Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Είναι αυτό το ξύλινο σπιτάκι το πιο παράξενο μέρος για διαμονή στην Κύπρο;

Αν ψάχνεις μία εναλλακτική δραστηριότητα στην Κύπρο τότε αυτό πρέπει να μπει στη λίστα σου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2019

Αν αγαπάς την φύση αλλά και την περιπέτεια και αναζητάς νέους, εναλλακτικούς τρόπους να ανακαλύψεις στην Κύπρο τότε αυτό το νέο χώρο διαμονής πρέπει να τον βάλει στη λίστα σου. 

Σίγουρα θα έχεις δει ή έχεις διαβάσει κάπου για τις γνωστές σκηνές της Πάφου που μοιάζουν με εκείνες τις εντυπωσιακές σκηνές της Μογγολίας και προσφέρονται για διαμονή στο χωριό Σίμου. Αν δεν θυμάσαι θα σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα για να σε βάλω στο νόημα. 

Tο Yurts in Cyprus, βρίσκεται μες στις βουνοπλαγιές, 3 χιλιόμετρα έξω από το χωριό Σίμου της Πάφου. Ένα μέρος όπου μπορείς να νιώσεις σαν Ροβινσώνας Κρούσος και να ζήσεις την απόλυτη ηρεμία της φύσης και της πρωτόγονης ζωής. Κάτι σαν πολυτελές camping.

Τα Yurts συμπεριλαμβάνουν 3 στρόγγυλες σκηνές, τις Nasu, Engke και Qadan, εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα. Έχουν αναπαυτικά κρεβάτια, εξωτερικές τουαλέτες και μπάνιο, ενώ σερβίρουν πρόγευμα στο The Straw House, ένα οικολογικό σπιτάκι με καθιστικό και κουζίνα. Ο ηλεκτρισμός του παράγεται με ηλιακή ενέργεια, ενώ ανακυκλώνουν τα σκουπίδια. Αν και οι σκηνές βρίσκονται έξω στη φύση, διαθέτουν Wi-Fi, επίσης ανεμιστήρες για το καλοκαίρι και ξυλόσομπες για το χειμώνα.

Η νέα προσθήκη 
Πρόσφατα το Yurts in Cyprus ήρθε να προσθέσει στις 3 ήδη υπάρχουσες σκηνές του ένα ακόμη νέο, πρωτότυπο και διαφορετικό χώρο διαμονής. Πρόκειται για ένα τέτατρο κατάλυμα με το όνομα Kolimba που σε πολλές γνώσσες σημαίνει ξύλινο καταφύγιο. Ο χώρος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα. Διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κραββάτι ενώ τα παιδιά μπορούν να ανέβουν τις σκάλες και να κοιμηθούν στο διπλό κρεββάτι που βρίσκονται στο πάνω μέρος του χώρου. Πρόκειται για ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι φτιαγμένο στο χέρι και διαθέτει όλε τις ευκολίες διαμονής μαζί με μία μικρή βεράντα. Μία υπέροχη ιδέα για εναλλάκτική διαμονή στη φύση. 

Πληροφορίες: 97629148, www.yurtsincyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close