Μουσική , Music News

Γιουροβίζιον 2019: Τα προγνωστικά βάζουν την Κύπρο στα μεγάλα φαβορί

Η διαρροή του τραγουδιού της Τάμτα προκάλεσε φρενίτιδα στουςEurofan που θέλουν την Κύπρο νικήτρια

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019

Αν και είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για φαβορί και προγνωστικά της Γιουροβίζιον εντούτοις χαιρόμαστε όταν η Κύπρος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. 



Χθες μία διαδικτυακή διαρροή της συμμετοχής μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον οδήγησε το ΡΙΚ σε μία ανακοίνωση επεξηγώντας πως το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν το πρώτο demo για το οποίο συζήτησε η Τάμτα για τη συμμετοχή της. 

 

 


Έτσι το γεγονός αυτό οδήγησε το ΡΙΚ να δημοσιεύσει μικρό teaser 40 δευτερολέπτων του τραγουδιού μας στο επίσημο κανάλι της Τάμτα στο You Tube.
 
Μέχρι αυτή την ώρα το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις 59.000 προβολές ενώ τα σχόλια που γίνονται είναι πέρα για πέρα κολακευτικά αφού άνθρωποι από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό δηλώνουν πως αυτό θα είναι το νικητήριο τραγούδι. 
Η περσινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το Fuego και η κατάκτηση της 2ης θέσης συμβάλουν ιδιαίτερα στη θετική αντιμετώπιση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό. Μάλιστα ένα δυνατό κομμάτι και μία ερμηνεύτρια όπως η Τάμτα δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να θεωρηθεί η συμμετοχή μας ανταγωνίσιμη και μεγάλο φαβορί. 

Τα γραφεία στοιχημάτων πριν ακόμη ακουστεί οτιδήποτε από το τραγούδι μας έδιναν στην 9η θέση ενώ μετά τη διαρροή και τη δημοσίευση του teaser το Replay ανέβηκε στην 8η θέση. Να σημειώσουμε πως μόλις 19 από τις 42 χώρες έχουν επιλέξει το τραγούδι τους ενώ το μεγάλο, μάλλον φαβορί η Ρωσία με το Sergey Lazarev αναμένεται να ανακοινώσει το δικό της κομμάτι μέσα στις επόμενες ημέρες. 

 

 


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close