9-10 May 2019
Things to Do , Προσεχώς

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον έρχεται στην Κύπρο

1000 συμμετέχοντες - επιχειρηματίες, θα συναντηθούν στη Λεμεσό μαζί με 60 ομιλητές από περισσότερες από 30 χώρες.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2019

Ιπτάμενα αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα, η πρώτη Android πολίτης του κόσμου, ανατρεπτικοί εφευρέτες, επενδυτές και άτομα κλειδιά που ασχολούνται με την καινοτομία και το μέλλον έρχονται στην Κύπρο

Το Reflect Festival αφορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον που διοργανώνεται μεταξύ της Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Για δεύτερη φορά, μεγάλοι επενδυτές και επιχειρηματίες παγκοσμίου εμβέλειας, επαγγελματίες στο χώρο της τεχνολογίας και του μέλλοντος, άνθρωποι που αγκαλιάζουν και προχωρούν ένα βήμα παρακάτω καίριες προκλήσεις της εποχής και της ανθρώπινης εξέλιξης θα βρεθούν στην Κύπρο.

Με έμφαση στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον, το Reflect φέρνει άτομα κλειδιά, που θέτουν τις τάσεις του μέλλοντος, παίρνοντας καίριες αποφάσεις και αγκαλιάζοντας παραγωγικά τις προκλήσεις του μέλλοντος. Άτομα που με τις ενέργειές τους αποτελούν πρόκληση για το status quo της εποχής μας και παρουσιάζουν τις νέες προοπτικές που θα φέρει το μέλλον.

Μερικοί από τους βασικότερους ομιλητές που θα λάβουν μέρος στο Reflect, αφορούν μεταξύ άλλων τον Ιδρυτή της Aeromobil, μιας καινοτόμου εταιρείας ιπτάμενων αυτοκινήτων, την πρώτη πολίτη Android, τη διάσημη Sophia, ένα από τους πρώτους επενδυτές στο Spotify, τον επικεφαλή του AΙ στην Adobe, τον Ιδρυτή & CEO της Jungle Creations, το CEO της JIVR, εταιρεία που ασχολείται με τη δημιουργία ηλεκτρικών ποδηλάτων τελευταίας τεχνολογίας και τον Business Development Manager στην NVIDIA.

Δείτε όλους του ομιλιτές στο www.reflectfest.com.

Η λίστα των ομιλητών θα συνεχίσει να μεγαλώνει και σύντομα θα προστεθούν νέες ενδιαφέρουσες παρουσίες.

Τον Μάιο του 2019, περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες - επιχειρηματίες, διευθυντές, επαγγελματίες, επενδυτές, φοιτητές, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις του μέλλοντος, θα συναντηθούν στη Λεμεσό μαζί με 60 ομιλητές από περισσότερες από 30 χώρες. Άνθρωποι που ταξιδεύουν σε όλη τη γη για να μοιραστούν το όραμά τους, τις εργασίες και τις ιδέες τους, με στόχο να εμπνεύσουν τους άλλους να αγκαλιάσουν τις προοπτικές του μέλλοντος και με όπλο τη δημιουργικότητά τους να αλλάξουν τα πράγματα «εδώ και τώρα». Χρησιμεύουν ως πρότυπα αλλαγής για πολλούς - φορείς λήψης αποφάσεων, επιχειρηματίες, σπουδαστές και φορείς χάραξης πολιτικής.

Το φεστιβάλ στηρίζουν φέτος το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (Ακαδημαϊκός Χορηγός), η Ελληνική Τράπεζα, η KPMG, ο Ηλίας Νεοκλέους & CO LLC (Silver Sponsors) και μεταξύ άλλων το Taxify, το Jarvify, το Heart Cyprus και το Premiere Media Group (Network Partners).

Το Reflect θα πραγματοποιηθεί στο Carob Mill, που βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, δίπλα στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Η περιοχή περιβάλλεται από εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες και βρίσκεται δίπλα στη μαρίνα της Λεμεσού και την πολυσύχναστη παλιά πλατεία του λιμανιού.
 
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το REFLECT και τους ομιλητές στη σελίδα του φεστιβάλ www.reflectfest.com. Πάρτε το φοιτητικό σας εισιτήριο χρησιμοποιώντας το promo code STUDENTSFORHALF και κερδίζοντας 50% έκπτωση πάνω στην κανονική τιμή εισιτηρίων. 

Γίνετε μέρος αυτού του πρωτοποριακού φεστιβάλ, εκεί όπου θα συνεχίζει να καταγράφεται η ιστορία του μέλλοντος!

Χρήσιμες πληροφορίες:
Τηλ. Επικ.: 99587451
E-mail: hello@reflectfest.com
Website: www.reflectfest.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close