Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Οι 17 καλύτερες εκδηλώσεις της εβδομάδας

Όλα όσα θα κάνουν πιο όμορφες τις ημέρες της πρώτη εβδομάδας του Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019

Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου, Φεβρουάριος μπήκε για τα καλά και μας φέρνει πολλές όμορφες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη έχουμε να δούμε και να κάνουμε πολλά.

Θέατρο, μουσική, σινεμά και πολλές άλλες όμορφες εκδηλώσεις. 

Στα δάση της Σιβηρίας 
Η νέα ταινία του Σαφί Νεμπού «Στα δάση της Σιβηρίας» που είναι βασισμένη στο αυτογραφικό βιβλίο του Σιλβέν Τεσόν, αφηγείται ένα διαφορετικό ταξίδι πέρα από τα όρια του κόσμου, που μιλά για την ελευθερία, τη φύση και την πραγματική φιλία.  Ο Γάλλος Teddy εγκαταλείπει την υψηλή θέση υπευθύνου νέων μέσων επικοινωνίας σε μεγάλη εταιρία και ταξιδεύει ως τον παγετό της Σιβηρίας, επιλέγοντας τη ζωή σε μία καλύβα, με τα απολύτως απαραίτητα. Σιγά- σιγά αντιλαμβάνεται ότι η ζωή σε ένα τέτοιο μέρος δεν έχει μόνο την ηρεμία που είχε φανταστεί. Ο κίνδυνος καραδοκεί ακόμη και στο πιο φωτεινό τοπίο. Το βράδυ που χάνεται στη χιονοθύελλα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο αν δεν ήταν εκεί ο Αλεξέι, ένας Ρώσος καταζητούμενος που ζει κρυμμένος στα δάση της Σιβηρίας για χρόνια. Ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς άνδρες αναπτύσσεται μία φιλία.
>> Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, Cine Studio, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 96420491.

Νέες παραστάσεις για τα "Ορφανά"
Το Θέατρο ΑντίΛογος, μετά το σερί sold out παραστάσεων του 2018 για το βραβευμένο έργο του  Ιρλανδού συγγραφέα Ντένις Κέλλυ «Ορφανά» σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους, επανέρχεται στη σκηνή του Flea Theatre στο Καϊμακλί τον Φεβρουάριο, με 4 μόνο παραστάσεις του έργου: Δευτέρα 11, Παρασκευή 15, Σάββατο 23 και Κυριακή 24. Μέσα από μια «οικογενειακή» ιστορία, που ξετυλίγεται με στοιχεία θρίλερ, προκύπτουν πλήθος ερωτημάτων: Μήπως στην προσπάθειά μας να περιχαρακώσουμε τα όριά μας προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας από τους «άλλους», γινόμαστε από θύματα  θύτες; Μήπως ο ρατσισμός κι η εγκληματικότητα όταν χτυπάνε την πόρτα μας, μας μεταμορφώνουν σε ό,τι περισσότερο φοβόμαστε και μισούμε; Ποια ορφάνια τελικά μας στοιχειώνει περισσότερο; Ηθοποιοί: Νεοκλής Νεοκλέους, Γιώργος Νικολάου, Χριστίνα Χριστόφια.
>> Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, Flea Theatre - Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί, Λευκωσία, 20.30. Επίσης στις 15, 23, 24 Φεβρουαρίου, 8.30μ.μ., τηλ. 99251331.
 
Ελληνική κωμωδία από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας
Ο Βασίλης, ένας σκηνοθέτης στα 35 γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε καθοδική επαγγελματική πορεία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει, ένα έπος εποχής με ερωτικό τρίγωνο. Πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να παίξει σε μια διαφήμιση κινέζικης μπύρας, να κινηματογραφήσει ένα φιλανθρωπικό γκαλά στα βόρεια προάστια και να σκηνοθετήσει μια ξεπεσμένη πρώην ηθοποιό σταρ της τηλεόρασης που θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο ερμηνεύοντάς τις Τρεις Αδελφές του Τσέχωφ σε μονόλογο. Παράλληλα ο Βασίλης πρέπει να διαχειριστεί την εξουσιαστική παραγωγό του, την παθητικά επιθετική μητέρα του, τις ανασφάλειες της κοπέλας του, τον καρκίνο που του χτυπά την πόρτα, την τεράστια συλλογή από έργα τέχνης που άφησε πίσω ο συλλέκτης πατέρας του και κυρίως τον κακό (πολύ κακό) του εαυτό. Την σκηνοθεσία της Ελληνικής ταινίας «Too Much Info Clouding Over My Head» υπογράφει ο Βασίλης Χριστοφιλάκης.
>> Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, Θέατρο Σκάλα, Λάρνακα, 20.30. Πληρ. 99434793.
 
Πέτρες, μύθοι και τρέμιθοι του Χρίστου Φουκαρά
Κάτω από τον τίτλο «Πέτρες, μύθοι και τρέμιθοι», ο  Χρίστος Φουκαράς παρουσιάζει τρείς νέες ενότητες: Τα τελευταία τέσσερα έργα του από τον κύκλο «Πρόγονοι», ένα νέο πρότζεκτ με ζωγραφική παρέμβαση πάνω σε εκατοντάδες θαλασσινά βότσαλα και μια σειρά από παστέλ που αποτελούν προέκταση της «πέτρινης» δημιουργίας. Ο καλλιτέχνης επιστρέφει εκεί που πάντα περιδιάβαζε. Στη μαγική σύζευξη ανθρώπου - φύσης και υμνεί εικαστικά την ομορφιά και τη διαχρονικότητα  και των δύο. Με ένα πέταγμα στη μνήμη και στο παρόν, στη φαντασία και την πραγματικότητα, αγγίζει το θαύμα της καλλιτεχνικής ανασύστασης χαμένων παραδείσων και ονειρικών δημιουργημάτων της περιβάλλουσας φύσης. Με αυτή τη δουλειά ο ζωγράφος συνεχίζει μια καλλιτεχνική πορεία πέραν των πενήντα χρόνων. Την έκθεση θα προλογίσει ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντη Δρ. Χαράλαμπος Μπακιρτζής. 
>> Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, Γκλόρια, Λευκωσία. Πληρ. 22762605. Μέχρι 22/2.

Νίκος Καββαδίας: Χόρεψε πάνω στο φτερό του Καρχαρία
Κύπρος : Νίκος Καββαδίας: Χόρεψε πάνω στο φτερό του Καρχαρία
Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει, σε συνεργασία με την ΟΕΛΜΕΚ, μουσικό αφιέρωμα στον ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ, στις 11 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Ρίτα Αντωνοπούλου, Δημήτρη Φανή και Δημήτρη Μακρή. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, Δρος Λούη Κυπριανού. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα κατατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Ομοσπονδίας, το οποίο στηρίζει οικογένειες με σοβαρά προβλήματα υγείας.
>> Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.00, €10.

Παρουσίαση του βιβλίου της Τούλας Χατζηκωστή
Στην παρουσίαση του βιβλίου της Τούλας Χατζηκωστή, με τίτλο «Ένας κόσμος που χάθηκε. Γλυκόπικρες αναμνήσεις από την Κύπρο του χθες».... μας προσκαλεί ο Δήμος Μόρφου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7.00μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, Αίθουσα Ανδρέα Πατσαλίδη. Την εισαγωγική ομιλία θα αναλάβει ο Ανδρέας Γερμανός, Εκδότης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, Δήμαρχος Μόρφου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην Διευθυντής Σχολείων Τεχνικής Εκπαίδευσης και η Κική Ελευθερίου, Φιλόλογος, Εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Μιχάλης Ζεμπύλας, Εκπαιδευτικός. Θα γίνει αντιφώνηση από τη συγγραφέα.
>> Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, Αίθουσα Ανδρέα Πατσαλίδη, Λευκωσία, 19.00. 

Αφιέρωμα στον Μότσαρτ
Οι τρεις Κύπριοι πιανίστες Νικόλας Μελής, Μανώλης Νεοφύτου και Έλενα Μουζάλα ερμηνεύουν τα τέσσερα κοντσέρτα για πιάνο με αριθμούς 11, 12, 13 και 14, που ο Μότσαρτ έγραψε “για εκτέλεση με ορχήστρα ή ακόμα για εκτέλεση a quattro (με κουαρτέτο)”, καθιστώντας τα κατάλληλα τόσο για αίθουσες συναυλιών, όσο και για μικρούς χώρους. Συνοδεύει το Κουαρτέτο Εγχόρδων “Προμηθέας” (Nίκος Πίττας - βιολί, Ηρακλής Μιτέλλας - βιολί, Νικόλας Παπαγεωργίου - βιόλα, Μιράντα Παπανεοκλέους - βιολοντσέλο). Διάρκεια: 90'.
>> Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.

Sophia with Love
100+ Καρδιές χτυπούν δημιουργικά για να κάνουν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για εσάς ακόμη πιο ξεχωριστή. 100+ Κύπριοι καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν 100+ καρδιές φτιαγμένες στην Κένυα από πέτρα, βάζοντας όλη την καρδιά και το ταλέντο τους για να τους δώσουν καινούρια ζωή. 100+ ευχές θα πάνε στους αγαπημένους σας και ταυτόχρονα, θα μας φέρουν πιο κοντά στο στόχο μας να βελτιώσουμε ουσιαστικά τη ζωή χιλιάδων παιδιών. Οι καρδιές θα εκτεθούν στη Λεβέντειο Πινακοθήκη από τις 12 μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου και θα πωλούνται από 100 ευρώ η μία για την ενίσχυση του έργου του "Σοφία για τα Παιδιά" στην Κένυα και στην Κύπρο.
>> Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία, 19.00. Είσοδος ελεύθερη.

Ο Σωτήρης Ιωάννου μιλά για την αποξένωση του ανθρώπου
Τα μινιμαλιστικά και άκρως αφαιρετικά έργα του Ιωάννου έχουν άμεση απόδοση της φύσης. Παρόλο που η παρουσία του ανθρώπου δεν είναι εμφανής εντούτοις μπορείς να τον διακρίνεις από το αποτέλεσμα της εικόνας. Η φύση από μόνη της αναπτύσσεται, δρα και επιδρά πιο ελεύθερα και ατίθασα. Η φύση του Σωτήρη ωστόσο είναι πιο μελετημένη και στερεότυπη. Σαν να και κάποιος τοποθέτησε συγκεκριμένα σε συστοιχίες τα δέντρα δίπλα στους δρόμους και τα χωράφια. Για αυτό ο καλλιτέχνης επιδιώκει, μέσα από τους πίνακες του να επανεντάξει τον άνθρωπο στο φυσικό του περιβάλλον εναρμονίζοντας τον μέσα σε μια αλληλουχία τάξης, ισορροπίας και σεβασμού που ο ίδιος θα κτίσει.
>> Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, Γκαλερί Αποκάλυψη, Λευκωσία. 

Το Τρίτο Στεφάνι (από τη μεριά της Νίνας)
Το πολυδιαβασμένο και πολυσυζητημένο μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το τρίτο στεφάνι» θεατροποιημένο υπό την μορφή μονολόγου, με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Καλλή. Μια γυναίκα που επιβίωσε στο χρόνο και αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο τη ζωή, τα βάσανα τη μοίρα και τα συναισθήματά της… Μια γυναίκα που μέσα από τους τρεις γάμους και τους τρεις άντρες της έζησε και γνώρισε την ευτυχία, την απόρριψη, τη μητρότητα, τη δυστυχία, το θάνατο. Μια γυναίκα μέσα από το γέλιο, το κλάμα, το λυγμό αλλά και την αισιοδοξία της οποίας καθρεφτίζεται όλη η ιστορία της νεότερης Ελλάδας.
>> Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, Σκηνή On Stage, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λεμεσού, 20.30. Πληρ. 25377277.

Μία αλλιώτικη θεατρική εμπειρία στις Αποθήκες ΘΟΚ
Με έμπνευση από τα cabinet of curiosities (μικρές ιδιωτικές συλλογές ασυνήθιστων αντικειμένων του 16ου και 17ου αιώνα, οι οποίες επιχειρούσαν να πουν ιστορίες για τα θαύματα και τις παραδοξότητες του κόσμου) τα Δωμάτια, μέσα από τη ματιά πέντε εικαστικών καλλιτεχνών και σκηνογράφων, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον θεατή, που βρίσκεται μόνος του απέναντι στον ερμηνευτή.  Τα πέντε Δωμάτια, έχουν στηθεί γύρω και μέσα στο κτίριο των Αποθηκών σε διαφορετικά σημεία και θα υποδέχονται, σε κάθε περφόρμανς μόνον πέντε (5) θεατές. Κάθε θεατής θα εισέρχεται σε ένα Δωμάτιο, όπου θα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα «δικό του» αισθητικό και αισθησιακό περιβάλλον, καθοδηγούμενο είτε από έναν ηθοποιό ή από μία (διά)Δράση. Και οι πέντε θεατές θα εισέλθουν διαδοχικά στα πέντε Δωμάτια. Η διάρκεια της κάθε επίσκεψης θα κυμαίνεται από 5 έως 8 λεπτά για κάθε δωμάτιο (περίπου 50 λεπτά).  Ο συνολικός αριθμός των ενδιαφερομένων που μπορούν να παρακολουθήσουν την περφόρμανς είναι συγκεκριμένος και πολύ περιορισμένος. Λόγω της ειδικής αυτής συνθήκης οι πέντε θεατές που θα συμμετάσχουν κάθε φορά πρέπει να έχουν εξασφαλίσει έγκαιρα το εισιτήριο τους. 
>> Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, αποθήκες ΘΟΚ, Λευκωσία, και κάθε Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 20:30 & 21:30 (δύο παρουσιάσεις κάθε μέρα). Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ. Πληρ. 77772717.

Φιλανθρωπικό τσάι... για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα
Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, Φιλανθρωπικό Τσάι για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, από τις 16.00-19.30, και τελεί υπό την αιγίδα της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου. Μάλιστα το καλλιτεχνικό κομμάτι της θα αναλάβει η σοπράνο Χρύσω Μακαρίου συνοδευόμενη από την Zbynek Maruska στο πιάνο.  Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Χοηγοί επικοινωνίας είναι το ilovestyle.com και το περιοδικό Madame Figaro. 
>> Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία, 16.00-19.30. Είσοδος: €15 (τσάι κοκτέιλ και εθελοντική ξενάγηση στο μουσείο). Πληρ. 22210858.



Μίλτος Πασχαλίδης
Η ΕΔΟΝ διοργανώνει συναυλία με τoν Μίλτος Πασχαλίδης αφιερωμένη στα 75 χρόνια ΑΟΝ - ΕΔΟΝ. Ο συνθέτης, στιχουργός, μουσικός, ερμηνευτής και συγγραφέας, επιστρέφει στο νησί μας για 4 εμφανίσεις. Με παραμύθια, βαριές κουβέντες, ιστορίες για πεφταστέρια και τραγούδια που ζούνε λαθραία, ο Μίλτος Πασχαλίδης στήνει ένα πρόγραμμα, λιγότερο ηλεκτρικό και πιο προσωπικό, με περισσότερα «αδικημένα» τραγούδια από τους 12 προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές του σε δίσκους φίλων του, που έχουν λείψει από τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο φόρος τιμής στο μεγάλο δάσκαλο Μάνο Ελευθερίου, με ένα εκτενές αφιέρωμα στα σπουδαία τραγούδια του. Φυσικά, κινητήρια δύναμη θα είναι, όπως πάντα, η αίσθηση της στιγμής, η ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς που θα οδηγεί σε απρόβλεπτα μονοπάτια, με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του Μίλτου.
>> Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, Ravens, Λεμεσός, 21.00.
>> Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21.00.



Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη σε ένα Δείπνο Αγάπης
Ημέρα αγάπης η 14η Φεβρουαρίου, και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου πραγματοποιεί το καθιερωμένο Δείπνο Αγάπης, στο Προεδρικό Mέγαρο, παρουσία του προστάτη του Συνδέσμου, Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη. Επίσης, στο Δείπνο θα κληρωθεί ένα σετ κοσμημάτων για εκείνον και εκείνη, σχεδιασμένο από τη βραβευμένη στο London Fashion Week Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων Μύριαμ Σώσειλου (Myriam SOS). Τα Lidl Κύπρου, ένας από τους μεγαλύτερους συμπαραστάτες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, είναι ο μέγας χορηγός της βραδιάς, της οποίας επίσης το γεύμα θα δημιουργηθεί με υλικά από τα Lidl. Τα Lidl Κύπρου, τα τελευταία έξι χρόνια καλύπτουν τα έξοδα σίτισης των ασθενών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», ενώ παράλληλα συνεχίζουν να συμβάλλουν σημαντικά στο έργο του Συνδέσμου με διάφορες άλλες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 
>> Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Προεδρικό Mέγαρο, Λευκωσία.



Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά για τους ερωτευμένος
Ο Γιάννης Κότσιρας ταξιδεύει κι εφέτος στη χειμερινή Ελλάδα. Μαζί του οι φίλοι του. Μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και αγαπημένων τραγουδιών. Ο “Ψεύτης Καιρός”,  όλα του τα παλιά και νεότερα τραγούδια,  εμπνευσμένες διασκευές. Με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις πάντα στοχευμένες αναφορές του στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, μας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες όπως άλλωστε πάντα στις παραστάσεις του. Μαζί του θα βρίσκονται οι: Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρες.
>> Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 96245929 / 99059257.

Το αριστούργημα Σταχτοπούτα ζωντανεύει στην Κύπρο
Η Σταχτοπούτα του Russian Ballet Theatre, σε μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ και σε χορογραφία του διάσημου χορευτή και χορογράφου Ανατόλι Εμελιάνοβ, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για δυο μοναδικές παραστάσεις. Στις 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στις 16 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού. Τους κύριους ρόλους του αριστουργηματικού έργου Σταχτοπούτα, που είναι βασισμένο στο πασίγνωστο παραμύθι του Σαρλ Περώ Cinderella, ερμηνεύουν οι κορυφαίοι χορευτές του Θεάτρου Μπολσόι, Αναστασία Γκοριάτσεβα και Αλεξάντρ Βολτσκόβ και μαζί τους στη σκηνή εμφανίζονται άλλοι 40 σπουδαίοι χορευτές. 
>> Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία. Πληροφορίες και εισιτήρια για Λευκωσία και Λεμεσό: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου, στο τηλ. 25 377277. Για παιδιά έως 12 ετών 30% έκπτωση. 

 

Ρίτα Αντωνοπούλου 
Η Ρίτα Αντωνοπούλουστο έρχεται στο Vinylio Wine Etc στις 14/2. Μαζί της στην κιθάρα ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε... γιορτάζουμε το μεγαλύτερο Έρωτα, αλλά μαζί γιορτάζουμε και τα 4 Σπουδαία Χρόνια του Vinylio Wine Etc και της Μουσικής! Και θα το κάνουμε με μια αγαπημένη καλλιτέχνη, με την υπέροχη Ρίτα Αντωνοπούλου που μας τιμά με την παρουσία της στη μικρή μας μουσική Σκηνή.
>>  Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός. Κρατήσεις και πληροφορίες 99300430. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close