Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

40 μαγαζιά για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης στη Λευκωσία

Με μουσική, κρεατικά, μεζεδάκια και καλή παρέα υποδεχόμαστε το τριώδιο στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και φέτος πέφτει στις 28 Φεβρουαρίου, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη και η μέρα αυτή αποτελεί την αφετηρία του καρναβαλιού, άρα τέτοια μέρα δεν απολαμβάνουμε μόνο κρέας και τσίκνα, αλλά και μπόλικη διασκέδαση. Η Λευκωσία εκείνη τη μέρα το διασκεδάζει το βράδυ και βγαίνει στα μαγαζιά της πόλης για μεζεδάκια και νόστιμα είδη ψημένα στα κάρβουνα.

Πάμε λοιπόν να ανεβάσουμε όρεξη και κέφι με όλα εκείνα τα μέρη που μπορούμε να διασκεδάσουμε στην Λευκωσία το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

Διάβασε ακόμα: 26 στέκια για να διασκεδάσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό


ΤΑ ΚΟΥΤΟΥΚΙΑ 



Κουτούκι Χάλαντρα, Άγιος Δομέτιος

Ένας νέος χώρος δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία. Πρόκειται για το κουτούκι Χάλαντρα που θα το βρεις 30 μέτρα από την ψησταριά Διομήδης. Ένας παρείστικος χώρος, με ζεστή ατμόσφαιρα ιδανικός καλοκαίρι και χειμώνα. Το Χάλαντρα σερβίρει είδη σχάρας, πιατέλες κρεατικών και το δικό του μεζέ που περιλαμβάνει τα κλασικά κυπριακά πιάτα όπως σεφταλιά και σουβλάκι αλλά και μερικές πινελιές από την ελληνική κουζίνα. Δύο κιθάρες με καλό ελληνικό τραγούδι, παρεΐστικη κατάσταση με ρεπερτόριο από τα παλιά '60s-'80s θα σε συντροφεύσει αν βρεθείς εκεί.
(99698948) Γρηγόρη Αυξεντίου 144, Άγιος Δομέτιος. Τρ-Σ 19.00-23.00.



Η καρδιά του μάγκα, Παλλουριώτισσα 
Ένα μικρό και χαριτωμένο μαγαζάκι στον προσφυγικό συνοικισμό Αγίου Γεωργίου στην Παλλουριώτισσα που προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά. Ένας χώρος που σου θυμίζει κάτι από τα παλιά, που αγαπάει το ελληνικό ρεμπέτικο και σερβίρει νόστιμα πιάτα. Εδώ την Τσικνοπέμπτη το μαγαζί θα ανοίξει από το μεσημέρι με μουσική από τη Λαϊκή Τετρακτύς. 
(97892848)

Το κουτούκι του Νικόλα 
Λίγο πριν από το μικρό, κυκλικό κόμβο του Αγίου Παύλου, στις γειτονιές πίσω από τα ιπποδρόμια βρίσκεται ένα μικρό μαγαζάκι "Το κουτούκι του Νικόλα" και φτιάχνει μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας -όπως τα έφτιαχνε η μαμά. Αν δοκιμάσεις τα διάφορα σχάρας του, η ποικιλία περιλαμβάνει σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιά, χαλούμι, μανιτάρι, λουκάνικο, πατάτες και σαλάτα. Τα καλοφτιαγμένα πιάτα κατσαρόλας είναι επίσης δελεαστικά, και μπορείς να απολαύσεις από καραόλους μέχρι στρουθκιά. Αν πάλι είσαι λιτοδίαιτος, απλά παραγγέλνεις μια πίτα σουβλάκια ή μιξ που μπορείς να την απολαύσεις με τη ζωντανή μουσική που φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 
(99292034) Λεωφόρος Αγ. Παύλου, Άγιος Παύλος, Λευκωσία. Δ-Κ 19.00-00.00.



Ταβερνάκι Φίλιππος
Γνώριμο στους φανατικούς της γεύσης, το Ταβερνάκι Φίλιππος βρίσκεται παλιό Στρόβολο απέναντι από το Δημοτικό Χρυσελεούσας. Σου φτιάχνει στον μαγειρευτά με σπιτικές γεύσεις τα μεσημέρια και τα βράδια έναν μεζέ εντυπωσιακό σε ποικιλία, που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, μαζί με νόστιμες επιλογές στα κάρβουνα. Το μικρό, γραφικό ταβερνάκι σερβίρει νόστιμα σουβλάκια και σεφταλιές, αλλά κι έναν πλούσιο κυπριακό μεζέ σε μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η ταβέρνα διαθέτει παραδοσιακή διακόσμηση και τώρα τους χειμερινούς μήνες θα σε ζεστάνει με την ξυλόσομπα και με το φίνο, κυπριακό, χύμα κρασί, που σερβίρει σε καραφάκι. Τα μεσημέρια, εκτός από είδη σχάρας μπορείς να απολαύσεις σπιτικά, μαγειρευτά φαγητά, όπως όσπρια, κοκκινιστά, κεφτεδάκια και άλλα πολλά. Και για το τέλος αφήνεις λίγο χώρο για το λαχταριστό γλυκό που σου κερνάει η ταβέρνα.
(22316307, 99407767) Δήμητρας 2 ΑΒ, παλιός Στρόβολος. Δ-Σ 11.00-14.30 & 18.00-24.00.

ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ


 

Το Στέκι της Σχάρας
Είναι ένας χώρος χαλαρός και αγαπητός σε πολλούς, που πραγματικά έχει γίνει στέκι τους και μεσημέρια και βράδια. Παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των Λευκωσιατών, γιατί διατηρεί εξαιρετική ποιότητα στην ποικιλία των μεζέδων του και των καλομαγειρεμένων πιάτων ημέρας που σερβίρει. Η φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του και τα νόστιμα πιάτα που φτιάχνει είναι σήμα κατατεθέν. Το μεσημέρι δοκίμασε τα όσπρια, τα είδη σχάρας ή τα ψαρικά, που είναι όλα καλομαγειρεμένα της ημέρας. Μην διστάσεις να συνοδεύσεις το γεύμα σου με ένα ποτήρι κρασάκι, δικής τους παραγωγής, που φτιάχνουν εδώ και 20 χρόνια. Το βράδυ απόλαυσε παραδοσιακούς μεζέδες ή επιλογή σχάρας. Και αν είσαι τύπος του γλεντιού και της διασκέδασης, φρόντισε να κλείσεις τραπέζι σε μια από τις ‘Μουσικές Παρασκευές’ που διοργανώνει με ζωντανή μουσική.
(22671787) Στασικράτους 8 Α, Λευκωσία. Δ-Σ 11.00-17.30, 18.00-23.00 & Κ 11.00-17.30.

Στου Ρουσιά
Η Λάρνακα το γνωρίζει καλά, η Λευκωσία θα το μάθει ακόμη καλύτερα μέσα από το νέο του εστιατόριο στον Άγιο Δομέτιο. Το φημισμένο μαγειρείο-ταβερνείο της Λάρνακας πρόσφατα απέκτησε το δεύτερό του κατάστημα επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην πρωτεύουσα. Ένα όμορφο, περιποιημένο μαγαζί που στεγάζεται σε ένα γωνιακό σπίτι, που ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε ένα αισθητικά ωραίο στέκι με νόστιμα πιάτα από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα, στο οποίο θα χαρείς ιδιαίτερα τη μεγάλη του δροσερή βεράντα.
(70088848) Δημοκρατίας 31Α, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία. Δ-Σ 12.00-23.00 & Κ 19.00-23.00.


Αιγαίον
To ιστορικό Αιγαίον, ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές και θρυλικές παραδοσιακές ταβέρνες της πρωτεύουσας. Μία ταβέρνα με υπέροχη εσωτερική αυλή και ωραία ατμόσφαιρα, που συγκέντρωνε ολόκληρη τη Λευκωσία. Το Αιγαίον μετά από μία περίοδο απουσίας μερικών χρόνων, επιστρέφει ξανά στον ίδιο χώρο! Με νέα εμφάνιση, η οποία εντυπωσιάζει, με χρώματα και αρώματα μεσογείου, εδώ θα δοκιμάσεις γεύσεις, φτιαγμένες με ολόφρεσκα υλικά και άψογη εξυπηρέτηση! Στο μενού θα βρεις κυπριακές, αλλά και ελληνικές συνταγές, οι οποίες θα φτάσουν κοντά σου σε πιατάκια to share για να τα απολαύσει ολόκληρη η παρέα (μιας και δεν σερβίρεται μεζές).
(22433297) Έκτορος 40, Λευκωσία. Τρ-Σ 19.00-23.00 & Κ 12.00-15.00.



Το Παντοπωλείο-Καλή Όρεξη
Από τα κλασικά μαγαζιά για καλό φαγητό στη Λευκωσία το οποίο πρόσφατα μετακόμισε σε ένα νέο, μοντέρνο και εντυπωσιακό χώρο σε μία άλλη γειτονιά της πρωτεύουσας στην οδό Μετοχίου στο κέντρο της πόλης. Το Παντοπωλείο σερβίρει δημιουργική ελληνική κουζίνα αλλά και προσθήκες από την κυπριακή πάντα με ποιότητα και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ένας χώρος πανέμορφος, φωτεινός που ανανεώνει συχνά το μενού με το κάθε πιάτο να αποτελεί γευστική έκπληξη. (22675151).


Το Στενορύμι 
Παραδοσιακοί μεζέδες, όμορφος απάχικος χώρος, ζεστή ατμόσφαιρα, τζάκι, γλυκύτατη εξυπηρέτηση, ζωντανή μουσική, παρεΐστικη διάθεση. Ο λόγος για το Φαγοποτείο "Το Στενορύμι" (που πάει να πει στενό σοκάκι), ένα λιτό χώρο με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, που με πολλή προθυμία από τους ιδιοκτήτες του εμπλουτίζεται συνεχώς με διακοσμητικά στοιχεία. Το απάχικο αυτό ταβερνάκι θα το βρεις στην Πλατεία Αγλαντζιάς, έτοιμο να φιλοξενήσει τις μεζεδοκατανύξεις της παρέας σου! Σερβίρει τόσο μεζέδες όσο και σαλάτες, συνοδευτικά, στην πίτα (χοιρινά σουβλάκια, σεφταλιές, μιξ, σουβλάκι κοτόπουλο, γύρος βοδινινός, χαλούμι, μανιτάρι και πατάτες) αλλά και πιάτα όπως μπριζόλα στα κάρβουνα και τη σπεσιαλιτέ τους, τα χοιρινά κρασάτα παϊδάκια, και συκωτάκια κοτόπουλου. 
(99487649 & 99689410) Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία.



Στοά του Δημήτρη
Από τα πιο κλασικά στέκια της πρωτεύουσας που για πολλά χρόνια φτιάχνει νόστιμα μεζεδάκια στον ιδιαίτερο χώρος του. Γνωστός για τα μεζεδάκια και τα πιάτα του σίγουρα αποτελεί μία καλή επιλογή για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.
(22343030) Διγενή Ακρίτα 28Ε


Μεζοστρατί
Ο καινούργιος χώρος του σαν ελληνικό κουτούκι θα σε διασκεδάσει όπως πάντα με καλό ελληνικό τραγούδι και νόστιμο, εποχιακό μεζέ. Δοκιμάστε οπωσδήποτε κοτόπουλο μπιφτέκι, μπιφτέκι γεμιστό και μπριζόλες.
(22662727) Ευαγόρου 31.

Πειραιώς 17
Ίσως είναι από τις ελάχιστες ταβέρνες με μουσική της Λευκωσίας που έχουν το καρναβάλι μες στο αίμα τους, αφού πέρσι πρωτοτύπησε φροντίζοντας για τη διασκέδαση και αμφίεση των πελατών του, παρέχοντάς τους μάσκες, καπέλα και κομφετί. Για να δούμε φέτος… Δοκίμασε οπωσδήποτε το σουβλάκι κοτόπουλο, το χοιρινό και τους κεφτέδες του.
(22769797) Πειραιώς 17, παλιά Λευκωσία.



Οδόφραγμα 
Το όμορφο ταβερνάκι του Αγίου Δομετίου θα σερβίρει τα εκλεκτά κρεατικά και μεζεδάκια του στον περιποιημένο κλειστό του χώρο. Πιατέλες κρεατικών και κλέφτικο στη γάστρα νοστιμότατα και μερακλίδικα. Μία ακόμα καλή επιλογή για τη Τσικνοπέμπτη. 
(99657270) Ανδρέα Κάρυου, Άγιος Παύλος, Αγιος Δομέτιος, Λευκωσία. 

Τσιπουράκι Μεζεδάκι
Εδώ θα απολαύσεις ρεμπέτικη βραδιά με ζωντανή μουσική στον ατμοσφαιρικό χώρο του μαγαζιού ενώ το μενού θα περιλαμβάνει νόστιμες κρεατονοστιμιές. Την τιμητική τους θα έχουν τα πουρέκια αναρής, πουρέκια με χαλλούμι.
(99754417) Οθέλλου 1.

Πολυχώρος 77
Στην παλιά πόλη σε περιμένουν ρεμπέτικα λαϊκά ακούσματα από την ζωντανή ορχήστρα του Πολυχώρου 77 ο οποίος θα σερβίρει τις γνωστές νοστιμιές του. Παϊδάκια, μεζεδάκια και διάφορα είδη τη μέρας και φυσικά πουρέκια αναρής. Με τραπεζάκια μέσα και έξω για όσους επιθυμούν ή όσους καπνίζουν. Η διασκέδαση αρχίζει στις 21.00 μέχρι τις 00.30.
(22680804) Φανερωμένης 75-77.

Το Καπηλειό 
Παραδοσιακό ταβερνάκι στον προσφυγικό συνοικισμό Κόκκινες στον Στρόβολο. Ένας ζεστός χώρος που και την ημέρα της Τσικνοπέμπτης θα μας διασκεδάσει με τα τραγούδια της παρέας και μεζέδες. 
(97867867) Πλατεία Καλής Ελπίδας 12, Κόκκινες, Στρόβολος 

Ταβέρνα Λεβέντης 
Μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες στον Άγιο Δομέτιο είναι και η ταβέρνα του Λεβέντη. Σερβίρει από το 1980 νόστιμο σουβλάκι και σεφταλιά αλλά και πλούσιο μεζέ. Θεωρείται ένα τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης και ιδανικό στέκι για παρέες. 
(22773201) Ταγματάρχη Δημήτρη Πουλίου 4, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία. Δ-Σ 12.00-16.00 & 18.30-23.30.

Ταβέρνα Κώστας
Μία ακόμη από τις πιο γνωστές ταβέρνες της πρωτεύουσας βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο. Εδώ θα φας νόστιμα σουβλάκια αλλά και κυπριακούς μεζέδες. Πολύ καλό στέκι για παρέες. 
(22355791) Λεωφ. Δημοκρατίας, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία. Δ-Σ 12.00-16.00 & 18.30-23.00 (εκτός μεσημέρι Σαββάτου)

Η Απάντηση
Το γνωστό μαγαζί για τα σουβλάκια του στη Λακατάμεια προσφέρεται για την Τσικνοπέμπτη για νόστιμο φυσικά σουβλάκια και άλλα είδη σχάρας. 
(22382770). 



Ταβέρνα Μαυρίκιος
Αν και η γνωστή ταβέρνα υπάρχει από το 1993, μόλις πριν από έναν χρόνο μετακινήθηκε στην Αγλαντζιά και ήρθε ακόμη πιο κοντά στην πολυπληθή πελατεία της σε έναν άνετο χώρο, όπου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 120 άτομα. Την Τσικνοπέμπτη εδώ η διασκέδαση θα είναι στο αποκορύφωμά της ενώ θα σερβίρονται νόστιμοι μεζέδες. 
(22347008) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 44, Αγλαντζιά. 

Στου Μανώλη
Τρία χρόνια τώρα, αφότου πρωτολειτούργησε, έγινε συνώνυμο της διασκέδασης και του αυθεντικού μεζέ. H ταβέρνα Στου Μανώλη στη Λευκωσία τις καθημερινές προσφέρει, εκτός από τον πλουσιότατο μεζέ του, μερίδες, όπως σουβλάκια στην πίτα, μπριζόλες jumbo, κοτόπουλο μπούτι, κεφτέδες, παϊδάκια, συκώτι της κατσαρόλας, φτιαγμένες με σπιτική φροντίδα και με παραδοσιακές γεύσεις. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα σερβίρει μόνο μεζέ. Κι επειδή φαγητό και μουσική πάνε μαζί, στου Μανώλη θα απολαύσεις ξέγνοιαστα βράδια τις Παρασκευές και τα Σάββατα, με καλή ελληνική μουσική και με τα μεζεδάκια που σου ετοιμάζει.
(22102399 & 99735310) Δημοκρατίας 64, Στρόβολος (δρόμος Παναγίας του Τράχωνα). Δ-Πεμ & Κ 18.00-24.00 & Παρ-Σ 18.00-02.00.

Στου Θανάση 
Το ταβερνάκι Στου Θανάση έχει ένα μικρό μενού με πολύ καλές τιμές και ποιοτικό φαγητό. Εκεί θα φας πολύ καλό σουβλάκι στην πίτα σε κανονική, ενισχυμένη εκδοχή και αν προτιμάς μερίδα. Θα βρεις σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο, σιεφταλιά, χωριάτικο, κυπριακό λουκάνικο και μανιτάρια όλα στην πίτα. Οι τηγανιτές τους πατάτες είναι φρέσκες και οι αλοιφές του (ταχίνι, ταραμάς, τζατζίκι) είναι homemade. Εδώ, θα φας jumbo χοιρινή μπριζόλα, αρνίσια παϊδάκια και διάφορα είδη σχάρας.
(22771133) Γωνία Λεωφόρου Αγίου Παύλου & Κρόνου 2, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία. Τρ-Κ 18.30-22.30.
 

Λάμπρος
Το ταβερνάκι του Λάμπρου σερβίρει ποιοτικό σουβλάκι στον Άγιο Δομέτιο. Από το 1998 σ’ ένα μικρό μαγαζί, που βλέπει στην αυλή του σχολείου του Αγίου Ανδρέα, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς με προσεγμένα υλικά, καλό και ζουμερό σουβλάκι και υπέροχο λουκάνικο.
(22771515) Αγίου Παύλου 3, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία.  Δ-Σ 11.30-15.00 & 18.00-23.00.

Ο Πρόεδρος
Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις άνοιξε πρόσφατα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, το ένατο της αλυσίδας και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία. Εάν θέλεις να συνδυάσεις καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον 'Πρόεδρο'. Εδώ θα φας άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό φαλάφελ, κασερλί κεμπάπ , κεπμπάπ κοτόπουλο, γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα ακόμα και ελληνικό σουβλάκι στην πίτα. Μία καλή επιλογή για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο της πόλης.
(70088070) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία 1, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-00.30.


ΣΤΕΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ 



Η ταβέρνα του Θεοδόση, Δευτέρα
H Ταβέρνα του Θεοδόση, μια αυθεντικά  παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα, στην πλατεία της Πάνω Δευτεράς, που στεγάζεται σε ένα διατηρημένο πλιθάρινο οίκημα, το οποίο σε παλιές εποχές αποτελούσε χάνι για ξεκούραση και φαγητό των περαστικών. Τώρα, διατηρώντας όλα τα παλιά παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία, σε ένα ζεστό περιβάλλον με τζάκι, διακοσμημένο με κυπριακές χειροτεχνίες, η Ταβέρνα του Θεοδόση προσφέρει αυθεντική κυπριακή κουζίνα με μεζέδες σχάρας και μαγειρευτά, καθώς και όλων των ειδών μερακλίδικα μεζεκλίκια. 
(22621537)



Καράφα και μεζές, Αγία Βαρβάρα 
Η νέα άφιξη στον τομέα ταβέρνα θα μας διασκεδάσει με τον καλύτερο τρόπο την τσικνοπέμπτη. Ένα αναπαλαιωμένο πετρόκτιστο κτήριο στην Αγία Βαρβάρα μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο χώρο εστίασης με εκλετκό μεζέ και ζωντανή μουσική. Φέτος την Τσικνοπέμπτη θα είναι μία πολύ καλή επιλογή για το βράδυ.
(22107197) Ρήγα Φεραίου 7, Αγία Βαρβάρα.


Το Λιθόκτιστο, Λύμπια
Λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο χωριό Λύμπια θα βρεις μια λιτή και απέριττη ταβερνούλα, βαλμένη σε ένα γραφικό δίστρατο, στο απόλυτο κέντρο της λαϊκής συνοικίας Λυμπιών. Η ταβέρνα βρίσκεται σε ένα αναπαλαιωμένο λιθόκτιστο σπίτι στα Λύμπια κι εδώ μπορείς να απολαύσεις μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Για την Τσικνοπέμπτη η ταβέρνα θα σερβίρει μεζέδες σχάρας και θα ανεβάσει το κέφι με ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.
(96 500031) Ανδρέα Βαρνάβα 2, Λύμπια, επ. Λευκωσίας.

 
Το Σπήλαιο, Δευτερά 
Το βραβευμένο στα Eating Awards 2015 ταβερνάκι στη Δευτερά θα μας «τσικνήσει» με τις νοστιμιές του, τους μεζέδες του και τα γευστικά είδη σχάρας του. Η παρέα θα μπορεί να διασκεδάσει και με ζωντανή μουσική που θα προσφέρει το κατάστημα
(22622024) Αναστάση Λεβέντη 2Α, Δευτερά.


Ερυθροδόντας, Λυθροδόντας
Το όμορφο ταβερνάκι του Λυθροδόντα που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία θα μας διασκεδάσει την Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική με μουσικό σχήμα. Θα σερβίρει κρεατομεζέδες και νόστιμα ορεκτικά. 
(22542942) Παναγιάς 4, Λυθροδόντας. 

Σάντα Κατερίνα
Το πλουσιοπάροχο μενού παραμένει ως έχει, με τη διαφορά πως την Τσικνοπέμπτη θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Μην ξεχνάς το εξαίσιο γαλακτομπούρεκο της Κατερίνας.
(22521360) Παπαφιλίππου Βασιλείου 14, Ποταμιά.

Σου προτείνω επίσης

ΕΘΑ Έγκωμης 
(22590233) Γρηγόρη Αυξεντίου 52, Έγκωμη, Λευκωσία.

Η Πλάκα
(22352898) Πλατεία Αρχ. Μακαρίου Γ' 6-8, Έγκωμη, Λευκωσία.

Ζανέττος 
(22765501) Τρικούπη 65, παλιά Λευκωσία.

Γραβέλλα τζαι καπνιά
(22358060) Λεωφ. Αρχαγγέλου Μιχαήλ 54, Λευκωσία.

Κουβεντολόι
(99479419) Τζον Κένεντι 57Α, Παλλουριώτισσα.

Καρβουνομαγειρέματα
(22680067, 77777729) Λήδρας 154

Το Μαντρί
(22252282) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 27, Στρόβολος.

Υπάρχω 
(22487830) Αγίου Γεωργίου 38, Λατσιά.

Τάκης και Πάμπος
(22485887) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ, Λατσιά. 

Zaatar
(77776600)  Αισχύλου, παλιά Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close