News , Guide

30 εικόνες από το νέο, εντυπωσιακό beach resort hotel της Αγίας Νάπας

Ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχειακό συγκρότημα ανοίγει τον Απρίλιο στο παραλιακό μέτωπο της Αγία Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2019

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις παράλιες περιοχές του νησιού αναζητώντας τα νέα μαγαζιά αλλά και όλες εκείνες τις καινούργιες αφίξεις που θα προσελκύσουν το φετινό καλοκαίρι το ενδιαφέρον μας. 


Αν και μας χωρίζουν μόλις μερικές εβδομάδες από την καλοκαιρινή σεζόν εντούτοις οι πρώτες αφίξεις του καλοκαιριού κάνουν η μία μετά την άλλη την εμφάνισή τους. Φέτος ανάμεσα στα νέα εστιατόρια, μπαρ και καφέ θα υποδεχθούμε και αρκετά ολοκαίνουργια μοντέρνα ξενοδοχεία που ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχθούν τον μεγάλο όγκο τουριστών που αναμένεται πως θα κάνει φέτος διακοπές στην Κύπρο. 



Τόσο η Αγία Νάπα όσο και ο Πρωταράς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι η πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μας στρέφεται προς την κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα η οποία θα υποδεχθεί φέτος νέα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. 


Το πρώτο νέο ξενοδοχείο που ολοκληρώνεται σύντομα στην παραλιακή πόλη είναι το Nissiblu Beach Resort. Ένα υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό και ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο 4 αστέρων το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Nissi Beach με θέα τη θάλασσα και πρόσβαση στην παραλία. 


Το Nissiblu Beach Resort αναμένεται να ανοίξει επίσημα τον Απρίλιο και διαθέτει 4 ορόφους με πολυτελείς σουίτες και superior δωμάτια. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων και διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, σπα, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ντιζάιν και τις υπηρεσίες του. 


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close