Διαγωνισμοί

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συνεργασία της χρονιάς στις Notes Live

Η απόλυτη live διασκέδαση

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019

Το μουσικό γεγονός τηςσεζόν συνεχίζει πιο δυνατό και λαμπερό, τώρα πια κάθε Σάββατο και Κυριακή με τους Γιώργο Θεοφάνους, Ευρυδίκη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου.

Ο σημαντικότερος και πιο επιτυχημένος συνθέτης των τελευταίων 25 χρόνων Γιώργος Θεοφάνους, ξαναβρίσκεται επί σκηνής με τη σημαντικότερη και πιο επιτυχημένη pop-rock τραγουδίστρια της γενιάς της, την Ευρυδίκη, συνεργάζεται και φέτος με έναν από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές, με σήμα κατατεθέν του τη ξεχωριστή φωνή του και τις ξεσηκωτικές live εμφανίσεις του, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και συναντά την αισθαντική και συνάμα δυναμική ερμηνεύτρια Δέσποινα Ολυμπίου, με συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παλιά γνώριμη στις Notes Live, αφού το 2016 τερμάτισαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου πρώτοι στην κούρσα της νυχτερινής διασκέδασης της Κύπρου.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μπορείς να διασκεδάσεις στο καλύτερο live club του νησιού. Το Check in Cyprus σού δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις προσκλήσεις.

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει 1 τραπέζι για 5 άτομα και 1 φιάλη ποτού δωρεάν στο Notes Live για την παράσταση των Γιώργου Θεοφάνους, Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, Ευρυδίκης και Δέσποινας Ολυμπίου την Κυριακή 17 Μαρτίου, τότε κάνε like και share τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στο Facebook και μπες στην κλήρωση. 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, με comment στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close