News , Guide

Τέλος εποχής για το Hilton Cyprus

Μετά από μισό αιώνα παρουσίας στην Κύπρο η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων της Hilton εγκαταλείπει το Hilton Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2019

Για πολλά χρόνια φημολογείται πως η Hilton θα εγκατέλειπει την Κύπρο και ότι το ιστορικό πλέον ξενοδοχείο της Λευκωσίας θα άλλαζε όνομα. Τα σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο έρχονται να επιβεβαιώσουν το γεγονός πως το Hilton Cyprus το θρυλικό πεντέστερο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας αλλάζει χέρια και μετονομάζεται. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Φιλελεύθερος μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΝΓΑΙΑ και Marfin Investment Group για απόκτηση του ξενοδοχείου Hilton, φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ για να ολοκληρωθεί η σχετική συμφωνία. Ταυτόχρονα σημειώνεται πως τα μεγάλα εμπόδια ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία έχουν πλέον ξεπεραστεί και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal και να εκδοθούν οι σχετικές ανακοινώσεις. 

Μεγάλο ερωτηματικό αναφέρουν κι άλλα δημοσιεύματα είναι το πως θα διαχειριστεί η εταιρεία ΠΑΝΓΑΙΑ το ξενοδοχείο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναφέρει το δημοσίευμα η ΠΑΝΓΑΙΑ δεν πρόκειται να συνεχίσει  τη λειτουργία του ξενοδοχείου υπό την επωνυμία Hilton. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και ο τρόπος αξιοποίησης των 6.000 τ.μ. που θα αποκτήσει ο νέος ιδιοκτήτης και η οποία βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο Χώρος στάθμευσης), η οποία θα μπορούσε να αποφέρει επιπλέον 20-25.000τμ για ανάπτυξη μεικτής χρήσης. 

Να σημειωθεί πως η εταιρεία ΠΑΝΓΑΙΑ απέκτησε πρόσφατα και το πρώην Holiday Inn το οποίο έχει μισθωθεί στη Zeus International και μετά από πλήρη ανακαίνιση θα λειτουργεί υπό την επωνυμία Wyndham. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close