θα εθουσιάσει το κοινό

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2019

Η Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, ενημερώνει το κοινό ότι οι εταίροι της CTC-ARI και Cyprus Airports F&B Ltd, έχουν ξεκινήσει εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής των καταστημάτων και καφεστιατορίων στους χώρους του αεροδρομίου Λάρνακας.

Τα έργα αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες και θα εξελιχθούν σταδιακά. Η πρώτη φάση πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των καφεστιατορίων Burger King και Costa Coffee, καθώς και των καταστημάτων Καλλυντικών και Αρωμάτων, στην αίθουσα αναχωρήσεων. Ήδη, αντίστοιχα προσωρινά καταστήματα έχουν τεθεί σε λειτουργία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Διάβασε ακόμα: Στην Πινδάρου μαζεύτηκαν μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Λευκωσίας

Με το τέλος των έργων αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση απο το επιβατικό κοινό ενας μοντέρνος ανασχεδιασμένος χώρος. Ο διάδρομος ο οποίος θα καθοδηγεί τους επιβάτες απο τέλος του Ελέγχου Αποσκευών μέχρι τους εμπορικούς χώρους, θα προσφέρει βέλτιστη διακίνηση των επιβατών με την χρήση επαρκής σήμανσης. Στους καινούριους χώρους θα προστεθούν νέα brands καταστημάτων και καφεστιατορίων που θα ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών προσφέροντας μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία. 

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα στους χώρους του αεροδρομίου δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του και τη διακίνηση των επιβατών σε αυτό. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για μείωση της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ενδέχεται να προκληθεί.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close