Μουσική , Music News

Γιουροβίζιον 2019: Απόψε θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Κύπρου

Η Τάμτα και το τραγούδι "Replay" που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Γιουροβίζιον θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά απόψε

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2019

Στη δημοσιότητα θα δοθεί απόψε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Τάμτα στη σκηνή του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14, 16 και 18 στο Τελ Αβίβ.

Το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο δημοφιλή διαγωνισμό και θα διαγωνιστεί με το τραγούδι «Replay», το οποίο υπογράφει ο διακεκριμένος Έλληνο-Σουηδός Alex Papaconstantinou (Alex P) μαζί με τους Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson και Albin Nedler.

Οι συγκεκριμένοι παραγωγοί – δημιουργοί έχουν συνεργαστεί με ονόματα διεθνούς φήμης (Jennifer Lopez, Nicki Minaj, One Direction, Demi Lovato, Avicii, 5 Seconds Of Summer κ.ά.), ενώ έχουν συναντήσει ξανά την Τάμτα στο «Unloved» (2015).

Τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στη Eurovision 2019 θα επιμεληθεί η καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Όπως και πέρσι με την Ελένη Φουρέιρα έτσι και φέτος τη συμμετοχή της Τάμτα υποστηρίζει μία ομάδα έμπειρων συντελεστών που εγγυάται ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και διεθνών προδιαγραφών.

Η ηχογράφηση του «Replay» πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία και το πρώτο δείγμα που που δόθηκε πριν μερικές ημέρες στη δημοσιότητα έθεσε υψηλά τον πήχυ. Μάλιστα η Κύπρος σκαρφάλωσε ήδη στην 5η θέση στα προγνωστικά σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων. 

Το «Replay» είναι ένα τραγούδι με έντονο ρυθμό και χαρακτηριστική χρήση μπάσων, το οποίο απογειώνεται με την ερμηνεία της Ταμτα. Η Τάμτα θα διαγωνιστεί στον πρώτο Ημιτελικό της φετινής Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου και συγκεκριμένα έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στο πρώτο σκέλος της βραδιάς.

Το «Replay» αναμένεται να κυκλοφορήσει οπτικοποιημένο από τη Minos EMI / Universal και θα προβληθεί για πρώτη φορά απόψε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Η πρώτη γεύση από το Replay που δόθηκε πριν από μερικές μέρες στην δημοσιότητα 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close