Bars & Clubs , News & Events

Bar Academy: Μία ακαδημία για τους επαγγελματίες του κλάδου των bars άνοιξε στην Κύπρο

Bartenders, baristi, bar managers, bar owners θα βρουν εδώ ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη των γνώσεών τους

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019

Η Ακαδημία που άλλαξε τα δεδομένα στην εκπαίδευση του κλάδου των bars, άνοιξε τις νέες της  εγκαταστάσεις στο κέντρο της Λευκωσίας, επί της Λεωφόρου Λόρδου Βύρωνος 36 για να υποδεχθεί όλους τους φιλόδοξους επαγγελματίες bartenders, baristi, bar managers, bar owners και να τους παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη των γνώσεών τους.

Λίγα λόγια για το Opening
“Επιλέξαμε έναν πρωτοποριακό και αυθεντικό τρόπο για να γιορτάσουμε το Opening της νέας μας Ακαδημίας στην Κύπρο! Στις 28/01 - 01/02 διοργανώσαμε λοιπόν, μια εκπαιδευτική εβδομάδα γεμάτη με δωρεάν προγράμματα σεμιναρίων για τους επαγγελματίες του κλάδου των bars. Οι 108 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καταξιωμένους ομιλητές, οι οποίοι τους μύησαν στον σπουδαίο κόσμο των αποσταγμάτων και μοιράστηκαν την εμπειρία τους. 
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με τον Θοδωρή Αναγνώστου, Bartending Instructor και Bar Manager του CV Distiller, ο οποίος μέσα από την παρουσίαση του “Whisk(e)y Experience” μοιράστηκε μαζί μας χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτό το διαδεδομένο απόσταγμα ενώ παράλληλα κάναμε tasting σε διαφορετικά προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Μέσα από ένα ιστορικό flashback για το ρούμι, ο Νίκος Αρβανίτης, Rum Traveler - Instructor, μας διηγήθηκε την ιστορία, τη φιλοσοφία και τις διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής αυτού του τροπικού αποστάγματος. Μάθαμε τα βήματα που απαιτούνται για το στρατηγικό σχεδιασμό κάθε επιτυχημένης επιχείρησης, από τον πλέον αρμόδιο σε αυτό το topic, Μπάμπη Καϊδαλίδη, ιδρυτή της Bar Academy και του Athens Bar Show.

Ο Μιχάλης Παπαζήσης, Head of Bar Academy Media, στο σεμινάριό του μας εξήγησε πόσο σημαντικό ρόλο “παίζουν” τα social media στην εικόνα ενός bar ή ενός επαγγελματία του κλάδου και μοιράστηκε μαζί μας tips για να τα διαχειριζόμαστε με ευκολία. Την εκπαιδευτική εβδομάδα της Bar Academy στην Κύπρο έκλεισε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, Global Brand Ambassador for Casa Cuervo, ο  οποίος μας μίλησε για τα διαφορετικά είδη αποσταγμάτων αγαύης, τις διαδικασίες παραγωγής τους, τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και τις γευστικές διαφορές μέσω του tasting forum που ακολούθησε.
Στόχος μας είναι να βοηθάμε τους επαγγελματίες bartenders, baristi, bar managers και bar owners να κατακτήσουν τους στόχους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εφόδια μέσω των σεμιναρίων που διοργανώνουμε. Στο εκπαιδευτικό σύστημα της Bar Academy, τα εκπαιδευτικά προγράμματα χωρίζονται σε επίπεδα, τα οποία εξελίσσονται και αναβαθμίζονται σε ετήσια βάση, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς.
Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, στις άριστα οργανωμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος 36. Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μας και να επιλέξουμε μαζί το ιδανικό για τις ανάγκες σας.
Σας περιμένουμε! 


H Bar Academy δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να καλύψει το κενό που υπήρχε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών που εργάζονταν στα bar και τα καφέ. Είναι το πρώτο κέντρο διά βίου μάθησης πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση bartenders & barista. Το εκπαιδευτικό σύστημα χωρίζεται σε επίπεδα, τα οποία εξελίσσονται και αναβαθμίζονται σε ετήσια βάση, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς.

Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο νέους όσο και έμπειρους επαγγελματίες ανεξαρτήτως επαγγελματικής εμπειρίας και στόχος τους είναι η ανάπτυξη των γνώσεων γύρω από το εκάστοτε αντικείμενο όπως cocktail, καφές, ποτά ή διαχείριση επιχειρήσεων bar, καφέ ή ξενοδοχείων. Η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα στις άριστα οργανωμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λευκωσίας.
Εκτός από εκπαίδευση η Bar Academy διοργανώνει το "Athens Bar Show”, το "the Coffee Show” και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης (bars, cafe, restaurants, hotels), τα ποτά και τους καφέδες.

Πληροφορίες: 22339111, Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος 36, Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close