Cine News , Κινηματογράφος

Όσκαρ: Πώς επιλέγουν οι διασημότητες τα φορέματα στο κόκκινο χαλί

Οι στυλίστες των Τζένιφερ Λόπεζ και Γιαλίτζα Απαρίσιο εξηγούν.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019

Κομψά και εκκεντρικά φορέματα, ακριβά κοσμήματα και εντυπωσιακά χτενίσματα. Η λαμπερή εικόνα που παρουσιάζουν οι ηθοποιοί και τραγουδιστές στο κόκκινο χαλί λίγο πριν κάποια μεγάλη απονομή βραβείων, μοιάζει ανεπιτίδευτη. 

Όμως για τους στυλίστες τους, η σεζόν των βραβείων είναι ένας διαρκής μαραθώνιος ο οποίος ξεκινάει τον Αύγουστο με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και τελειώνει με τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο. Εκτός από την τελετή, οι στυλίστες εργάζονται και κατά τη διάρκεια των αμέτρητων πάρτι πριν και μετά τα events, καθώς οι διασημότητες δεν φορούν ποτέ το ίδιο ρούχο. 

Πώς όμως επιλέγουν οι σταρ τα φορέματα που θα φορέσουν;

«Υπάρχουν τόσα πολλά φορέματα διαθέσιμα προς επιλογή και τόσοι άνθρωποι που περπατούν στο κόκκινο χαλί που από τη στιγμή που ξεκινά η τελετή των Όσκαρ, έχουν ήδη δοκιμάσει μια σειρά από αυτά τα φορέματα», είπε ο Τζόρνταν Τζόνσον, συνεργάτης στο styling. 

Όταν τον Δεκέμβριο οι στυλίστες της Τζένιφερ Λόπεζ, Ρομπ Ζανγκάρντι και Μάριελ Χάεν ανακάλυψαν ότι εκείνη θα παρουσιάσει μια κατηγορία στα Όσκαρ, το ζευγάρι που συνεργάζεται με οίκους μόδας όπως οι Zuhair Murad, Versace, Oscar de la Renta και Elie Saab, αμέσως επικοινώνησε με τους εκπροσώπους κάθε οίκου και ζήτησε μερικά σχέδια, πριν καν δημιουργηθούν τα φορέματα. 



«Αυτή τη στιγμή, έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές. Νομίζω ότι έχουμε στα χέρια μας τα πιο περιζήτητα φορέματα από τον κάθε οίκο», είπε ο Ζανγκάρντι. «Είναι σίγουρα πιο εύκολο όταν ο πελάτης σου θέλει να φορέσει το ρούχο ενός συγκεκριμένου σχεδιαστή και πρόκειται να δουλέψει μαζί σου προκειμένου να παρουσιάσετε μια όμορφη δημιουργία», εξηγεί ο Τζόνσον. Και συμπληρώνει: «Αν πρόκειται για ένα φόρεμα κατά παραγγελία, θα συζητήσουμε με τον πελάτη μας αυτό που έχει στο μυαλό τους, θα κοιτάξουμε μερικές φωτογραφίες και θα τις χρησιμοποιήσουμε ως έναρξη της προετοιμασίας μας. Θα συζητάμε συνέχεια με τον οίκο, θα μας στείλουν σκίτσα, υφάσματα και μετά θα φτάσουμε στο στάδιο παρουσίασης του φορέματος προς τον πελάτη, λίγο πριν κάνει πρόβα φορώντας το». 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close