Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

7 πολυτελή ξενοδοχεία κάνουν το πρώτο τους check-in στην Κύπρο το 2019

Τα νέα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου που έρχονται

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019

Η αύξηση του τουρισμού στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο μεγάλος αριθμός τουριστών που αναμένονται το 2019 με επίκεντρο το φετινό καλοκαίρι δημιουργούν άμεση ανάγκη για αύξηση των τουριστικών μας κλινών. Φέτος, θα είναι μία σπουδαία χρονιά για τον τουρισμό μας αφού αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ τουριστών που θα επισκεφθούν την χώρα μας. 

Έτσι, σύντομα στην Κύπρο θα λειτουργήσουν νέες ξενοδοχειακές μονάδες που θα έρθουν να ανταποκριθούν σε αυτή την ανάγκη. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει το πολυαναμενόμενο Parklane και θα ακολουθήσει το άνοιγμα άλλων τεσσάρων ξενοδοχείων 5 και τριών 4 αστέρων σε Λεμεσό, Πάφο και Αγία Νάπα. 



Parklane Resort & Spa*****
Λεμεσός
Opening: Μάρτιος 2019

Το νέο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού (πρώην Meridien) βρίσκεται σε μία έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, με πανέμορφους κήπους και μία αμμώδη παραλία που φτάνει τα 300 μέτρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ανέσεις μοναδικές για τα δεδομένα της Κύπρου που κλέβουν τις εντυπώσεις. Το Parklane θα φιλοξενεί τους πελάτες του σε και 53 πολυτελείς σουίτες ενώ στους χώρους του θα βρεις τρεις διαφορετικές πισίνες, μία εσωτερική, μία εξωτερική με θαλασσινό νερό και μία μόνο για ενήλικες. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι Park Suites. Πρόκειται για μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με δικές τους ιδιωτικές πισίνες που βρίσκονται μέσα στους χώρους τους ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά παιδιά που θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο με τους γονείς τους. Το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο για παιδιά έκτασης 3.000 τετραγωνικών μέτρων με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και πολλές δραστηριότητες. Ακόμη το Parklane διαθέτει μέχρι και 11 αίθουσες συσκέψεων, όπως το άκρως εντυπωσιακό The Diamond Ballroom έκτασης 800 τ.μ., με σκηνή με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Το Parklane διαθέτει πέντε εστιατόρια, δύο μπαρ, γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, τρία γήπεδα τένις, αλλά και γυμναστήριο (Parkfit). Το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ διαθέτει δεκαεπτά δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρήκαμε ένα νέο εντυπωσιακό χώρο για εκδηλώσεις, δίπλα στη θάλασσα



Amara Hotel*****
Λεμεσός 
Opening: Μάιος 2019

Το δεύτερο καινούργιο πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού βρίσκεται κοντά στην Αρχαία Αμαθούντα, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα και το όνομα του Amara είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία ελληνικά και την λέξη αμάραντος, αυτό που δεν μαραίνεται, δεν πεθαίνει ποτέ, ο αιώνιος. To πολυτελές ξενοδοχείο έχει θέα τη θάλασσα και διαθέτει 207 δωμάτια ενώ στον τελευταίο όροφο θα διαθέτει διώροφη σουίτα. Το ξενοδοχεία θα διαθέτει εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 μαγαζιά για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης στη Λευκωσία

Sun City Resort & Residences*****
Σωτήρα Αμμοχώστου
Opening: τέλη 2019 

Ακόμη ένα μεγάλο τουριστικό θέρετρο αναμένεται πως θα ανοίξει τις πύλες του το 2019. Πρόκειται για το  Sun City Spa Resort & Residences, το κόστος του οποίου ξεπερνά τα €50 εκατ. και είναι το πρώτο συγκρότημα μικτής τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή που συνδυάζει οικιστικές μονάδες και πεντάστερο ξενοδοχείο. Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου, οι οποίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2017 πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν τέλος του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 υπέροχοι προορισμοί για να κάνεις Πάσχα στην Ευρώπη


Chrysomare Beach Hotel & Resort*****
Αγία Νάπα
Opening: 2019 

Η λεωφόρος Nissi στην Αγία Νάπα αποκτά το δικό της διαμάντι, αφού το Chrysomare Beach Hotel & Resort, με τη μοναδική του πολυτέλεια και τον κοσμοπολίτικό του χαρακτήρα θα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή. Το Chrysomare βρίσκεται πάνω στην υπέροχη Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με Blue Flag και χρυσή, ψιλή άμμο. Το ξενοδοχείο είναι υπό ανέγερση και ανοίγει τις πόρτες του το 2019, οι πεντάστερες εγκαταστάσεις του που καταλαμβάνουν 54,000 τετραγωνικά και 300 μέτρα παραλίας, ετοιμάζονται να κερδίσουν κάθε απαιτητικό επισκέπτη, κάθε εποχή του χρόνου. Με 2 εστιατόρια με μπουφέ και άλλα 4 εστιατόρια με ελληνική, ιταλική, ασιατική και μεξικάνικη κουζίνα, 4 μπαρ, πισίνα με νεροτσουλήθρες, πολυτελές σπα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, conference room και wedding venues, είναι βέβαιο ότι η διαμονή στο Chrysomare Beach Hotel & Resort θα είναι εμπειρία ζωής. Τα 320 δωμάτια περιλαμβάνουν οικογενειακές σουίτες, δωμάτια που ενώνονται με πισίνα, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και όχι μόνο, όλα σχεδιασμένα σε συνεργασία με τον καταξιωμένο interior designer Περικλή Λιάτσο.


Amavi Hotel*****
Πάφος
Opening: 23 Μαρτίου 

Tο Amavi, το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για ζευγάρια, αποτελεί το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου Kanika Hotels & Resorts και βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Πάφου και θα λειτουργήσει στις 23 Μαρτίου. Το ξενοδοχείο υπόσχεται αξέχαστες διακοπές για κάθε ζευγάρι, αφού προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για πολύτιμες στιγμές συντροφικότητας κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα. Το όνομά του, εμπνευσμένο από τη λατινική φράση 'Veni, Vidi, Amavi που σημαίνει Ήρθα, Είδα, Αγάπησα', εκφράζει έναν προορισμό διακοπών, όπου δίνεται έμφαση στην ηρεμία και τη χαλάρωση, που αποζητά κάθε ζευγάρι. Η τοποθεσία του Amavi υποστηρίζει απόλυτα την υπόσχεσή του, αφού βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και το Μεσαιωνικό Κάστρο, ενώ θα απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από όλα τα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους του. Υπάρχει πάντα το κατάλληλο δωμάτιο ή σουίτα στο Amavi για κάθε επισκέπτη. Για τη χαλάρωση, τόνωση και επανασύνδεση του ζευγαριού, οι χώροι αναψυχής περιλαμβάνουν δύο εξωτερικές πισίνες και γυμναστήριο με ηλιόλουστη εσωτερική πισίνα και γήπεδο τένις, ενώ το spa προσφέρει ατομικές θεραπείες, αλλά και θεραπείες σχεδιασμένες για δύο. Με τέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ το Amavi προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ημιδιατροφής και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων. Είναι το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια στην Κύπρο. Στο Amavi δημιουργήθηκε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον αφιερωμένο στις πολύτιμες στιγμές απόλαυσης ενός ζευγαριού κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού και με θέα τη θάλασσα.


Nissiblu Beach Resort**** 
Αγία Νάπα
Opening: Απρίλιος 2019

Το πρώτο νέο ξενοδοχείο που ολοκληρώνεται σύντομα στην παραλιακή πόλη είναι το Nissiblu Beach Resort. Ένα υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό και ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο 4 αστέρων το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Nissi Beach με θέα τη θάλασσα και πρόσβαση στην παραλία. Το Nissiblu Beach Resort αναμένεται να ανοίξει επίσημα τον Απρίλιο και διαθέτει 4 ορόφους με πολυτελείς σουίτες και superior δωμάτια. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων και διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, σπα, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ντιζάιν και τις υπηρεσίες του. 


Ivi Mare Beach****Plus
Κάτω Πάφος 
Opening: 1η Μαΐου 2019

H Louis Hotels συνεχίζει να επενδύει στις ποιοτικές εγκαταστάσεις, με την ενοικίαση και τη διαχείριση ακόμα ενός ξενοδοχείου, του Ivi Mare στην Πάφο. H Louis Hotels, συστήνοντας το Ivi Mare, δημιούργησε ένα στυλάτο περιβάλλον καλαισθησίας, προσθέτοντας ακόμα ένα μοντέρνο μέλος στην elegant συλλογή ξενοδοχείων της. Η νέα μονάδα θα εγκαινιαστεί τον Μάιο του 2019 και θα είναι το 25ο μέλος στην αλυσίδα ξενοδοχείων της Louis Hotels. Το Ivi Mare διαθέτει 148 δωμάτια και βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου στην Κύπρο. Το Ivi Mare θα λειτουργεί στην βάση του Half-Board Plus, το οποίο θα επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο και δείπνο σε οποιοδήποτε από τα τρία του εστιατόρια, ανάμεσα σε αυτά το «Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο» και το «Akakiko Easy Japanese Dining». Τα γεύματα θα συνδυάζονται με τα καλύτερα ποτά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close