Shopping , Fashion & Beauty

Ένας υπέροχος χώρος ομορφιάς άνοιξε τις πόρτες του στην Κύπρο

Το G.Bar και WeSpace, το franchise βρίσκεται σε 8 χώρες, 22 πόλεις και τώρα άνοιξε τις πόρτες του και στον κόσμο της Κύπρου, στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019

Το θρυλικό beauty bar G.Bar, το café boutique και party place WeSpace, άνοιξαν στην καρδιά της παραλιακής πόλης της Λεμεσού. Ένας χώρος που περιλαμβάνει 3 διαφορετικά concepts τα οποία δένουν μεταξύ τους. 

Το G.Bar είναι πολλά περισσότερα από ένα σαλόνι ομορφιάς. Το franchise βρίσκεται σε 8 χώρες, 22 πόλεις και τώρα άνοιξε τις πόρτες του και στον κόσμο της Κύπρου, στη Λεμεσό. 

Το G είναι πασίγνωστο για τα θρυλικά του braiding, τα hairstyles, τα ονειρικά make ups και το υπέροχο μανικιούρ και πεντικιούρ. Με τις υπηρεσίες του και τους επαγγελματίες στο χώρο γνωστούς και ως G.babes, απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και άντρα. 

Στις εγκαταστάσεις του G.Bar υπάρχει και το café boutique, ένα party place γνωστό ως WeSpace. Σε δύο διαφορετικά επίπεδα, άψογα διακοσμημένα, περιλαμβάνονται τα πάντα για την ομορφιά μας, με τις μεγάλες βιτρίνες, τα δοκιμαστήρια, τα photo zones που αξίζει να αναφέρουμε ότι το κατατάσσουν ιδανικό για φωτογραφίσεις. 

Οι επαγγελματίες του G.Bar, μπορούν να σας προσφέρουν τα πάντα όπως μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια, ρούχα, και να φωτογραφηθείτε όπως σας αξίζει. Πέραν από όλα αυτά όμως, στο χώρο του G.Bar, μπορείτε να οργανώσετε διαλέξεις καθώς και σημαντικά events. 

Μέσα σε αυτό τον υπέροχο χώρο όποιος το επισκέπτεται, θα αφεθεί στους επαγγελματίες για κάθε σημαντική περίσταση και γεγονός όπως επίσης και για αξέχαστες στιγμές όπως την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το επαγγελματικό μακιγιάζ για τα καρναβάλια και άλλα. Μπορεί όμως η κάθε γυναίκα να είναι πανέμορφη κάθε μέρα ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση της αφού στο G.Bar ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεστε. 

Πέραν από όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε απίστευτα δώρα που θα κάνουν κάθε γυναίκα ευτυχισμένη καθώς επίσης και vouchers για υπηρεσίες μακιγιάζ, φωτογγραφίσεις, εξαιρετικά προϊόντα ομορφιάς, υπέροχα notebooks, προτάσεις σχεδιαστών σε ρούχα και αξεσουάρ. 

Το “G.Bar & WeSpace – είναι το πρώτο unique μέρος στην Κύπρο που περιλαμβάνει τόσο ξεχωριστά διαφορετικές υπηρεσίες και άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό! Στα μελλοντικά πλάνα, στόχος είναι να συνεχιστεί η παράδοση και σε άλλες πόλεις του νησιού καθώς και παραπέρα, όπως μοιράστηκαν μαζί μας οι ιδιοκτήτριες του Adelya και Olga. 

To G.Bar & WeSpace περιμένει όλες τις γυναίκες να το επισκεφτούν στην καθημερινότητα τους αλλά και τα Σαββατοκύριακα. 

Ανοικτό καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα είναι ανοικτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. 

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 43, Λεμεσός.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close