Cine News , Κινηματογράφος

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Υπάρχει πιθανότητα για ριμέικ των ταινιών "Χάρι Πότερ"

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για το ρόλο και τις ιστορίες για τις οποίες έγινε γνωστός.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019

Σε μια χρονική στιγμή όπου τα μεγάλα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά στούντιο παραγωγής επαναφέρουν αγαπημένες ταινίες και σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκαν για πρώτη φορά, πριν από μια δεκαετία και παραπάνω.

Τώρα, ακόμα μια επανένωση ενδεχομένως να βρίσκεται προ των πυλών. Μετά τη θεατρική παράσταση στο Λονδίνο, «Harry Potter And The Cursed Child» και τη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts», ο μαγικός κόσμος της συγγραφέως των βιβλίων «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, έχει ακόμα πολλές ιστορίες να πει.

Παρόλο που το στούντιο παραγωγής Warner Bros δεν έχει ανακοινώσει κάποια πληροφορία για επερχόμενα ριμέικ του Πότερ, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), είπε ότι «αναμφίβολα» υπάρχει τέτοια πιθανότητα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Potter Film (@harrypotterfilm) on

Κι ενώ ο Ράντκλιφ, 29 ετών, έχει συμμετάσχει σε πολλά και διαφορετικά πρότζεκτ μετά την κυκλοφορία και της τελευταίας ταινίας του Πότερ, ο ηθοποιός θα είναι για πάντα «Το Αγόρι Που Έζησε». Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης για την προώθηση της κωμωδίας «Miracle Workers», ο Ράντκλιφ μίλησε για το αν θα γυριζόταν ποτέ ριμέικ του Χάρι Πότερ. «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια άλλη εκδοχή των πρωτότυπων ταινιών», συμπληρώνοντας ότι ένα τέτοιο πρότζεκτ στη μικρή και μεγάλη οθόνη, είναι αναπόφευκτη από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν σίκουελ, πρίκουελ και αναβιώσεις των «Lord of The Rings» και «Spider-Man». 

 «Γνωρίζω ότι δεν είμαι ο τελευταίος Χάρι Πότερ που θα υπάρξει όσο ζω-ήδη έχουμε  κι’άλλους», είπε, αναφερόμενος στον ηθοποιό που υποδύεται τον μάγο στο θέατρο. «Θα είχε ενδιαφέρον αν γύριζαν ξανά ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Είμαι ενθουσιασμένος να τις δω». 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close