News , Guide

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος, ενώ τοπικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται θα σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.
 
Αύριο, αρχικά, στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Σταδιακά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.
 
Την Κυριακή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα βόρεια, ενώ την ∆ευτέρα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το τριήµερο παραµένοντας πιό πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 47 εκατοστά.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close