6 March 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

Super 21st birthday party με Boney M και Stan Αντιπαριώτη

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων του SUPER FM

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2019

O Πρώτος Μουσικός Σταθμός σας δίνει ραντεβού και φέτος στο γνωστό σημείο, τη Μουσική Σκηνή RED, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα, με το διάσημο REVUE SHOW των θρυλικών  BONEY M και τον δημοφιλή STAN ANTIΠΑΡΙΩΤΗ με την ορχήστρα του.
 
SUPER 21st BIRTHDAY PARTY με καρναβαλική διάθεση για μασκαρεμένους ή μη. Η είσοδος στο πάρτι θα είναι μόνο με VIP ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ που οι ακροατές του SUPER FM μπορούν να διεκδικήσουν με απλό τρόπο. Κάνοντας  ΑDD τον VIBER AΡΙΘΜΟ ΤΟΥ SUPER FM 99 104 8 88 και στέλνοντας μήνυμα τη λέξη ‘PARTY’ διεκδικείς κι εσύ διπλή πρόσκληση. 

Οι BONEY M ΤΗΕ REVUE SHOW είναι συνεχιστές του θρυλικού συγκροτήματος που μεσουράνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70 με τις τεράστιες disco επιτυχίες του. Οι τραγουδίστριες του THE REVUE SHOW ήταν στο γκρουπ που σχημάτισε ο αδικοχαμένος frontman των ΒΟΝΕΥ Μ, Bobby Farrell, που είναι ο  μεγάλος απών από την ανανεωμένη σύνθεση του γκρουπ. Στο σόου που θα απολαύσουμε στο RED θα ακουστούν αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια τους, όπως τα “Daddy Cool”, “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Ma Baker” “Brown Girl In The Ring” και άλλα.

Μετά την εμφάνιση των BONEY M THE REVUE SHOW αναλαμβάνει να συνεχίσει τη διασκέδαση ο STAN ANTIΠΑΡΙΩΤΗΣ. Το  δημοφιλές «παράξενο παιδί» θα μας ξεσηκώσει με επιτυχίες του όπως το «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», το «Χτύπα»  το «Τώρα Λείπω» και το πρόσφατο single του «Τετράγωνα» αλλά και με ένα άκρως ανεβαστικό λαϊκό πρόγραμμα, μαζί με την ορχήστρα του. 

Στείλτε μήνυμα, κερδίστε προσκλήσεις και γιορτάστε μαζί με τον SUPER σε ένα ξέφρενο πάρτι. 

Έναρξη προγράμματος: 21:00 

Υποστηρικτές: PANSTROMASEW  & ΒΟΜΒΑΥ SAMPPHIRE 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close