Διαγωνισμοί

Κέρδισε προσκλήσεις για την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος έρχεται για πρώτη φορά στο Red στην Κύπρο... Σε ένα show χαράς και κεφιού και περισσότερων μιμήσεων από ό,τι έχει κάνει ποτέ.

Ο αγαπημένος showman Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Vergina Theatro του Regency Casino Thessaloniki, καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να "σπάει" κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, παρουσιάζοντας το «Ζω για σένα». Το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας του με τις περισσότερες μιμήσεις και τις περισσότερες μεταμφιέσεις που έχει κάνει ποτέ, φαντασμαγορικά σκηνικά & κοστούμια, μοναδικές χορογραφίες και καταιγιστικά κείμενα γέλιου, χαράς & αισιοδοξίας! Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν ετοιμάζεται να κατέβει και στο νησί μας για μια τρεις βραδιές στη Μουσική Σκηνή RED.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στη μουσική σκηνή Red στη Λευκωσία και το Check in Cyprus σού δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις προσκλήσεις.

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία, τότε κάνε like και share τη φωτογραφία και μπες στην κλήρωση. 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, με comment στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close