Μουσική , Music News

Τι λένε τα πρώτα προγνωστικά για την φετινή Γιουροβίζιον

90 μέρες πριν από τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό τα γραφεία στοιχημάτων κάνουν προβλέψεις

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2019

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον θα διεξαχθεί στις 14, 16 και 18 Μάϊου στο Τελ Αβίβ μετά από την περσινή νίκη της Netta με το τραγούδι «Toy». Η περσινή νίκη του Ισραήλ ήταν η τέταρτη στην ιστορία του ενώ πέρσι η Κύπρο βρέθηκε πολύ κοντά στη Νίκη με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego να κατακτούν τη δεύτερη θέση. 

Πέρσι ζήσαμε μεγάλη αγωνία με την Κύπρο να ανεβοκατεβαίνει στις δύο πρώτες θέσεις στα προγνωστικά με τα γραφεία στοιχημάτων να μας φέρνουν πολύ κοντά στη νίκη. Φέτος, τα γραφεία στοιχημάτων ξεκίνησαν ήδη τις προβλέψεις 90 μέρες πριν την έναρξη του διαγωνισμού και πολύ πριν ακόμη περισσότερες από τις συμμετέχουσες χώρες ανακοινώσουν το τραγούδι που θα βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού.

 

Πρώτη γεύση, 9η η Κύπρος 
Όσον αφορά λοιπόν στην Κύπρο τα γραφεία στοιχημάτων θέλουν την Τάμτα στην 9η θέση αν και το τραγούδι μας που τιτλοφορείται Replay θα ακουστεί για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου. Αν και πολύ νωρίς αυτό το παιχνίδι προβλέψεων και προγνωστικών φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα μετά και από τον περσινό θρίαμβο της χώρας μας. 

Μόλις 18 από τις 42 χώρες που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό έχουν ανακοινώσει το όνομα του καλλιτέχνη που θα τις εκπροσωπήσει και ακόμα λιγότερες το τραγούδι που θα ανέβει εκείνο το βράδυ στη σκηνή των ημιτελικών και έπειτα του τελικού. 



Στο άκουσμα και μόνο ενός παλιού γνώριμου του διαγωνισμού, του Ρώσου Sergey Lazarev που θα εκπροσωπήσει φέτος τη Ρωσία η χώρα εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων. Να υπενθυμίσουμε πως ο Lazarev εκπροσώπησε τη Ρωσία στο διαγωνισμό το 2016 με το τραγούδι των Phillipp Kirkorov, Δημήτρη Κοντόπουλου και John Ballad «You are the only one» κατακτώντας την 3η θέση. Η Ρωσία με την ανάθεση στον Lazarev φαίνεται ιδιαίτερα αποφασισμένη για τη νίκη φέτος.
 
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται μία χώρα που πάντοτε φιγουράρει ανάμεσα στα φαβορί, η Σουηδία η οποία δεν έχει ακόμη καταλήξει στον εκπρόσωπό της ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Ιταλία με το τραγούδι Soldi και ένα νεαρό, ανερχόμενο τραγουδιστή τον Mahmood. Ακολουθεί η πάντοτε ευνοημένη των στοιχημάτων Αυστραλία με το αδιάφορο τραγούδι Zero Gravity και την Kate Miller-Heidke ενώ στην ίδια θέση συναντούμε την Ουκρανία, στην έκτη την Ρουμανία και μετά στην έβδομη την Ολλανδία που θα βρεθεί στο Ισραήλ με τον Duncan Laurence. 

Η Κύπρος πλασάρεται στην ένατη θέση μετά και την περσινή της επιτυχία ενώ στη 10η βρίσκεται η Γαλλία με το τραγούδι Roi και τον Bilal Hassani. Η Ελλάδα που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ούτε εκπρόσωπο ούτε τραγούδι φιγουράρει στην 24η θέση ενώ στην τελευταία βρίσκεται η Τσεχία. 

Η πρώτη γεύση μας δείχνει πως η Κύπρος θα παίξει στα ψηλά των γραφείων στοιχημάτων με την προϋπόθεση ότι θα αρέσει το τραγούδι μας που θα δημοσιοποιηθεί στις 5 Μαρτίου, παράλληλα η Ρωσία και ο Lazarev θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί ενώ αναμένουμε τόσο τη σουηδική όσο και την συμμετοχή του Ισραήλ.    

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close