News , Τέχνη

Πέθανε ο γνωστός Κύπριος ζωγράφος Δημήτρης Μίχλης

Ο αδερφός του, γνωστοποίησε την είδηση μέσω social media

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2019

"Έφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Κύπριος ζωγράφος, Δημήτρης Μίχλης, σκορπίζοντας την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Άφησε πίσω του πλούσιο έργο, με πινελιές γεμάτες πάθος και στιγμές γεμάτες εκρήξεις που κατέληγαν στον καμβά ως το τελικό μέσο έκφρασης της ιδιαίτερης και ταλαιπωρημένης ψυχής του. 

Ο αδερφός του, γνωστοποίησε την είδηση μέσω social media, ανακοινώνοντας την κηδεία του γνωστού καλλιτέχνη που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι Άχνας τις πρωινές ώρες. 

Ο ίδιος έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλοι του αγαπημένου μου αδερφού και Μεγάλου καλλιτέχνη Δημήτρη Μίχλη. Ψες βράδυ έφυγε ο αγαπημένος μου αδερφός για το τελευταίο ταξίδι. Αυτά τα πινέλα που θα δείτε στη φωτογραφία που έχω παρακάτω δεν θα ξανά χρησιμοποιηθούν ποτέ. Ο πόνος της ψυχής μου είναι πολύ μεγάλος.

Μοιραστήκαμε μία ζωή τις ανησυχίες της ζωής και τα όνειρα. Περπατήσαμε χέρι χέρι από τα πρώτα του βήματα και όταν ακόμα είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο ήταν πάντοτε σαν να είμαστε μαζί αναγνωρίζω και καταλαβαίνω την κάθε πινελιά που έχει βάλει στον καμβά του. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είναι εδώ δίπλα μου δεν νομίζω ότι μπορώ να τον αποχωριστώ ποτέ μου θα με συνοδεύει πάντοτε

Εύχομαι κάποια άλλη στιγμή να γίνεται να ξανασυναντηθούμε θα ήταν καλά, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, Ίσως αν γινόταν ένα διαφορετικό τέλος.

Η κηδεία του θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι Άχνας τις πρωινές ώρες. Θα ανακοινώσω την ακριβή ώρα αργότερα.

Παρακαλώ δημοσιεύστε την είδηση για να το μάθουν οι φίλοι του ευχαριστώ πάρα πολύ».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close