Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Το "Abril Despedaçado" στο Σινεμά ΡΙΟ 3

Μια εξαιρετική και βαθιά ανθρώπινη ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη Walter Salles

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019

Μια εξαιρετική και βαθιά ανθρώπινη ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη Walter Salles ("The Motorcycle Diaries"), βασισμένη στο μυθιστόρημα του μεγάλου Αλβανού συγγραφέα Ismail Kadare. 

Στις μαγευτικές πεδιάδες της Βορειοανατολικής Βραζιλίας, ο Τόνιο, πρωτότοκος γιός της οικογένειας Μπρέβες, είναι αποφασισμένος να λάβει τα ηνία στην βεντέτα που εξελίσσεται εδώ και χρόνια με την γειτονική οικογένεια Φερέϊρα. Η απρόσμενη έλευση ενός περιοδεύοντος τσίρκου και ο έρωτας που εκτυλίσσεται ανάμεσα στον Τόνιο και την γοητευτική Κλάρα, θα δώσει μια νέα πνοή στην μέχρι τώρα ταραχώδη ζωή του. Με την ενθάρυνση του Πάκου, του μικρότερου αλλά υπερπροστατευτικού αδελφού του, ο Τόνιο θα τολμήσει να κοιτάξει πέρα από τους φραγμούς που ορίζουν τα αυστηρά ήθη και το χρόνιο μίσος, και θα αντικρύσει το μέλλον με διαφορετικό βλέμμα.

Ένας φόρος τιμής στην αδελφική αγάπη και τον έρωτα. Μια άσβεστη οικογενειακή βεντέτα, ένας αδίστακτος κόσμος, ένα παγιδευμένο αγόρι με προκαθορισμένη μοίρα. Ένα περιοδεύον τσίρκο φέρνει την σωτηρία. Ο λατινοαμερικάνικος μαγικός ρεαλισμός αναγεννιέται...

Η ταινία  "Abril Despedaçado" έρχεται στο Σινεμά ΡΙΟ 3 στη Λεμεσό από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 20.15. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close