Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Μάθε ποια καταστήματα βρήκαν στέγη στον πρώην Ορφανίδη στα Πολεμίδια

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2019

Το κτίριο που παλαιότερα στέγαζε τη γνωστή υπεραγορά Ορφανίδης στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών στη Λεμεσό, εδώ και αρκετούς μήνες φιλοξενεί πλέον το κατάστημα παιχνιδιών Jumbo.

Από ό,τι φαίνεται όμως, ο χώρος θα μετατραπεί σταδιακά σε ένα μικρό mall το οποίο θα φιλοξενεί κι άλλες διάσημες αλυσίδες, ανάμεσά τους και τη νέα υπεραγορά της ΑλφαΜέγα, η οποία αγόρασε εδώ και καιρό ένα μέρος του κτιρίου.

Πέρα από το Jumbo και την ΑλφαΜέγα όμως, στο χώρο σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει "κλειδώσει" η παρουσία και άλλων γνωστών ονομάτων του εμπορίου. Πρόκειται για το ΙΚΕΑ, την αλυσίδα αθλητικών ειδών Intersport αλλά και τα καφέ Starbucks. 

Όπως ανακοινώσαμε ήδη, το ΙΚΕΑ προτίθεται να λειτουργήσει εκεί το νέο Κέντρο Παραγγελιών & Παραλαβών το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το Μάιο, ώστε όλοι εμείς που αγαπάμε τα προϊόντα της ΙΚΕΑ να έχουμε εύκολη πρόσβαση σ' αυτά, ενώ παρουσία θα έχει και ένα ακόμα κατάστημα του ίδιου ομίλου (του ελληνικού Όμιλου Φουρλής), το κατάστημα Intersport, που θα φτιάξει εκεί το έκτο του κατάστημα στην κυπριακή αγορά.

Διάβασε ακόμα: Μάθαμε τι ετοιμάζει η ΙΚΕΑ στη Λεμεσό

Όσον αφορά τις καφετέριες Starbucks οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως στο χώρο θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο concept των γνωστών καταστημάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως κάποια από τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τον ερχόμενο Μάιο ενώ το μίνι εμπορικό κέντρο εκτιμάται πως θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία Ιούνιο ή Ιούλιο. 
 
Υπενθυμίζεται πως σε παραπλήσιο κτίριο λειτουργεί εδώ και χρόνια εστιατόριο της αλυσίδας McDonalds το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία των εστιατορίων Family Restaurants Andreou Co. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close