Eating News , Εστιατόρια

Foody: Ξέρεις πού θα βρεις την πιο νόστιμη σαλάτα;

Ξέρετε τι δύσκολο είναι να τρως σαλάτες;

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019

Ξέρετε τι δύσκολο είναι να τρως σαλάτες;

Ναι, σαλάτες! Η Χρυστάλλα προσπαθεί να αντισταθεί σε όλους τους γευστικούς πειρασμούς, μένοντας σε ένα σπίτι που τρώνε σουβλάκια τρεις φορές την εβδομάδα, και με μια γιαγιά που πλέον έχει στόχο ζωής να την ταΐζει.

Μπαίνοντας όμως στο foody.com.cy, η Χρυστάλλα μπορεί να διαλέξει όποια σαλάτα θέλει (ή ό,τι άλλο επιθυμεί) από τα τουλάχιστον 600 εστιατόρια που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα. Και ας λέει η γιαγιά της ότι “εστέρεψε”... Η Χρυστάλλα απλώς έχει αρχίσει δίαιτα, και το μεταδίδει live.

 

 

Το Foody, η μεγαλύτερη κυπριακή ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και καφέ, προσφέρει την επιλογή στον καθένα από εμάς να παραγγείλουμε σε περισσότερα από 600 εστιατόρια παγκυπρίως.

Ακόμα όμως και όταν δεν ξέρουμε ακριβώς από που θέλουμε να παραγγείλουμε, αλλά ξέρουμε τι θέλουμε να φάμε (σάντουιτς, μπέργκερ, κρέπα, γιαπωνέζικα κτλ.), το Foody μπορεί να βοηθήσει, αφού επιλέγοντας την ανάλογη κατηγορία εμφανίζει τα εστιατόρια που παραδίδουν στη διεύθυνσή μας.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το Foody, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω των apps που έχει δημιουργήσει, σε Android και iOS.

Το Foody δεν προσφέρει μόνο πολλές επιλογές, αλλά σας βοηθά να επιλέξετε το φαγητό και το εστιατόριο από το οποίο θα θέλατε να παραγγείλετε, εύκολα και γρήγορα!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close