Cine News , Κινηματογράφος

Πέθανε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο "Ντίλαν" της σειράς Μπέβερλι Χιλς

Τη «μάχη» για ζωή έχασε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» της αγαπημένης σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2019

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 52 ετών ο Λουκ Πέρι, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από το ρόλο του Ντίλαν στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς».

Ο Λουκ Πέρι νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείοSt. Joseph's Hospital του Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, όπου νοσηλευόταν. 

Εκπρόσωποί του είχαν πει πως οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε καταστολή σε μια προσπάθεια να δώσουν στον εγκέφαλό του την ευκαιρία να αναρρώσει από το επεισόδιο αλλά, όπως φαίνεται, η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη. Πριν από λίγες ώρες, ο ατζέντης του Λουκ Πέρι είχε μάλιστα κάνει μια σύντομη ενημέρωση για την κατάστασή του και είχε πει πως νοσηλευόταν χωρίς όμως να δίνει στοιχεία για το πόσο κρίσιμη ήταν η κατάστασή του.

Τα social media έχουν γεμίσει μηνύματα θλίψης για την απώλεια του ηθοποιού ο οποίος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και σε Κύπρο και Ελλάδα από την προβολή του σίριαλ με τίτλο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που προβλήθηκε τη δεκαετία του '90 από το Mega.

Πέθανε από τις επιπλοκές «σοβαρού εγκεφαλικού», αναφέρεται στο δελτίο τύπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του. Κοντά του βρίσκονταν τα παιδιά του Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του Ουέντι Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι Σαρπ, όπως και η μητέρα του, ο αδελφός του κι η αδελφή του. 

Η οικογένεια ευχαριστεί τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και τις προσευχές τους, ζητάει, ωστόσο, να επιδείξουν σεβασμό στην ιδιωτικότητα σε αυτήν την περίοδο πένθους. 

Ο Λουκ Πέρι, 52 ετών, έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ αυτήν την περίοδο υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά «Riverdale» του Netflix. Επίσης παίζει έναν ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close