Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι αρχίζει για το Patio

Το δημοφιλές cocktail bar της Λευκωσίας από τις 14 Μαρτίου έχει να μας προτείνει κάτι μοναδικό

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2019

Μπορείς να το πεις νέα εποχή, αλλαγή φιλοσοφίας ή μάλλον καλύτερα μία νέα διαδρομή η οποία ακολουθεί τις καινούργιες και διεθνείς γαστρονομικές τάσεις της εποχής μας. Τα καινούργια γαστρονομικά ταξίδια αρχίζουν για το Patio Cocktail Bar ακολουθώντας αυτές ακριβώς τις νέες τάσεις, τα σύγχρονα trends που δημιουργούν παγκοσμίως νέα δεδομένα.  



Από τις 14 Μαρτίου, λοιπόν, το Patio "σαλπάρει" για ένα νέο, γευστικό γαστρονομικό ταξίδι λανσάροντας ένα αλλιώτικο μενού σε σχέση με όλα όσα μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα  χρόνια με καπετάνιο του ένα επιτυχημένο Έλληνα σεφ, τον Θάνο Στασινό. Το δημοφιλές εστιατόριο της παλιάς Λευκωσίας με σήμα κατατεθέν του τα χρωματιστά παραθυρόφυλλα στην εσωτερική αυλή του φέρνει ένα νέο γαστρονομικό αέρα στην εστίαση της πρωτεύουσας. Η Nikkei κουζίνα πειραγμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του αγαπημένου μας Patio. 


Ο Θάνος Στασινός στο Patio 
Πρόκειται για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα επιτυχημένα εστιατόρια Nikkei της Αθήνας (Κολωνάκι) και Μυκόνου όπου εργάστηκε ως executive chef. O Θάνος Στασινός είναι ο σεφ που δημιούργησε τα μενού των δύο πολύ γνωστών ελληνικών εστιατορίων κάνοντας ακόμα πιο γνωστή στην Ελλάδα την Nikkei κουζίνα. Πρόκειται για το απόλυτο γαστρονομικό trend διεθνώς τα τελευταία χρόνια και συνδυάζει την περουβιανή με τη γιαπωνέζικη κουζίνα και δημιουργεί πιάτα και γεύσεις πρωτόγνωρες για εμάς εδώ στην Κύπρο.

Νέο μενού, νέα κουζίνα, ίδια φιλοσοφία από 14 Μαρίου  
Ο Θάνος Στασινός ήρθε στην Κύπρο, γνώρισε τους ανθρώπους του Patio, άκουσε τις ανάγκες τους και προσάρμοσε στα δεδομένα του μαγαζιού πιάτα της δημοφιλούς σήμερα παγκοσμίως Nikkei κουζίνας. Το νέο μενού του Patio που κάνει επίσημη πρώτη εμφάνιση την Πέμπτη 14 Μαρτίου σηματοδοτεί μία νέα σελίδα για το Patio που φέρνει στη Λευκωσία κάτι εντελώς καινούργιο. Ο Θάνος Στασινός συνεργαζόμενος με την ομάδα του Patio έφτιαξε ένα φιλόδοξο μενού το οποίο διατηρώντας την φιλοσοφία to share που μάθαμε στο Patio μας προτείνει γεύσεις από τη λατινική κυρίως περουβιανή, αμερικανική και ισπανική κουζίνα με γιαπωνέζικες πινελιές. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close